Kategoriarkiv: Elektronik

Find alt i elektronik, tv, audio og video samt computer her. Vi har samlet alle artikler om elektroniske apparater, som vi har skrevet om. Vi kigger ofte på gode tilbud og priser rundt om i Danmark og online på nettet. Vi håber, du kan bruge vores information.

Udsalg i 2016 - Find de bedste udsalg her

Dette er en liste over udsalg i 2016, som bliver opdateret løbende. Udsalgene gælder alt lige fra tøj, mode og skønhed til hvidevarer og andre ting, der er nedsat. Hvis det er på udsalg i 2016, så finder du det her på siden.

Vi mennesker elsker et godt udsalg. Rigtig mange køber stort set kun ting på udsalg, og det er selvfølgelig fornuftig økonomisk tænkning, der ligger til grund for dette - men det kan også være en tidskrævende opgave. Og tid er jo også penge, siger man.

Denne opgave vil jeg gerne hjælpe med at gøre mere overkommelig ved at finde udsalgene til dig samt opfordre dig som læser til at lægge en kommentar, hvis du har spottet et kanon udsalg i 2016.

En liste over de bedste udsalg i 2016

 • Januar-udsalg 2016 - Årets første udsalg starter faktisk allerede måneden før. Januar-udsalget i 2016 starter altså allerede i december 2013, og går du videre til denne side med januar-udsalg 2016 (tjek facebook), vil du kunne finde en liste med gode steder, hvor du kan spare en masse penge på tusindvis af forskellige varer. Da januar-udsalget i 2016 endnu ikke er startet, vil jeg til at begynde med anbefale dig at holde øje med Tøjekspertens hjemmeside, som altid plejer at være tidligt ude med januarudsalg.

Flere 2012-udsalg vil komme på listen, når tiden er inde.

Hjælp til med at opbygge den største liste over steder med udsalg i 2016

Jeg har brug for din hjælp, hvis vi skal have sammensat Danmarks største og bedste liste med udsalg i 2016. Derfor vil jeg gerne appellere til dig, kære læser, og bede dig om at skrive en hurtig kommentar, hvis du har fundet et super udsalg.

Hvilke typer udsalg er der så tale om?

Stort set alt, dvs. tøj - herretøj, dametøj, børnetøj - sko, kjoler, bukser, jeans, bluser, skjorter; parfume og skønhedsprodukter; møbler og ting til boligen; elektronik, film og spil; hvidevarer, vaskemaskiner, tørretumblere, køkkengrej; ting til baby, børn og unge … og alt det imellem.

Hjælp til, og lad os sammen lave den bedste liste, der kan været til nytte for alle :)

Forudbestil iPhone 5 billigst her - Bestil i dag og vær først til at få den

Apple iPhone 5 er klar, og bliver lanceret meget snart. Allerede nu kan du forudbestille iPhone 5, så du bliver blandt de første i Danmark, der kan blære dig med Apples nye vidunder.

Allerede nu begynder teleselskaber at reklamere med forudbestilling af iPhone 5. Det er der også flere af dem, der har gjort i længere tid, for de ved jo, at millioner af mennesker er interesseret i at få den - og helst hurtigst muligt.

iPhone 5 - Forudbestilling på nettet

I skrivende stund kan du bestille iPhone 5 hos 3. Se på 3.dk og kom i gang med at forudbestille, så du har Apples fantastiske, ny smartphone, når der kommer til Danmark.

Jeg har selv udelukkende gode erfaringer med 3. Jeg har haft dem som teleselskab i ca. 8 år (er ved en “fejl” midlertidigt skiftet over til Telia - men jeg skifter tilbage til 3, når mit abonnement endelig udløber).

Så du kan trygt købe dér.

Andre mobilselskaber, hvor du kan finde online forudbestilling

Som nævnt kan jeg kun se 3 på banen i skrivende stund, men der kommer flere til, så det er bare om at kigge ind på deres respektive hjemmesider.

Tjek følgende steder og butikker, der lader dig bestille iPhone 5 på forhånd i Danmark online på nettet eller i deres fysiske butikker.

 • Telia
 • OnFone
 • CBB
 • BiBoB
 • Call Me / CallMe
 • Debitel
 • Getmore
 • Hapii
 • Leasy
 • M1
 • Lebara
 • Fullrate
 • OiSTER

Og der er sikkert mange flere, som jeg ikke lige har med på listen.

Hvad kan denne nye Apple-telefon?

Sådan ser den i øvrigt ud:

iPhone 5 forudbestil - Billig forudbestilling på ny Apple-telefon

Du kan selvfølgelig læse mere om den på Apple.dk

I forhold til 4′eren og 4s, er der sket en del, efter sigende. Den er blevet meget tyndere og selvfølgelig meget mere lækker. Du kan tage panorama-billeder, fotos er i bedre kvalitet og højere megapixel-opløsning. Det nye iOS-styresystem kommer også med, og det bliver for fedt. Skærmen er endnu større, men telefonen er ikke blevet større af den grund. Skærmstørrelsen er bare blevet udnyttet bedre.

Vildt!

Skal du have den, og hvor har du fundet ud af, at man kan forudbestille den billigst, og måske endda uden abonnement? Køber du den i Danmark eller udlandet? Jeg er spændt på at høre andres reaktioner :)

Computer på afbetaling finder du billigst her

Er du på udkig efter en computer på afbetaling, hvor du kan vælge et mindre afdrag hver måned, så er L’EASY helt sikkert den bedste mulighed lige nu. Jeg kender flere, der nyder godt af at have fået sig en stationær computer eller en bærbar på afbetaling. Det er helt sikkert det værd, hvis du står og mangler en pc lige nu og her.

Du kan også kigge ind hos computerafbetaling.dk, hvor du finder mere info.

Med L’EASY som måske den største udbyder af den slags til relativt billige priser og tilbud online på nettet, er det virkelig en fin mulighed.

Hvorfor købe en computer på afbetaling?

Det værste kan ske. Din egen pc kan gå i stykker lige pludselig, og måske står du så og mangler en her og nu. Derfor er det godt at kigge på deres tilbud på nettet, og overveje om det er det, man vil gå efter.

Måske skal du bruge computeren til dagligt brug, men mange er også afhængige af den slags teknologi på arbejde/job eller i forbindelse med uddannelse. Og så er det bare om at finde det billigste tilbud lige nu.

Så derfor synes jeg, du skal tjekke “L’EASY, som helt sikkert giver dig et kæmpe udvalg inden for dette. De gør det også meget nemt og overskueligt for dig, hvilket jo er super fint.

Måske har du ikke pengene lige nu

En engangsbetaling kan være dyr, og derfor er muligheden for afbetaling af computer, pc eller bærbar/laptop en rigtig fin ide. Det er ikke alle, der lige har den største månedsløn og kan give pengene med det samme her og nu. Så ja - det er en fin mulighed. Udnyt den, hvis du står og mangler en pc.

Prøv selv at kigge på deres hjemmeside hvor du kan se deres kæmpe udvalg af computere på afbetaling til billig afdrag.

Køb Canon-kamera på tilbud - Billige priser online på nettet lige nu

Canon-kamera - Tilbud: Canon er muligvis det mest populære mærke, når det kommer til kameraer af en hver slags - spejlrefleks, digital og så videre. Det er helt sikkert det foretrukne valg for den, der gerne vil have kvalitet for pengene. Og faktisk kan gode kameraer fra Canon købes til ganske rimelige priser.

Da jeg selv har kigget lidt på et nyt kamera, har jeg besluttet mig for at købe noget i samme stil, som min kæreste har. Hun har nemlig også købt et Canon-kamera på tilbud - det var online, og det er også det, jeg selv tænker på at gøre, da det er lidt besværligt at komme hen til eksempelvis den nærmeste Elgiganten.

Tilbud på Canon-kamera her

Jeg vil straks anbefale Elgiganten, som jeg også lige har nævnt. Og så vil jeg anbefale dig at købe online, da du får gratis levering - i hvert fald, hvis du køber for over 500 kr. - og det kommer du nok til at gøre, hvis du i hvert fald er på udkig efter noget, der er af god kvalitet.

Jeg har selv haft kig på et Canon-kamera på tilbud hos Elgiganten.dk, og her er fordelen, at netop dette kamera er billigere, hvis du køber det online. Det er et såkaldt internet-tilbud.

Så jeg vil helt klart anbefale dig at kigge ind hos dem.

Endnu en fordel

De har stort set altid det billigste, og det er fordi, de kører med en prispolitik. Kan du finde det billigere andre steder, jamen så har de ikke gjort deres job godt nok, og så må de sænke prisen. Du kender vel også deres slogan.

Vi VIL være billigst

Så smut derind, og find dit super-tilbud på et kamera fra Canon.

Canon kamera tilbud

Deres logo husker man nemt :)

Afbetaling: iPad 3 - Afdrag lidt om måneden, men få den nu!

Med den nye iPad 3 på markedet, sidder der sikkert mange derude, som tænker, øv, den er dyr, hvordan får jeg råd til en iPad 3? Men heldigvis findes der en løsning, og den er ganske fin. Du kan købe iPad 3 på afbetaling gennem L’EASY. Virkelig nice. Så kan du få den med det samme, og blot afdrage en mindre sjat penge en gang om måneden - på den måde bliver det noget mere overkommeligt at få den nye iPad 3. Afbetaling er vejen frem, hvis du vil have noget hurtigt :)

Inde på hjemmesiden https://ipadafbetaling.dk/ kan du i øvrigt få lidt tips vedrørende afbetaling, og hjemmesiden relaterer jo meget fint til netop denne artikel :)

Og skal du skrive dig op til at vide, hvornår 4′eren udkommer, så kan du også det på ovennævnte hjemmeside. Meget cool.

Jeg er selv ret spændt på, hvad de finder på med nummer 4 tablet fra Apple. Det er specielt spændende, fordi manden bag produkterne nu ikke lever mere (R.I.P., Steve Jobs).

Forskel på 2 og 3

Kan det virkelig betale sig at købe iPad 3 på afbetaling, hvis man nu kan finde 2′eren brugt eller lidt billigere? Tjah, det synes jeg faktisk. 3′eren er vildt fed. Det er som om, den bare er den ekstra tand mere lækker - og det gør altså en forskel.

Men det er ikke sådan, at du lige med det samme kan se, at ham gutten 10 meter henne ad gaden står med en 3′er eller 2′er. Du skal tæt på og opleve forskellene. Men så vil du også kunne mærke, at der virkelig er forskelle.

Der er flere, der siger, at man helst skal have brugt 3′eren i noget tid, for derefter at prøve 2′eren, og først derefter kan man virkelig mærke det, at de ikke er ens.

Jeg må indrømme, at jeg er enig.

Hvad hælder du mest til? :)

Hvilken smartphone skal jeg vælge i 2012?

En af mine venner stillede forleden spørgsmålet: Hvilken smartphone skal jeg vælge? i 2012 har tingene ændret sig en del siden de forgangne år - så det er jo et vigtigt spørgsmål. Jeg tænkte med det samme, hmm… ja hvilke smartphone skal man vælge i 2012, hvis man nu virkelig er i tvivl. Og efter 5 sekunder havde jeg svaret. Det er faktisk meget simpelt. Snurrer det rundt i hovedet på dig med spørgsmål som hvilken smartphone skal jeg vælge i 2012, så kan du få samme svar, som jeg gav. Alternativ kan du jo også gå ind på CallMe, som har et gigantisk udvalg af fede og de billigste mobiler ;)

Der er stort set kun to veje at gå: iPhone eller Android-mobil. Så er der også alt muligt andet - men det er ikke nævneværdigt. Det er Android og iPhone, der er de to store spillere, og for nogle er det enten eller.

Folk vælger iPhone, hvis de allerede har Apple-produkter (Mac-bærbar, iPod, iPad osv.) - i så fald, er det næsten et “must”, at du køber en iPhone som smartphone i 2012.

Jeg har selv en Android-mobil, og den er jeg super-tilfreds med! Jeg er ikke så meget til Apple (alligevel), og jeg kan forsikre dig om, at Android er lige så godt som iPhone.

Jeg ville anbefale en HTC-telefon, hvis du er i tvivl om, hvilken smartphone man skal vælge her i 2012. Jeg har selv en WildFire S, og den er super-fed. Jeg har den i sort, og min kæreste har den i pink/lilla.

Jeg har jo skrevet før om iPhone og om hvor fed den er, men jeg har mine tvivl nu. Altså, den er virkelig sprød, men de findes ikke i alle mulige størrelser og mange farver, og derfor vælger jeg heller en Android-mobil til hver en tid. Nu har jeg bestemt mig.

Jeg håber, at jeg har kunnet svare bare nogenlunde på: hvilken smartphone skal jeg vælge?

Hvis jeg var dig, ville jeg kigge ind hos CallMe.dk, da de har mere eller mindre alle de fede mobiler, som du nogensinde kan få brug for :)

/Jan

iPhone 4 hvid - pris - Find den billigst her

IPhone 4 hvid - pris: En af mine har lige fundet den bedste pris på iPhone 4 (hvid). Pris er jo vigtigt, når man skal købe sådan en sag, men heldigvis er der et godt tilbud lige nu, som en hver Apple-fan burde udnytte inden det er for sent. Årh, den er bare blæret, og nu overvejer jeg også at købe den :)

Du kan lige nu finde den billigt hos CallMe.dk. Skynd dig hellere.

Alternativt er OiSTER også en god mulighed.

Det er jo sådan, at hvis du søger efter iphone 4 hvid pris - så ender du ikke altid lige det sted, hvor der er de billigste prisskilte på, hvis du ved, hvad jeg mener. Men nu har du i hvert fald muligheden for at finde den via OiSTER, som jeg selv - i form af 3 (det er 3, der laver OiSTER - har brugt i jeg ved ikke hvor mange år. Jeg har altid været fuldt ud tilfreds med dem - der har aldrig været problemer.

Jeg bruger faktisk også den der USB-dims fra OiSTER, som jeg også er utroligt glad for, fordi jeg bare altid kan gå på nettet, lige præcis, når jeg har lyst til det. Forbindelsen er der altid - eller jo, der er selvfølgelig nogle få byer, der ikke lige har den bedste dækning - men sådan er det jo med alle teleselskaber.

Billigste iPhone 4 hvid pris - hvad nu?

Ja, nu hvor den er fundet, så skal man jo bare nyde den. Jeg sidder selv og leger lidt med en af mine venners, og hold da op, hvor er den fantastisk lækker. Nu forstår jeg pludselig, hvorfor den er så ekstremt populær. Så nu hvor man har fundet den bedste iPhone 4 hvid pris er det bare om at hygge sig og blære sig med den. Det kan de fleste ejere sikkert nikke genkendende til. Ja hvorfor ikke bare vise den frem for alle, når den nu er så super-cool.

Og du tænker sikkert, er det virkelig første gang du prøver sådan en? Jep - det er det faktisk. Altså sådan ordentligt. Jeg har da set dem rundt omkring (det kan man jo ikke komme udenom), men sådan rigtig prøvet. Nej, ikke før nu.

Så nu hvor du ved alt om iPhone 4 hvid pris, er det bare om at komme i gang med at købe den, og inden længe sidder du også og nyder stunderne med denne lækre smartphone, som en hver drømmer om.

Kilde: www.billigsteiphone4s.dk

Guide: Tv-udsalg - Find udsalg på tv her

Det er lige før, det er umuligt at købe et tv, der ikke er på udsalg. Du finder tv-udsalg hos stort set alle elektronik-kæder og butikker hver eneste uge. Og i sammenspil med, at selve markedet og tv-priserne konstant ændrer sig, kan det være svært at greje, hvilke tv-udsalg, der er egentlig er værd at gå efter. På denne side vil jeg henvise til nogle sider med gode og billige tv på udsalg online. Der ud over har jeg - som altid - lidt på hjerte omkring emnet.

Så sent som i går fik jeg bestilt et nyt tv - på udsalg, naturligvis :) Jeg har tjekket reklamerne hver eneste uge det seneste stykke tid, og jeg har efterhånden fundet ud af, hvor de bedste priser er. De er oftest hos Elgiganten, hvis du spørger mig.

Tjek offline - køb online

Jeg så mit tv på udsalg i en Elgiganten-reklame - men jeg købte det online. Det sparer mig både tid og penge at gøre det på den måde, for jeg kan nøjes med at bestille mit nye udsalgs-tv, mens jeg sidder i sofaen, og jeg behøver ikke at tænke på at skulle køre ud og hente det - for de har nemlig gratis levering.

Det er spøjst at handle hos Elgiganten

En anden grund til, at jeg ikke gider køre ud til en af deres butikker, er, fordi de ofte slet ikke har varen på lager, selvom jeg lige har set det der lækre 47″ LCD-tv på udsalg i deres seneste reklame. Det er tit sådan, at de ikke har særligt mange af deres tilbudsvarer på lager, og så er fidusen for deres vedkommende jo, at de så kan sælge dig noget andet - og gerne til en lidt højere pris.

Så derfor foretrækker jeg at købe fjernsyn og andre ting fra Elgiganten online.

Hvad du skal kigge efter, når du vil købe et fladskærms-tv på udsalg

Vil du have nogenlunde billedkvalitet til prisen, så er der nogle bestemte ting, jeg mener, du bør kigge efter:

Jeg vil eksempelvis kun have et 100 Hz-tv, og så skal du også sørge for, at det er Full HD, så du kan nyde den maksimale opløsning. Der ud over er det rart, hvis der er USB (så du se billeder, video og den slags), og så skal du også have HDMI, så du kan tilslutte DVD-afspiller, PS3 og andre elekroniske apparater. Jeg foretrækker flere HDMI-indgange, for så kan jeg tilslutte flere apparater på een gang.

Har du andre helt basale tips, er du velkommen til at skrive en kommentar.

Afrundning

Hvis du vil finde et godt fladskærms-tv på udsalg eller på tilbud, så vil jeg anbefale dig at tjekke Elgigantens hjemmeside, og så se efter nogle af de kriteriepunkter, jeg har opstillet ovenfor. Det tv, jeg har fået fat i, er et 47″ Philips til knap 5.000 kr. Det er et rigtig godt køb her i august 2011 - men et rigtig dårligt køb i 2012 :) Og sådan er det jo.

Driver du virksomhed, bør du også tjekke Dustin. De har ofte nogle helt vildt gode tilbud på lidt af hvert. Dog er det lidt besværligt med betaling og levering - men hvis du vil spare en masse penge, så er det helt sikkert det værd.

Har du andre tips til, hvordan man finder et billigt tv på udsalg, så giv endelig lyd fra dig.

Januar-udsalg 2013 - Her sparer du mest

Her vil du finde en liste med gode steder, der holder januar-udsalg i 2013. Ledte du efter udsalg for hele 2013, så kig ind på denne side: udsalg 2013, og hvis du blot er interesseret i januar-udsalget i 2013, så er du havnet det helt rigtige sted.

Januarudsalg starter typisk måneden før, og det vil altså sige, at januar-udsalget i 2013 allerede starter i december måned 2013; dette gælder ikke kun Danmark, men også i mange andre lande verden over. Dette kan du læse mere om længere nede.

Vær først til at se de bedste tilbud på Januarudsalg.nu

Jeg vil gerne opfordre dig som læser til at byde ind med en kommentar, hvis du har set et godt sted, hvor der er januarudsalg i 2013. Jeg vil gerne ofre en god del tid på at finde udsalgene til dig, men jeg kan selvfølgelig ikke finde alt, og derfor ville jeg sætte stor pris på din hjælp. Det er nemt at kommentere herinde, så hvis du har fundet noget, så skynd dig og skriv en kommentar nederst på denne side. Jeg er meget taknemlig for din hjælp.

Hvor er der januar-udsalg i 2013?

Here we go. Her kommer listen med alle de steder, du bør besøge, hvis du er interesseret i at finde eksempelvis tøj, dvs. dametøj, børnetøj, herretøj, sokker, sko, bukser, kjoler, jeans, toppe, nederdele; hårde hvidevarer såsom vaskemaskiner, tørretumblere, frysere og ting til køkkenet; lækker parfume, makeup og ting, der relaterer til skønhed; ting til boligen, eksempelvis møbler, lamper, sofaer, borde og stole; eller måske elektroniske apparater, iPad, computer, spil og meget mere.

Da vi endnu ikke er kommet til december, vil listen stå tom. Men lige så snart, der sker noget, kigger du herind. Til at starte med vil jeg anbefale dig at holde øje med en side som Tøjeksperten, da de ofte er tidligt ude med deres super-tilbud.

Jeg glæder mig virkelig meget til at opdatere listen - forhåbentlig med hjælp fra dig.

Januar-udsalg 2013 i London

Den store udsalgsjæger tager på udsalg i London i slutningen af december. De store indkøbscentre holder traditionen tro kæmpeudsalg, og hér kan du altså spare voldsomt meget. Easyjet hvert år ture til Londons stormagasiner til rigtig gode priser for alle udsalgsfreaks, og selve turen derned og tilbage burde sagtens kunne tjene sig ind, hvis du får fat i rigtig mange varer til nedsatte priser. Desuden får du jo også en oplevelse ud af det, og udvalget derovre er også meget større end i lille Danmark.

Så er du frisk på en lille rejse, så kan dette absolut være en god mulighed for at spare penge og samtidig få en god oplevelse.

Hjælp til med at lave listen med de bedste steder med januar-udsalg i 2013

Byd ind med en kommentar, hvis du ved, hvor de gode steder er. Og hvis du virkelig vil holde de gode tips for dig selv, jamen så tvinger jeg dig ikke. Men det kan også være rart at hjælpe andre engang imellem, ikke?

Jeg håber, du vil hjælpe til. Det er meget nemt og hurtigt at skrive en kommentar herinde.

På forhånd tak.

Pollental på sms - Få pollenvarsel på mobilen og bliv advaret om høje pollental

Astma-Allergi Danmark har lanceret en tjeneste, Dit Mobile Pollental, som skal gøre livet for dig med høfeber lettere. Det er nu muligt at få pollental på sms - altså kan du til hver en tid se pollental på mobilen, og du kan endda få en automatisk pollenvarsel på sms, når de pollental, der er relevante for dig, topper.

Det er ganske nemt at se pollental i dag på mobiltelefon.

Sådan får du pollental på sms

Du starter med at sende en sms med beskeden “MOB POL” til nummeret 1940. Derefter modtager du et link, som du skal klikke på for at downloade det program, der kan vise pollental på mobilen. Det koster i alt 20 kr. + almindelig sms-takst.

Benytter du iPhone, skal du blot gå ind på Apples iTunes Store og hente app’en dér.

Del dine erfaringer om pollental og pollenvarsel på sms

Jeg synes, det lyder som en rigtig nyttig service, men da jeg ikke selv lider af pollenallergi eller høfeber - og jeg bor heller ikke sammen med nogen, der har det - så ville jeg gerne høre fra dig, hvis du har prøvet applikationen/programmet på din telefon.

Send blot en kommentar her nederst på siden, hvis du har erfaringer, du vil dele. Det tager ingen tid at skrive en kommentar.

HTC Flyer entrerer tablet-markedet

Taiwanske HTC er de seneste år vokset hurtigere end nogen anden mobiltelefonproducent på markedet. HTC er mest kendt for deres smartphones, men nu prøver de at indtage et andet marked - nemlig tablet-markedet. HTC Flyer er navnet på den første tablet-computer fra den taiwanske gigant, og i dette indlæg tager vi et hurtigt kig på blandt andet på HTC Flyer-priser samt fordele og ulemper.

Først og fremmest, så tag lige et kig på den lækre HTC Flyer-tablet herunder. Ved et hurtigt kig ligner den blot en forstørret HTC-telefon. Cool :)

HTC Flyer-tablet

Med Flyer-tabletten får du også en pen/stylus, som blandt andet kan anvendes til tegning eller bare til at skrive med. Intet innovativt, men alligevel meget rart. HTC Flyer kommer også med et indbygget 5 megapixel HD-videokamera.

Ulempen - eller udfordringen om man vil - ved denne nye tablet er, at HTC af en eller anden grund har valgt at bruge en ældre version af Android-styresystemet. Det drejer sig om version 2.3, som i øvrigt ikke er lavet til tablets, eller tavle-computere, som de også kaldes på godt dansk. I stedet for at bruge den seneste 3.0-version, som netop er lavet til tablets, har HTC valgt at modificere 2.3 til HTC Flyer. Hvilke tanker, der ligger til grund for denne beslutning, kan jeg ikke sige. Det lyder umiddelbart mærkeligt, men der må være en forklaring på det. Måske ved du mere?

HTC Flyer - Pris

Vejledende HTC Flyer-pris skulle ligge på 4.400 for den billige og 5.400 for den dyre. Forhåbentlig ser vi nogle prisændringer, når Flyer endelig bliver lanceret, for prisen skal jo helst kunne konkurrere med iPad, så det bliver fordelagtigt.

Har du set, hvor man kan købe den billigste HTC Flyer, må du meget gerne bruge et par sekunder af din tid på at skrive dette i kommentarfeltet her nederst på siden. Jeg har meget kraftigt overvejet en iPad 2, og har først nu set, at HTC er på vej med en tablet, og da jeg efterhånden er blevet større HTC-fan end Apple-fan, kunne jeg godt forestille mig at rette blikket på en billig HTC Flyer i stedet, hvis sådan en findes.

Alternativ til iPad

Jeg kom tilfældigvis til at huske tilbage på en bestemt So Ein Ding-udsendelse på DR2, hvor den altid farverige Nikolaj Sonne sammenligner iPad (1′eren) med Samsung Galaxy. Samsung Galaxy var den pinlige taber, og det fik mig til at tænke: Hvilke alternativer til iPad, findes der egentlig, som er værd at købe.

Nu er jeg ikke verden største tablet-kender, men jeg vil med det samme sige, at jeg ikke vil lægge skjul på, at jeg ikke kan finde et eneste godt alternativ til iPad. Jeg ejer godt nok en Mac (men jeg savner en computer med Windåse), men seriøst … alt andet er cr@p.com! :) Der findes bare intet alternativ til iPad, som kan måle sig med det slick design og det brugervenlige styresystem, som iPad’en kommer med.

Kan du nævne nogle gode alternativer til iPad?

Så derfor vil jeg gerne spørge dig, kære læser: Kan du nævne nogle tablets - ja bare en enkelt - som kan gå an og kan kaldes for et godt alternativ til Macintosh’ slim vidunder?

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du kan nævne bare een tablet, der kan måle sig med iPad i forhold til pris, design og “lækkerhed”.

HTC Thunderbolt - Sindssyge features til de billigste priser

HTC er klar med deres seneste slagskib, Thunderbolt. “HTC Thunderbolt er ikke bare din drømmetelefon, men den efter”. Det skriver HTC på deres hjemmeside om den nye mobiltelefon, som er smartere og hurtigere end nogen anden smartphone på markedet. I denne artikel tager vi et kig på, hvad denne monster af en smartphone har af features og fordele samt hvor du kan finde en billig HTC Thunderbolt til en god pris.

HTC Thunderbolt

Features

 • Perfekt til underholdning - Download e-bøger, musik, film og hvad du nu ellers har lyst til på få sekunder. Og Thunderbolt har et støtteben; så lige som med en tablet, kan du bare stille den på bordet og nyde en god film - endda i sorround sound og en hi-resolution 4,3″-skærm.
 • Lynhurtig - Sig farvel til loading-baren. Med den ekstremt hurtige Snapdragon-processor på 1 GHz, kombineret med Verizon 4G-netværk og instant boot-funktionen, kan det ikke gå meget hurtigere.
 • Mere end trådløs - Med HTC Thunderbolt kan du oprette et mobilt hotspot, og telefonen bliver pludselig til trådløs router, som kan levere 4G Wi-Fi til op til 5 enheder. Hvor lækkert er det ikke lige?!
 • Telefonskærm møder fladskærm - Med den indbyggede DLNA-forbindelse kan du trådløst beame musik, billeder og video op til din fladskærm. Nice!
 • Hardcore kamera - Hvad siger du til et fotokamera på 8 megapixel og LED-blitz og et HD-videokamera med 720p? Og skal du dele det med dine venner på Facebook eller YouTube, så er 4G-forbindelsen lynhurtig til upload.

Billig HTC Thunderbolt - Priser uden abonnement og med abonnement på nettet

Har du allerede spottet nogle steder, hvor man kan købe en billig HTC Thunderbolt, så ville jeg blive glad for din kommentar. Jeg har selv en WildFire (både kæresten og jeg har en), som vi begge er meget tilfredse med, og jeg kører med abonnement hos 3, hvilket jeg har haft i ca. 8 år; derfor vil jeg allerede nu anbefale dig at tage et kig ind hos 3, hvis du leder efter en billig HTC Thunderbolt. Mon ikke du kan finde nogle gode HTC Thunderbolt-priser hos 3, når den endelig udkommer? ;)

Skriv endelig, hvis du har noget på hjerte :)

iPad 2 - Tilbud på iPad 2

Du kan lige nu få iPad på afbetaling hos L’easy. Helt bestemt et besøg værd, hvis du vil nøjes med at afbetale i stedet for at lægge en masse penge på een gang :)

iPad 2 16gb Wifi

iPad 2 64gb Wifi + 3G

iPad 3 - 16 GB WiFi

Der er ingen tvivl om, at Apples seneste skud på stammen i form af en tablet bliver mere og mere populær. 1′eren har været ude i en del tid, og allerede nu er det blevet tid til iPad 2. Tilbud på iPad 2 bliver dog svære at finde - for ikke at sige umulige - for Apples prispolitik forhindrer butikker rundt om i verden og på nettet i at sælge iPad 2 på tilbud eller til priser, der er lavere eller meget højere, end hvad iPads kan købes for i den officielle Apple Store.

På en måde er det jo meget godt, for så risikerer man ikke at skulle betale for meget, hvis man nu skulle finde et dyrt iPad 2-tilbud i tider, hvor der er udsolgt i mange butikker, som vi har set det før med både flere forskellige Apple-produkter.

Køb brugt, hvis du vil spare

Nu, hvor du ikke kan finde et super tilbud på iPad 2, så vil jeg råde dig til at købe en brugt iPad 2 på dba.dk eller andre steder, hvor der sælges brugte varer. Det er nok den bedste mulighed i forhold til at finde et godt tilbud, hvis du samtidig også kan tåle, at tablet‘en har været i andres hænder.

Ydermere vil jeg råde dig til at tage et kig på InfoBlogs artikel om iPad 2 og priser, hvor vi holder øje med de billigste priser. Skulle der komme nogle prisdyk, så vil vi sørge for at informere om det hurtigst muligt.

Køb iPad 2 her

Du kan lige nu få iPad på afbetaling hos L’easy. Helt bestemt et besøg værd, hvis du vil nøjes med at afbetale i stedet for at lægge en masse penge på een gang :)

iPad 2 16gb Wifi

iPad 2 64gb Wifi + 3G

iPad 3 - 16 GB WiFi

Skal du have nallerne i Apples nye vidunder af en tablet, så er du ikke alene. Og hvis du vil spare penge, vil du også købe iPad 2 til den billigste pris, lige som mange andre. I denne artikel tager vi fat i steder, hvor du kan købe iPad 2.

Jeg glæder mig selv til at holde den lille ny i mine hænder. Det bliver næsten for godt til at være sandt. Jeg blev så fascineret af 1′eren, men jeg fik aldrig købt den, og det er jeg egentlig glad nok for, for 2′eren er meget mere mig.

Køb iPad 2

Bemærk: I skrivende stund kan du kun købe iPad 2 i udlandet via Apple.com. Prisen er 499 amerikanske dollars, og kan du ikke vente, så er den klar fra 11. marts. Dog skal den bestilles fra udlandet, og så skal du nok huske at medregne fragt, moms og hvad der nu ellers bliver pålagt.

Hvad er nyt?

Det mest bemærkelsesværdige er nok størrelsen. Som det sker med andre Apple-produkter, bliver de mindre og mere lækre i designet. Denne udvikling bliver man selvfølgelig heller ikke snydt for, når det kommer til den seneste nye udgave af deres tablet. Den er meget mere slim, og så er batterilevetiden boostet til 10 timer, hvilket er helt ideelt til blandt andet folk, der gerne vil nå at læse ekstra mange sider af den seneste nye e-bog. Den er naturligvis også blevet kraftigere og lettere, og så kan du videochatte med andre via FaceTime.

Alt i alt ser det ud til at blive en sikker succes.

Skal du købe iPad 2? Det skal jeg helt sikkert!

Læs også: Billige iPad 2-priser »

iPad 2 - Billig iPad 2, hvor? iPad 2-priser, hvor meget? Se her!

Du kan lige nu få iPad på afbetaling hos L’easy. Helt bestemt et besøg værd, hvis du vil nøjes med at afbetale i stedet for at lægge en masse penge på een gang :)

iPad 2 16gb Wifi

iPad 2 64gb Wifi + 3G

iPad 3 - 16 GB WiFi

Jeg har ikke haft fornøjelsen af at eje en iPad, men jeg har prøvet den her for nylig, og jeg må “desværre” overgive mig til Apples nye tablet. Nu er iPad 2 så blevet annonceret, og jeg kan nærmest ikke vente med at få fingrene i den. Jeg har ejet en MacBook i nogle år efterhånden, så nu er tiden kommet, hvor jeg bliver nødt til at købe et Apple-produkt mere.

OBS: Information om iPad 2 kom frem 2. marts, og det er som det ser ud lige nu (fra 11. marts) kun muligt at købe iPad 2 i udlandet. Denne artikel vil derfor blive opdateret løbende med priser og information. Du er velkommen til at bidrage og give dit besyv med, hvis du har nyttig information, der relaterer til denne artikel. Det ville jeg sætte stor pris på.

iPad 2 - Billig iPad 2 i Danmark

Hvor køber man en billig iPad 2 i Danmark? Indtil videre må du nøjes med at vente, men hvis du vil være blandt de første, der får fat i denne lækre sag fra Apple, kan du skrive dig op på Apples hjemmeside og få besked via mail, lige så snart, den udkommer i danske butikker. Skriv dig op her »

iPad 2 - Priser

Hvor meget koster den? Hvad er iPad 2-prisen i Danmark? Lige nu kan du kun købe den i udlandet via Apple Store på Apple.com. Den er sat til salg 11. marts. Og prisen er 499 $, rundt regnet 2.700 danske kr. ifølge kursen i skrivende stund. Hvad den reelle iPad 2-pris kommer til at være, når den rammer de danske butikker, er ikke helt til at sige.

Skal du have den?

Har du allerede 1′eren, vil du så sælge den og købe 2′eren? Vil du købe den i udlandet? Eller du er måske slet ikke til de dersens tablets?

Lad mig høre din mening.

Jeg ser i hvert fald meget frem til at holde den smukke tablet i mine hænder, surfe rundt online og lave det, jeg ellers nu gør, når går på nettet. Måske skal der også spilles lidt på den, men nu får vi at se. Den skal primært bruges til surfing, research og læsning af gode e-bøger og den slags. Nu har jeg kun prøvet den i et begrænset tidsrum - altså 1′eren - og den er ikke helt optimalt til at skrive større afhandlinger, fordi touch-tastaturet ikke lige er det bedste til at skrive en masse på. Men måske kommer det an på tilvænning?

Ekstern harddisk på tilbud: Hvad skal jeg gå efter?

Det er ret ofte, at du finder et tilsyneladende godt tilbud på harddiske i eksempelvis ALDI eller andre supermarkedet. Jeg er selv hoppet på vognen. Jeg købte en ekstern harddisk på tilbud i ALDI, men først for sent fandt jeg ud af, at jeg skulle have undersøgt markedet lidt bedre.

Det er ikke fordi, jeg har noget imod ALDI. Tværtimod. Men desværre er deres produktbeskrivelser ikke, tja, helt i top (af mangel på en anden formulering). Det, der var problemet - som så ikke rigtig er et problem - var, at den eksterne harddisk, jeg havde købt på tilbud til en rigtig billig pris, kom med en strømforsyning. Som nævnt, er det i sig selv ikke et problem, men det er en irritation, at man skal tilslutte den eksterne harddisk til stikkontakten, hver eneste gang, den skal tages i brug.

Dengang vidste jeg bare ikke, at det en med strømforsyning, jeg var ved at købe, men jeg leverede den alligevel ikke tilbage, fordi jeg faktisk fik en del megabytes for pengene.

Hvad er vigtigt i forhold til eksterne harddisks?

- Og er det godt at gå efter de billige modeller?

Først og fremmest bør du kigge på, hvor mange gigabyte, du får for pengene. Men det er bestemt ikke alt. For hvis du er typen, der gerne vil bruge harddisken flittigt, er det også vigtigt at se på selve overførselshastigheden; denne måles i RPM. Det siger sig selv: jo hurtigere jo bedre.

Så husk inden køb altid at sammenligne flere harddiske, så du kan finde det tilbud, der passer bedst til dig og til den bedste pris.

Og jo, det kan sagtens betale sig at købe en billig ekstern harddisk på tilbud, men kig lige en ekstra gang efter, hvad du reelt får med. En strømforsyning er en unødvendigt irritation efter min mening. Drop strømforsyningen og gå efter en, der er USB-powered. Kig på hvor meget plads, du får for pengene, og se også efter hastighed. SATA er i den hurtige ende (har jeg hørt - lad være med at tage mit ord for det).

Diasscanner - Brugte og nye dias-scannere til en billig pris

Skal du have en diasscanner - brugt eller ny - så er det værd at notere, at en negativ-scanner slår en normal scanner med flere længder. Lad os tage et kig på, hvor du kan finde en billig, brugt dias-scanner eller en ny fra eksempelvis Nikon, Canon eller andre gode og kendte mærker.

En god ide er, at lægge mærke til, når ALDI kører med nogle af deres tilbud på diasscannere. ALDI har som regel ret gode tilbud, og ofte er det faktisk ting, der er af okay kvalitet.

Gode mærker

Nogle af de bedste mærker er uden tvivl Canon og Nikon. Hos dem kan du stole på, at du får kvalitet for pengene. Selv hvis du køber brugt, så kan du være heldig med at finde en diasscanner, der stadig holder i mange år frem, fordi kvaliteten på Nikons og Canons produkter er så fantastisk.

Brugt - hvor?

En god ide er, at tage et kig ind på dba.dk. Her finder du ofte et fint udvalg, og så er prisen jo god, fordi du køber en brugt vare.

Nyt - hvor?

Tag et kig ind hos EDBpriser.dk. Så kan du sammenligne priser på scannere, og finde den bedste pris, der er at finde på nettet lige nu. Tjek selv.

Anbefalinger fra læseren

Kan du anbefale noget, ser jeg frem til at høre fra dig. Har du set nogle billige priser, udsalg eller tilbud online, så skriv endelig.

Mobiltelefon med store taster - Mobil med store knapper og tastatur

Ældre eller mennesker, der ikke ser så godt, vil gerne have en mobiltelefon med store taster, idet det er meget nemmere at ramme tasterne, når der skal ringes og skrives på mobiltelefonen. En af de mobiltelefoner med store taster, som er mest populære er den fra AURO Style. Men der er også andre, og jeg vil anbefale dig at kigge ind hos CallMe.dk, hvor de har mange gode mobiltelefoner til ældre mennesker.

AURO Style-telefonen bemærker sig ved at have exceptionel større taster end andre mobiler. Det er en mobil med store knapper og stort tastatur ud over det sædvanlige, hvilket gør den utroligt brugervenlig for ældre, der ikke ser så godt.

Der er også en del Nokia-telefoner, som har et stort tastatur. Så de kan også være med i dine overvejelser.

Hvad kan du anbefale?

Kan du anbefale andre mobiltelefoner, må du hjertens gerne skrive en kommentar her nede i kommentarfeltet, så flere kan få glæde af det. Der findes garanteret rigtig meget mere på markedet, som jeg har overset - jeg har blot skitseret noget af det, jeg har fundet - og måske kan du finde endnu mere. Skriv endelig, hvis du har andre erfaringer.