Kategoriarkiv: Tablet-computer

Se alt inden for de populære tablet-computere her. Tablets er kommet for at blive. iPad, Samsung Galaxy og mange andre vinder mere og mere indpas i de danske hjem og verden rundt. I denne sektion skriver vi om tablet-pc’ere, tilbud og gode priser på deslige. Få nyttig information her.

Afbetaling: iPad 3 - Afdrag lidt om måneden, men få den nu!

Med den nye iPad 3 på markedet, sidder der sikkert mange derude, som tænker, øv, den er dyr, hvordan får jeg råd til en iPad 3? Men heldigvis findes der en løsning, og den er ganske fin. Du kan købe iPad 3 på afbetaling gennem L’EASY. Virkelig nice. Så kan du få den med det samme, og blot afdrage en mindre sjat penge en gang om måneden - på den måde bliver det noget mere overkommeligt at få den nye iPad 3. Afbetaling er vejen frem, hvis du vil have noget hurtigt :)

Inde på hjemmesiden https://ipadafbetaling.dk/ kan du i øvrigt få lidt tips vedrørende afbetaling, og hjemmesiden relaterer jo meget fint til netop denne artikel :)

Og skal du skrive dig op til at vide, hvornår 4′eren udkommer, så kan du også det på ovennævnte hjemmeside. Meget cool.

Jeg er selv ret spændt på, hvad de finder på med nummer 4 tablet fra Apple. Det er specielt spændende, fordi manden bag produkterne nu ikke lever mere (R.I.P., Steve Jobs).

Forskel på 2 og 3

Kan det virkelig betale sig at købe iPad 3 på afbetaling, hvis man nu kan finde 2′eren brugt eller lidt billigere? Tjah, det synes jeg faktisk. 3′eren er vildt fed. Det er som om, den bare er den ekstra tand mere lækker - og det gør altså en forskel.

Men det er ikke sådan, at du lige med det samme kan se, at ham gutten 10 meter henne ad gaden står med en 3′er eller 2′er. Du skal tæt på og opleve forskellene. Men så vil du også kunne mærke, at der virkelig er forskelle.

Der er flere, der siger, at man helst skal have brugt 3′eren i noget tid, for derefter at prøve 2′eren, og først derefter kan man virkelig mærke det, at de ikke er ens.

Jeg må indrømme, at jeg er enig.

Hvad hælder du mest til? :)

HTC Flyer entrerer tablet-markedet

Taiwanske HTC er de seneste år vokset hurtigere end nogen anden mobiltelefonproducent på markedet. HTC er mest kendt for deres smartphones, men nu prøver de at indtage et andet marked - nemlig tablet-markedet. HTC Flyer er navnet på den første tablet-computer fra den taiwanske gigant, og i dette indlæg tager vi et hurtigt kig på blandt andet på HTC Flyer-priser samt fordele og ulemper.

Først og fremmest, så tag lige et kig på den lækre HTC Flyer-tablet herunder. Ved et hurtigt kig ligner den blot en forstørret HTC-telefon. Cool :)

HTC Flyer-tablet

Med Flyer-tabletten får du også en pen/stylus, som blandt andet kan anvendes til tegning eller bare til at skrive med. Intet innovativt, men alligevel meget rart. HTC Flyer kommer også med et indbygget 5 megapixel HD-videokamera.

Ulempen - eller udfordringen om man vil - ved denne nye tablet er, at HTC af en eller anden grund har valgt at bruge en ældre version af Android-styresystemet. Det drejer sig om version 2.3, som i øvrigt ikke er lavet til tablets, eller tavle-computere, som de også kaldes på godt dansk. I stedet for at bruge den seneste 3.0-version, som netop er lavet til tablets, har HTC valgt at modificere 2.3 til HTC Flyer. Hvilke tanker, der ligger til grund for denne beslutning, kan jeg ikke sige. Det lyder umiddelbart mærkeligt, men der må være en forklaring på det. Måske ved du mere?

HTC Flyer - Pris

Vejledende HTC Flyer-pris skulle ligge på 4.400 for den billige og 5.400 for den dyre. Forhåbentlig ser vi nogle prisændringer, når Flyer endelig bliver lanceret, for prisen skal jo helst kunne konkurrere med iPad, så det bliver fordelagtigt.

Har du set, hvor man kan købe den billigste HTC Flyer, må du meget gerne bruge et par sekunder af din tid på at skrive dette i kommentarfeltet her nederst på siden. Jeg har meget kraftigt overvejet en iPad 2, og har først nu set, at HTC er på vej med en tablet, og da jeg efterhånden er blevet større HTC-fan end Apple-fan, kunne jeg godt forestille mig at rette blikket på en billig HTC Flyer i stedet, hvis sådan en findes.

Alternativ til iPad

Jeg kom tilfældigvis til at huske tilbage på en bestemt So Ein Ding-udsendelse på DR2, hvor den altid farverige Nikolaj Sonne sammenligner iPad (1′eren) med Samsung Galaxy. Samsung Galaxy var den pinlige taber, og det fik mig til at tænke: Hvilke alternativer til iPad, findes der egentlig, som er værd at købe.

Nu er jeg ikke verden største tablet-kender, men jeg vil med det samme sige, at jeg ikke vil lægge skjul på, at jeg ikke kan finde et eneste godt alternativ til iPad. Jeg ejer godt nok en Mac (men jeg savner en computer med Windåse), men seriøst … alt andet er cr@p.com! :) Der findes bare intet alternativ til iPad, som kan måle sig med det slick design og det brugervenlige styresystem, som iPad’en kommer med.

Kan du nævne nogle gode alternativer til iPad?

Så derfor vil jeg gerne spørge dig, kære læser: Kan du nævne nogle tablets - ja bare en enkelt - som kan gå an og kan kaldes for et godt alternativ til Macintosh’ slim vidunder?

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du kan nævne bare een tablet, der kan måle sig med iPad i forhold til pris, design og “lækkerhed”.

iPad 2 - Tilbud på iPad 2

Du kan lige nu få iPad på afbetaling hos L’easy. Helt bestemt et besøg værd, hvis du vil nøjes med at afbetale i stedet for at lægge en masse penge på een gang :)

iPad 2 16gb Wifi

iPad 2 64gb Wifi + 3G

iPad 3 - 16 GB WiFi

Der er ingen tvivl om, at Apples seneste skud på stammen i form af en tablet bliver mere og mere populær. 1′eren har været ude i en del tid, og allerede nu er det blevet tid til iPad 2. Tilbud på iPad 2 bliver dog svære at finde - for ikke at sige umulige - for Apples prispolitik forhindrer butikker rundt om i verden og på nettet i at sælge iPad 2 på tilbud eller til priser, der er lavere eller meget højere, end hvad iPads kan købes for i den officielle Apple Store.

På en måde er det jo meget godt, for så risikerer man ikke at skulle betale for meget, hvis man nu skulle finde et dyrt iPad 2-tilbud i tider, hvor der er udsolgt i mange butikker, som vi har set det før med både flere forskellige Apple-produkter.

Køb brugt, hvis du vil spare

Nu, hvor du ikke kan finde et super tilbud på iPad 2, så vil jeg råde dig til at købe en brugt iPad 2 på dba.dk eller andre steder, hvor der sælges brugte varer. Det er nok den bedste mulighed i forhold til at finde et godt tilbud, hvis du samtidig også kan tåle, at tablet’en har været i andres hænder.

Ydermere vil jeg råde dig til at tage et kig på InfoBlogs artikel om iPad 2 og priser, hvor vi holder øje med de billigste priser. Skulle der komme nogle prisdyk, så vil vi sørge for at informere om det hurtigst muligt.

Køb iPad 2 her

Du kan lige nu få iPad på afbetaling hos L’easy. Helt bestemt et besøg værd, hvis du vil nøjes med at afbetale i stedet for at lægge en masse penge på een gang :)

iPad 2 16gb Wifi

iPad 2 64gb Wifi + 3G

iPad 3 - 16 GB WiFi

Skal du have nallerne i Apples nye vidunder af en tablet, så er du ikke alene. Og hvis du vil spare penge, vil du også købe iPad 2 til den billigste pris, lige som mange andre. I denne artikel tager vi fat i steder, hvor du kan købe iPad 2.

Jeg glæder mig selv til at holde den lille ny i mine hænder. Det bliver næsten for godt til at være sandt. Jeg blev så fascineret af 1′eren, men jeg fik aldrig købt den, og det er jeg egentlig glad nok for, for 2′eren er meget mere mig.

Køb iPad 2

Bemærk: I skrivende stund kan du kun købe iPad 2 i udlandet via Apple.com. Prisen er 499 amerikanske dollars, og kan du ikke vente, så er den klar fra 11. marts. Dog skal den bestilles fra udlandet, og så skal du nok huske at medregne fragt, moms og hvad der nu ellers bliver pålagt.

Hvad er nyt?

Det mest bemærkelsesværdige er nok størrelsen. Som det sker med andre Apple-produkter, bliver de mindre og mere lækre i designet. Denne udvikling bliver man selvfølgelig heller ikke snydt for, når det kommer til den seneste nye udgave af deres tablet. Den er meget mere slim, og så er batterilevetiden boostet til 10 timer, hvilket er helt ideelt til blandt andet folk, der gerne vil nå at læse ekstra mange sider af den seneste nye e-bog. Den er naturligvis også blevet kraftigere og lettere, og så kan du videochatte med andre via FaceTime.

Alt i alt ser det ud til at blive en sikker succes.

Skal du købe iPad 2? Det skal jeg helt sikkert!

Læs også: Billige iPad 2-priser »

iPad 2 - Billig iPad 2, hvor? iPad 2-priser, hvor meget? Se her!

Du kan lige nu få iPad på afbetaling hos L’easy. Helt bestemt et besøg værd, hvis du vil nøjes med at afbetale i stedet for at lægge en masse penge på een gang :)

iPad 2 16gb Wifi

iPad 2 64gb Wifi + 3G

iPad 3 - 16 GB WiFi

Jeg har ikke haft fornøjelsen af at eje en iPad, men jeg har prøvet den her for nylig, og jeg må “desværre” overgive mig til Apples nye tablet. Nu er iPad 2 så blevet annonceret, og jeg kan nærmest ikke vente med at få fingrene i den. Jeg har ejet en MacBook i nogle år efterhånden, så nu er tiden kommet, hvor jeg bliver nødt til at købe et Apple-produkt mere.

OBS: Information om iPad 2 kom frem 2. marts, og det er som det ser ud lige nu (fra 11. marts) kun muligt at købe iPad 2 i udlandet. Denne artikel vil derfor blive opdateret løbende med priser og information. Du er velkommen til at bidrage og give dit besyv med, hvis du har nyttig information, der relaterer til denne artikel. Det ville jeg sætte stor pris på.

iPad 2 - Billig iPad 2 i Danmark

Hvor køber man en billig iPad 2 i Danmark? Indtil videre må du nøjes med at vente, men hvis du vil være blandt de første, der får fat i denne lækre sag fra Apple, kan du skrive dig op på Apples hjemmeside og få besked via mail, lige så snart, den udkommer i danske butikker. Skriv dig op her »

iPad 2 - Priser

Hvor meget koster den? Hvad er iPad 2-prisen i Danmark? Lige nu kan du kun købe den i udlandet via Apple Store på Apple.com. Den er sat til salg 11. marts. Og prisen er 499 $, rundt regnet 2.700 danske kr. ifølge kursen i skrivende stund. Hvad den reelle iPad 2-pris kommer til at være, når den rammer de danske butikker, er ikke helt til at sige.

Skal du have den?

Har du allerede 1′eren, vil du så sælge den og købe 2′eren? Vil du købe den i udlandet? Eller du er måske slet ikke til de dersens tablets?

Lad mig høre din mening.

Jeg ser i hvert fald meget frem til at holde den smukke tablet i mine hænder, surfe rundt online og lave det, jeg ellers nu gør, når går på nettet. Måske skal der også spilles lidt på den, men nu får vi at se. Den skal primært bruges til surfing, research og læsning af gode e-bøger og den slags. Nu har jeg kun prøvet den i et begrænset tidsrum - altså 1′eren - og den er ikke helt optimalt til at skrive større afhandlinger, fordi touch-tastaturet ikke lige er det bedste til at skrive en masse på. Men måske kommer det an på tilvænning?