Kategoriarkiv: Telefoni

Læs om telefoner, mobiltelefoner og telefoni generelt. Alt om telefonabonnementer, billige og gode mobiltelefoner, smartphones og alt det, der relaterer. Find tilbud, gode råd og tips her. Jeg anbefaler personligt CallMe.dk, hvis du vil noget med mobiler, altså finde den billigste telefon, som passer lige præcis til DIT behov.

Forudbestil iPhone 5 billigst her - Bestil i dag og vær først til at få den

Apple iPhone 5 er klar, og bliver lanceret meget snart. Allerede nu kan du forudbestille iPhone 5, så du bliver blandt de første i Danmark, der kan blære dig med Apples nye vidunder.

Allerede nu begynder teleselskaber at reklamere med forudbestilling af iPhone 5. Det er der også flere af dem, der har gjort i længere tid, for de ved jo, at millioner af mennesker er interesseret i at få den - og helst hurtigst muligt.

iPhone 5 - Forudbestilling på nettet

I skrivende stund kan du bestille iPhone 5 hos 3. Se på 3.dk og kom i gang med at forudbestille, så du har Apples fantastiske, ny smartphone, når der kommer til Danmark.

Jeg har selv udelukkende gode erfaringer med 3. Jeg har haft dem som teleselskab i ca. 8 år (er ved en “fejl” midlertidigt skiftet over til Telia - men jeg skifter tilbage til 3, når mit abonnement endelig udløber).

Så du kan trygt købe dér.

Andre mobilselskaber, hvor du kan finde online forudbestilling

Som nævnt kan jeg kun se 3 på banen i skrivende stund, men der kommer flere til, så det er bare om at kigge ind på deres respektive hjemmesider.

Tjek følgende steder og butikker, der lader dig bestille iPhone 5 på forhånd i Danmark online på nettet eller i deres fysiske butikker.

 • Telia
 • OnFone
 • CBB
 • BiBoB
 • Call Me / CallMe
 • Debitel
 • Getmore
 • Hapii
 • Leasy
 • M1
 • Lebara
 • Fullrate
 • OiSTER

Og der er sikkert mange flere, som jeg ikke lige har med på listen.

Hvad kan denne nye Apple-telefon?

Sådan ser den i øvrigt ud:

iPhone 5 forudbestil - Billig forudbestilling på ny Apple-telefon

Du kan selvfølgelig læse mere om den på Apple.dk

I forhold til 4′eren og 4s, er der sket en del, efter sigende. Den er blevet meget tyndere og selvfølgelig meget mere lækker. Du kan tage panorama-billeder, fotos er i bedre kvalitet og højere megapixel-opløsning. Det nye iOS-styresystem kommer også med, og det bliver for fedt. Skærmen er endnu større, men telefonen er ikke blevet større af den grund. Skærmstørrelsen er bare blevet udnyttet bedre.

Vildt!

Skal du have den, og hvor har du fundet ud af, at man kan forudbestille den billigst, og måske endda uden abonnement? Køber du den i Danmark eller udlandet? Jeg er spændt på at høre andres reaktioner :)

Hvilken smartphone skal jeg vælge i 2012?

En af mine venner stillede forleden spørgsmålet: Hvilken smartphone skal jeg vælge? i 2012 har tingene ændret sig en del siden de forgangne år - så det er jo et vigtigt spørgsmål. Jeg tænkte med det samme, hmm… ja hvilke smartphone skal man vælge i 2012, hvis man nu virkelig er i tvivl. Og efter 5 sekunder havde jeg svaret. Det er faktisk meget simpelt. Snurrer det rundt i hovedet på dig med spørgsmål som hvilken smartphone skal jeg vælge i 2012, så kan du få samme svar, som jeg gav. Alternativ kan du jo også gå ind på CallMe, som har et gigantisk udvalg af fede og de billigste mobiler ;)

Der er stort set kun to veje at gå: iPhone eller Android-mobil. Så er der også alt muligt andet - men det er ikke nævneværdigt. Det er Android og iPhone, der er de to store spillere, og for nogle er det enten eller.

Folk vælger iPhone, hvis de allerede har Apple-produkter (Mac-bærbar, iPod, iPad osv.) - i så fald, er det næsten et “must”, at du køber en iPhone som smartphone i 2012.

Jeg har selv en Android-mobil, og den er jeg super-tilfreds med! Jeg er ikke så meget til Apple (alligevel), og jeg kan forsikre dig om, at Android er lige så godt som iPhone.

Jeg ville anbefale en HTC-telefon, hvis du er i tvivl om, hvilken smartphone man skal vælge her i 2012. Jeg har selv en WildFire S, og den er super-fed. Jeg har den i sort, og min kæreste har den i pink/lilla.

Jeg har jo skrevet før om iPhone og om hvor fed den er, men jeg har mine tvivl nu. Altså, den er virkelig sprød, men de findes ikke i alle mulige størrelser og mange farver, og derfor vælger jeg heller en Android-mobil til hver en tid. Nu har jeg bestemt mig.

Jeg håber, at jeg har kunnet svare bare nogenlunde på: hvilken smartphone skal jeg vælge?

Hvis jeg var dig, ville jeg kigge ind hos CallMe.dk, da de har mere eller mindre alle de fede mobiler, som du nogensinde kan få brug for :)

/Jan

iPhone 4 hvid - pris - Find den billigst her

IPhone 4 hvid - pris: En af mine har lige fundet den bedste pris på iPhone 4 (hvid). Pris er jo vigtigt, når man skal købe sådan en sag, men heldigvis er der et godt tilbud lige nu, som en hver Apple-fan burde udnytte inden det er for sent. Årh, den er bare blæret, og nu overvejer jeg også at købe den :)

Du kan lige nu finde den billigt hos CallMe.dk. Skynd dig hellere.

Alternativt er OiSTER også en god mulighed.

Det er jo sådan, at hvis du søger efter iphone 4 hvid pris - så ender du ikke altid lige det sted, hvor der er de billigste prisskilte på, hvis du ved, hvad jeg mener. Men nu har du i hvert fald muligheden for at finde den via OiSTER, som jeg selv - i form af 3 (det er 3, der laver OiSTER - har brugt i jeg ved ikke hvor mange år. Jeg har altid været fuldt ud tilfreds med dem - der har aldrig været problemer.

Jeg bruger faktisk også den der USB-dims fra OiSTER, som jeg også er utroligt glad for, fordi jeg bare altid kan gå på nettet, lige præcis, når jeg har lyst til det. Forbindelsen er der altid - eller jo, der er selvfølgelig nogle få byer, der ikke lige har den bedste dækning - men sådan er det jo med alle teleselskaber.

Billigste iPhone 4 hvid pris - hvad nu?

Ja, nu hvor den er fundet, så skal man jo bare nyde den. Jeg sidder selv og leger lidt med en af mine venners, og hold da op, hvor er den fantastisk lækker. Nu forstår jeg pludselig, hvorfor den er så ekstremt populær. Så nu hvor man har fundet den bedste iPhone 4 hvid pris er det bare om at hygge sig og blære sig med den. Det kan de fleste ejere sikkert nikke genkendende til. Ja hvorfor ikke bare vise den frem for alle, når den nu er så super-cool.

Og du tænker sikkert, er det virkelig første gang du prøver sådan en? Jep - det er det faktisk. Altså sådan ordentligt. Jeg har da set dem rundt omkring (det kan man jo ikke komme udenom), men sådan rigtig prøvet. Nej, ikke før nu.

Så nu hvor du ved alt om iPhone 4 hvid pris, er det bare om at komme i gang med at købe den, og inden længe sidder du også og nyder stunderne med denne lækre smartphone, som en hver drømmer om.

Kilde: www.billigsteiphone4s.dk

Pollental på sms - Få pollenvarsel på mobilen og bliv advaret om høje pollental

Astma-Allergi Danmark har lanceret en tjeneste, Dit Mobile Pollental, som skal gøre livet for dig med høfeber lettere. Det er nu muligt at få pollental på sms - altså kan du til hver en tid se pollental på mobilen, og du kan endda få en automatisk pollenvarsel på sms, når de pollental, der er relevante for dig, topper.

Det er ganske nemt at se pollental i dag på mobiltelefon.

Sådan får du pollental på sms

Du starter med at sende en sms med beskeden “MOB POL” til nummeret 1940. Derefter modtager du et link, som du skal klikke på for at downloade det program, der kan vise pollental på mobilen. Det koster i alt 20 kr. + almindelig sms-takst.

Benytter du iPhone, skal du blot gå ind på Apples iTunes Store og hente app’en dér.

Del dine erfaringer om pollental og pollenvarsel på sms

Jeg synes, det lyder som en rigtig nyttig service, men da jeg ikke selv lider af pollenallergi eller høfeber - og jeg bor heller ikke sammen med nogen, der har det - så ville jeg gerne høre fra dig, hvis du har prøvet applikationen/programmet på din telefon.

Send blot en kommentar her nederst på siden, hvis du har erfaringer, du vil dele. Det tager ingen tid at skrive en kommentar.

HTC Thunderbolt - Sindssyge features til de billigste priser

HTC er klar med deres seneste slagskib, Thunderbolt. “HTC Thunderbolt er ikke bare din drømmetelefon, men den efter”. Det skriver HTC på deres hjemmeside om den nye mobiltelefon, som er smartere og hurtigere end nogen anden smartphone på markedet. I denne artikel tager vi et kig på, hvad denne monster af en smartphone har af features og fordele samt hvor du kan finde en billig HTC Thunderbolt til en god pris.

HTC Thunderbolt

Features

 • Perfekt til underholdning - Download e-bøger, musik, film og hvad du nu ellers har lyst til på få sekunder. Og Thunderbolt har et støtteben; så lige som med en tablet, kan du bare stille den på bordet og nyde en god film - endda i sorround sound og en hi-resolution 4,3″-skærm.
 • Lynhurtig - Sig farvel til loading-baren. Med den ekstremt hurtige Snapdragon-processor på 1 GHz, kombineret med Verizon 4G-netværk og instant boot-funktionen, kan det ikke gå meget hurtigere.
 • Mere end trådløs - Med HTC Thunderbolt kan du oprette et mobilt hotspot, og telefonen bliver pludselig til trådløs router, som kan levere 4G Wi-Fi til op til 5 enheder. Hvor lækkert er det ikke lige?!
 • Telefonskærm møder fladskærm - Med den indbyggede DLNA-forbindelse kan du trådløst beame musik, billeder og video op til din fladskærm. Nice!
 • Hardcore kamera - Hvad siger du til et fotokamera på 8 megapixel og LED-blitz og et HD-videokamera med 720p? Og skal du dele det med dine venner på Facebook eller YouTube, så er 4G-forbindelsen lynhurtig til upload.

Billig HTC Thunderbolt - Priser uden abonnement og med abonnement på nettet

Har du allerede spottet nogle steder, hvor man kan købe en billig HTC Thunderbolt, så ville jeg blive glad for din kommentar. Jeg har selv en WildFire (både kæresten og jeg har en), som vi begge er meget tilfredse med, og jeg kører med abonnement hos 3, hvilket jeg har haft i ca. 8 år; derfor vil jeg allerede nu anbefale dig at tage et kig ind hos 3, hvis du leder efter en billig HTC Thunderbolt. Mon ikke du kan finde nogle gode HTC Thunderbolt-priser hos 3, når den endelig udkommer? ;)

Skriv endelig, hvis du har noget på hjerte :)

Mobiltelefon med store taster - Mobil med store knapper og tastatur

Ældre eller mennesker, der ikke ser så godt, vil gerne have en mobiltelefon med store taster, idet det er meget nemmere at ramme tasterne, når der skal ringes og skrives på mobiltelefonen. En af de mobiltelefoner med store taster, som er mest populære er den fra AURO Style. Men der er også andre, og jeg vil anbefale dig at kigge ind hos CallMe.dk, hvor de har mange gode mobiltelefoner til ældre mennesker.

AURO Style-telefonen bemærker sig ved at have exceptionel større taster end andre mobiler. Det er en mobil med store knapper og stort tastatur ud over det sædvanlige, hvilket gør den utroligt brugervenlig for ældre, der ikke ser så godt.

Der er også en del Nokia-telefoner, som har et stort tastatur. Så de kan også være med i dine overvejelser.

Hvad kan du anbefale?

Kan du anbefale andre mobiltelefoner, må du hjertens gerne skrive en kommentar her nede i kommentarfeltet, så flere kan få glæde af det. Der findes garanteret rigtig meget mere på markedet, som jeg har overset - jeg har blot skitseret noget af det, jeg har fundet - og måske kan du finde endnu mere. Skriv endelig, hvis du har andre erfaringer.

Billig HTC WildFire

Kæresten og jeg har hver især købt en billig HTC WildFire i dag. Super-lækker telefon. Eller … vi har næsten ikke fået afprøvet den endnu, men flot, det er den!

Jeg anbefaler personligt CallMe.dk, hvis du er på udkig efter en billig mobil. Deres priser er super billige :)

Vi satte vores HTC WildFire-mobiler til at oplade for ca. 2 timer siden. Kærestens er opladt, så hun sidder og roder lidt med den nu, men min er endnu ikke fuldt opladt. Øv :P Den burde vel være færdig her om lidt. Men nok om det, du vil sikkert vide, hvor man køber den billigste HTC WildFire.

Det gør du hos 3! Jeg har været tilhænger af 3Mobil i godt og vel 7-8 år, og det er jeg sgu glad for, for de har altid nogle super-tilbud. Så ja - smut ind på 3Mobils hjemmeside eller find din nærmeste 3Butik. Jeg har fået min mobiltelefon for 100 kr., og det er så med 3iDeal-abonnement (399 kr. pr. måned), som inkluderer en masse guf, blandt andet 5 timers tale, fri sms, gratis net og meget mere. Hvis du bestiller nu, så får du gratis tv i 6 måneder; det har jeg så ikke fundet ud af hvordan virker endnu, men det kommer.

Min kæreste har fået et 3iDeal Mini-abonnement. Der får man lidt mindre med, og man betaler så 199 kr. pr. måned. Telefonen skulle der så betales 1000 kr. for. Men det er sgu en fin pris, hvis du spørger mig.

Så ja - skal du have en billig HTC WildFire, så er det igennem 3Mobil. Så vidt jeg kan se, så har de det billigste tilbud lige på nuværende tidspunkt :)