Elkoger med skjult varmelegeme

Da elkogeren (eller elkedlen) herhjemme ofte bliver kalket til og er irriterende at rense, kigger jeg lige nu efter en elkoger med skjult varmelegeme, da jeg har hørt, at det skulle være det bedste. Det er et stykke tid siden, jeg har kigget efter sådan en, men heldigvis er de jo ikke vildt dyre, med mindre man selvfølgelig vil have sådan en retro-elkedel. Men okay - der er i hvert fald altid gode tilbud og udsalg på elkedler, også med skjult varmelegeme. Det formoder jeg i hvert fald.

Jeg har kigget lidt på elkedel.net, og her er der en del muligheder. Der er fint med gode tilbud på elkogere med skjult varmelegeme og ellers bare masser af billige priser online på nettet.

Hvorfor købe en elkoger med skjult varmelegeme? Og hvor er der ellers tilbud og super priser?

Som jeg ser det, er det smart, fordi de er nemmere at rense. Normalt har du jo de der rør (altså varmelegemet), og de kan hurtigt blive kalket til. Dette går jeg ud fra, at du jo undgår med sådan en, hvor varmelegemet er skjult? Kommer der bare lidt kalk, vil du jo kunne skylle den, og så er det fint.

Det bedste er nok også at finde en på tilbud, der også har et filter - et kalk-filter. På den måde undgår man en hulens masse kalk.

I øvrigt kan jeg også varmt anbefale dig at kigge på elkedel.net’s guide til afkalkning af elkogere. Den er rigtig fin og simpel. Jeg vidste faktisk ikke, at det er relativt nemt at rense sådan en fætter.

Tilbud på elkedel med skjult varmelegeme

Kender du ellers til andre tilbud rundt omkring, så hører jeg meget gerne fra dig. Det kunne være interessant at høre, om andre har fundet noget, der er rigtig billigt.

Jeg kigger naturligvis selv lidt videre, men er meget interesseret i at høre, hvad andre kan bidrage med af gode råd til køb.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.