Facebook video-chat - Videoopkald med Facebook Video Calling

I samarbejde med Skype, har Facebook nu lanceret en video-chat, kaldet Facebook Video Calling. Det er et naturligt skridt for det store sociale netværk, at lave en video-chat, og når Skype er ind over, så kan det kun blive godt.

Facebook video-chatten er endnu ikke synlig på alle profiler - så hvis du tænker, hvordan laver jeg videoopkald på Facebook, og ikke ved det, kan du allerede nu komme i gang ved at klikke ind på facebook.com/videocalling og gå i gang med Facebook video-chat allerede nu.

Facebook video-chat - en succes allerede fra start?

Allerede efter få timer har jeg registreret mange positive meldinger om Facebooks videochat - også nogle få negative, men primært positive. Og fordi Facebook samarbejder med Skype om dette, så er denne nye videochat sikret ret stor succes. Det er i hvert fald min mening.

Har du prøvet Facebook video-chat?

Giv lyd fra dig, hvis du har prøvet lave videoopkald på Fjæsen. Lad os høre, hvad dine erfaringer er. Er det godt, er det skidt? Hvad var godt, og hvad var dårligt?

I skrivende stund har jeg ikke selv prøvet at lave videoopkald, fordi der endnu ikke er logget nogen på, som jeg gider at video-chatte med. Men jeg regner med at prøve det lidt senere på dagen.

I mellemtiden må du meget gerne dele dine oplevelser her på InfoBlog.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.