Finansiering af rejser - Finansier din ferie og rejse billigst

Der er mange, der vælger at gå til banken for at finansiere en ferierejse, men finansiering af rejser kan faktisk lade sig gøre på en anden måde, hvor det faktisk er billigere end at tage et lån i banken, altså hvor der er en lav rente, og så kan det gøres igennem et rejsebureau.

Finansiering af rejser kan ske igennem EasyTours.dk Se selv her: Rejser på afbetaling - Billigere end banken!

Skal jeg have min rejse finansieret?

Har du ikke pengene her og nu, og vil du bare af sted, så er det et ganske godt incitament for at bestille en rejse på afbetaling. En rejse er som regel ikke lige det billigste, og kan du ikke finde en afbudsrejse, der passer med din økonomiske situation, og vil din bank ikke være med til at finansiere en rejse, så er finansiering af rejser via EasyTours et ganske fint alternativ, og som de selv nævner, altså billigere end at tage et banklån.

Mange vælger afbetaling som mulighed

Det er klart, at det selvfølgelig ender med at blive noget dyrere i sidste ende, men ellers havde det heller ikke være muligt for dette rejseselskab, banken eller eksempelvis L’easy at låne dig penge til et produkt eller til hvad du nu ellers måtte ønske. Og mange vælger alligevel at købe på afbetaling, eksempelvis også købe iPad på afbetaling, da de gerne vil have noget her og nu.

Dette skal forståes på den måde, at vi lever i et forbrugssamfund, hvor vi gerne vil have tingene med det samme, og i stedet afdrage stille og roligt igennem flere måneder.

Jeg vil sige, at jeg ikke selv anbefaler at købe vælge den slags finansiering til rejser, men kan du virkelig ikke vente, så er det faktisk en rigtig fed mulighed, som mange nyder af.

Så vil du rejse med det samme, men ikke har så mange penge at gøre godt med, så er finansiering af en rejse via rejsebureauet EasyTours en fin mulighed.

Der er vist ikke meget mere at sige end rigtig god rejse :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.