Fladskærms-tv-priser - Prisen på en billig tv-fladskærm

Priserne på fladskærms-tv falder konstant. Sådan er det med al elektronik, og sådan vil det blive ved med at være. Du har fundet nogle billige fladskærms-tv-priser i dag, og om 1 måned er de faldet endnu mere. Det kan være ret irriterende, for man tror lige, man har sparet en masse penge, og så får man kastet en endnu billigere pris på det fladskærms-tv, man købte for 3 måneder siden.

For et par år tilbage, købte jeg mig et LG-fladskærms-tv for 8.000 kr. Jeg har det stadig den dag i dag, og er stadig glad for det. Men ser du på prisen i dag, koster det måske 2.000. Måske endnu mindre, hvis du finder det på tilbud. Det er et 26-tommer fjernsyn, og det er knap så populært mere med tv i den størrelse - så du kan med garanti etdet til en billig pris.

Men selv 32-tommer koster nærmest ingenting mere. 32-tommer var standarden for nogle år siden, og i dag er det nok mere hen imod 42-tommer eller endnu større, hvis du skal følge med strømmen.

Jeg synes på en måde, at det er træls, at fladskærms-tv-priser dykker konstant - men på den anden side er det jo også fedt nok, fordi du altid kan finde en fladskærm til en rigtig billig pris.

Jeg er nok lidt ambivalent på det område, men sådan er det :)

Hvor køber man billige fladskærms-fjernsyn

Som jeg nævner ovenfor, er LG altid ude med nogle formidable priser. Jeg synes personligt, kvaliteten er helt i orden, men der vil altid være en tekniknørd derude, som mener det modsatte. Det må han om - jeg har ikke behov for det helt vilde. Så længe billedet og lyden ikke er helt forfærdelig, klarer jeg mig. Faktisk synes jeg, at LG laver nogle okay produkter - så dem vil jeg klart anbefale. Skal du have noget i lidt bedre kvalitet, er Philips og Sony altid et populært valg. Og så er der jo Bang & Olufsen, hvis du er til det helt fine og ekstremt dyre :) Det er sgu high-end-produkter, de laver. Men faktisk er indmaden fra B&O-fjernsyn den samme som i Philips - så du betaler faktisk kun for designet. Det er i hvert fald, hvad jeg har ladet mig fortælle.

Har du set et godt tilbud på billige tv-fladskærme, skriver du bare i kommentarfeltet. Jeg hører gerne fra dig. Vi har stadig kun 26-tommer’en herhjemme, og snart skal der sgu købes et lidt større :)

På forhånd tak!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.