FlavorStone-pander & kasseroller fra Tvins.com - Anmeldelser og erfaringer - Er det godt eller skidt?

FlavorStone Deluxe Grande er det seneste nye fra Tvins.com. Der er tale om nogle slip-let-pander og ditto gryder/kasseroller, som ifølge tv-reklamen har en nærmest magisk slip-let-power. Men er FlavorStone fra Tvins virkelig så fantastisk, eller er der bare tale om ganske normale kasseroller og pander, som er helt normale?

Jeg kunne godt tænke mig at høre andres erfaringer. Er FlavorStone virkelig så fantastisk? Er der nogen, der har prøvet det? Personligt synes jeg, at reklamen på tv stinker - men sådan er de fleste Tv-Shop- og Tvins-reklamer, og de glorificerer altid det produkt, der sælges. Men sådan er det, og det må man bare finde sig i.

Kom med din anmeldelse af FlavorStone

Har du prøvet FlavorStone, og har du mod på at hjælpe andre inklusive mig med at tage den rette beslutning, så skriv endelig en hurtig kommentar herunder i kommentarfeltet, så vi kan kan få folkets mening at høre :)

Skriv om dine erfaringer om Flavor Stone, og hjælp andre. Er det godt, eller skidt? :)

Jeg er i hvert fald meget interesseret i at høre, hvad folk har af erfaringer. Personligt tror jeg ikke, at det er bedre end noget andet produkt, som allerede findes på markedet og kan købes hos Imerco eller andre danske butikker med køkkengrej.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.