Havekrukker (frostsikre) - Hvor køber man en frostsikker havekrukke til haven?

Jeg har ledt og ledt efter frostsikre havekrukker til have, men må indrømme, at løbet er kørt. Jeg kan ikke finde noget. Det eneste, jeg har fundet, er nogle oplysninger om Barholt-krukker, som skulle være 100 % frostsikre. Siden, jeg har fundet dette på, kan du se her. Men hvor man køber disse krukker, ved jeg ikke. Kan du hjælpe mig?

Vi har ganske vist ikke en rigtig have - kun en, som vi deler med andre. De andre bruger den dog ikke, og vi kan godt lide at pynte lidt op. Dette havde vi tænkt os at gøre med et par frostsikre havekrukker.

Det har før lykkedes mig at få hjælp ved at spørge herinde, så nu prøver jeg lykken igen.

Kender du et sted, hvor man kan købe havekrukker, der er frostsikre og gerne til haven, så må du meget gerne bruge et par sekunder herinde på at skrive en hurtig kommentar. Det ville jeg sætte stor pris på.

På forhånd tak
/Jan

5 tanker om "Havekrukker (frostsikre) - Hvor køber man en frostsikker havekrukke til haven?"

  1. Anja Nielsen

    Frostsikre havekrukker kan du finde i store stil hos brugskunst webshoppen Villamin.dk. De har alle mulige slags krukker. De har mange frostsikre havekrukker i alle slags materialer. De har desuden også en masse andre spændende ting så som hængestole til haven og rigtig meget anden lækker brugskunst. Men de har havekrukker, hvor der er hul i bunden med bundprop og nogle hvor man selv skal bore hul i bunden. De har også lette havekrukker i glasfiber og mere tunge krukker i beton og keramik https://www.villamin.dk/Outdoor/Havekrukker.html

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.