Fryser med ismaskine - Fryseboks med isterninger

Er du på udkig efter en fryser med ismaskine, dvs. en fryserboks, der kan lave isterninger i stride strømme, så forstår jeg godt hvorfor. Det er lidt nemmere, end at lave isterningerne selv, ikke?

Personligt er jeg lidt træt af at altid skulle fylde vand i de der isterning-beholdere og -poser. I hvert fald hvis man skal have mange gæster på besøg, så ser det lidt mere “fancy” ud med en fryser, der leverer isterningerne direkte, i stedet for at man skal rode rundt med blå eller gennemsigtige poser eller plastikbeholdere.

Det der med ismaskine kan vist også misforstås. Det er altså ikke en maskine, der laver vaffelis el. lign., men “blot” en maskine, der laver ganske almindelige isterninger af vand som vi kender det fra vandhanen.

Electrolux-fryser

Tretti.dk har bl.a. et godt tilbud på frysere fra Electrolux. Det gode er, at ismaskinen har en anti-klumpe-funktion, hvilket vil sige, at den vender isterningerne hver fjerde time, så de ikke bliver klumpede. Med denne fryseboks har du altid kolde kuber af is klar til, når gæsterne kommer. Ganske lækkert!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.