Genbrug din vaskemaskine

Hvis du skal skifte din gamle vaskemaskine ud med en nyere, mere energivenlig model, vil der ikke være tvivl om, at du sparer penge og samtidig gør en god ting for miljøet. Men spørgsmålet er så, hvad du skal gøre af din gamle vaskemaskine? En mulighed kan være at genbruge den, hvilket blot vil fortsætte den miljørigtige tankegang, du har gang i. Der er flere forskellige måder, du kan genbruge din vaskemaskine på – her følger et par råd omkring det.

Spørg forhandleren, som du køber den nye vaskemaskine ved, om de deltager i et genbrugsinitiativ. Nogle virksomheder har opstartet genbrugsfabrikker for gamle hvidevarer, og måske kan din vaskemaskine blive en del af det. Hvis din vaskemaskine stadig har nogle funktionelle år foran sig, så kan du også vælge at sælge den videre til en fordelagtig pris.

Måske kan din gamle vaskemaskine også være guld værd for mindre bemidlede familier eller for bosteder, som primært drives gennem frivillige kræfter. Undersøg hvad der er af muligheder i dit lokalområde og kontakt de pågældende steder. Om ikke andet er det tanker, der tæller – og det er da bedre at donere den til et velgørende formål end blot at smide den ud.

Hvis du har en frontbetjent vaskemaskine, kan du afmontere frontglasset og bruge det som en skål. Alt efter hvor godt den gør sig efter en omgang rengøring, kan du bruge den som salatskål, punchbowle eller til at holde styr på mindre genstande i dit redskabsskur eller din garage.

Der er masser af andre muligheder for at genbruge din vaskemaskine eller reservedelene fra den. Det er blot et spørgsmål om at slippe fantasien løs og udfolde de kreative evner. Har du nogle gode forslag til, hvordan man kan genbruge sin vaskemaskine så skriv en kommentar.

Hvis du er på udkig efter en helt ny og energivenlig vaskemaskine så prøv at kigge lidt på WhiteAway.com’s sortiment.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.