Gjensidige Forsikring - Fair: Billigste forsikringer

Forsikring, der dækker det hele - Hos Fair, som er en del af det norske Gjensidige, kan du få dækket en hel masse helt til bunds. Få indboforsikring, ulykkesforsikring, skadeforsikring eller andet. Det kan være en super-god ide at dække sig helt ind, i tilfælde af, at det går galt. For du kan komme ud for ulykker lige pludselig - det er et faktum - og så står du uden penge. Hvordan værdisætter du dig selv og dit liv? Tænk over det. Gør noget progressivt.

Gjensidige Forsikring er et norsk forsikringsselskab. Selskabets rødder stammer helt tilbage til året 1668, men det nuværende firma blev stiftet her i 2003. Forsikringsselskabet har også en hel del datterselskaber - for eksempel Fair i Danmark, som er meget kendt.

Gjensidige ejer lidt under 25 procent aktier i Storebrand - et af de største livsforsikringsselskaber i Skandinavien.

Kilde: Wikipedia

Fair tror på gensidig interesse, skriver de. Det vil sige, at både du og forskringsselskabet skal få noget ud af “samarbejdet”. Og det passer jo meget godt: Forsikringsselskaberne tjener jo penge, og hvis du kommer alvorlig til skade, får du også noget ud af det. Det kan være en meget værdifuld investering, at få en forsikring, for ulykker kan komme ud fra det blå, og hvis du slet ikke er forsikret, så kan du nemt risikere at stå uden noget som helst på lommen - hvilket du muligvis bare kommer til at fortryde.

Gjensidige tilbyder forsikringer for både privat og erhverv samt til den offentlige sektor.

Er du forsikret, eller har du slet ikke indtænkt det i dit liv? Om du lever i Danmark, Norge, Sverige, eller i det hele taget bare i et skandinavisk land - eller et hvilket som helst land - er det godt at have en sikkerhed, når det værste skulle hænde dig. For nogle kan en ulykkesforsikring være nok - for andre skal der mere til: for eksempel indbo eller livsforsikring. I det hele taget er der rigtig mange forsikringer, du kan vælge at få - men tænk over dette: Er det ikke dét værd?

Rigtig mange - især unge - skænker det slet ikke en tanke, at de kan komme galt afsted.

Vores råd er, at du passer på dig selv. Jeg har selv erfaret, hvordan flere af mine venner har været ude for en ulykke. Heldigvis har de haft hovedet med sig, og de har dermed forsikret sig. Det er nok at sige, at de har fået en del penge ud af det, fordi de på et tidligere tidspunkt i deres liv har været fornuftige.

Hvad er du værd?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.