Gode film 2012, 2013, 2014 - i biografen, på dvd og Blu-ray

Gode film er der mange af, men de rigtigt gode film skal man lede længe efter.

Jeg er begyndt at se meget mere film, specielt herhjemme, efter jeg har fået TDC HomeTrio. Og nu har jeg også fået et gratis abonnement hos Lovefilm, hvilket er et super nice koncept. Det holder bare.

Men hvilke nye film i 2012 og årene efter (2013, 2014) er med på min liste over favoritter? Hvad skal man se i biografen eller på dvd / Blu-ray? Ja - mulighederne er nok mange, men faktisk har jeg kun en enkelt filmtitel, som jeg virkelig sætter næsen op efter at skulle se i biffen, når den kommer.

Det er Hobitten.

Jeg elsker simpelthen Ringenes Herre-trilogien, og nu kommer Hobitten forhåbentlig snart. De siges, at den kommer i slutningen af 2012, men den kunne lige så vel komme i 2013, og hvis vi er rigtig uheldige i 2014. Det er ikke til at sige, men hold da op, hvor jeg glæder mig. DEt er i hvert fald det eneste sikre, jeg kan sige.

Hvordan ser din liste med film ud?

Lad mig da endelig se din liste over de bedste, gode film i dette år og de næste år. Hvad glæder du dig til? Hvilke film har været bedst?

Kom endelig med dine kommentarer, det vil jeg glæde mig til at læse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.