Populære artikler i 2010 - og godt nytår 2011!

Godt nytår! Der er sket meget hos InfoBlog i 2010 - primært i slutningen af året, idet det er dér, bloggen først blev startet. Her er nogle af de artikler, der har været mest populære i dette år, som nu er ved at være forbi.

Artiklen om depressionstest har vist sig at være meget populær. Rigtig mange har kommenteret, og dermed er det den artikel, som har opnået flest kommentarer i år. Herligt, og tusind tak til alle, der har villet kommentere.

Det lille indlæg om sovesofa-tilbud har også vist sig at kunne hive rigtig mange besøgende ind. Dejligt, og tak, fordi I kiggede forbi.

Siden om damesko i store størrelser har også fået nogle kommentarer med på vejen her lige i slutningen af året. Der er kommet nogle rigtig nyttige kommentarer fra folk, der har kunnet henvise til nogle gode sider, der sælger damesko i store størrelser, fra størrelse 43 og opefter. Super-godt.

InfoBlogs mest populære artikel er dog om januar-udsalg i 2011, og siden om fyrværkeri-salg samt salg af nordmannsgran har også være ekstremt velbesøgt her i slutningen af året. Tusind tak, fordi I var interesserede i at læse med.

Der er selvfølgelig også andre artikler, der har klaret sig rigtig godt, og det er jeg meget glad for.

Rigtig godt nytår til alle, der har læst med

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.