Kategoriarkiv: Google Docs

Læs om Google Docs - på dansk: Google Dokumenter - hér. Der er mange fordele ved at bruge dette alternativ til blandt andet Word og mange andre programmer. Få mere at vide på denne side.

Alternativ til Word og Microsoft Office-pakken

Der findes mange alternativer til Word og Microsofts Office-pakke i det hele taget. Jeg er en af dem, der har taget springet udi at bruge et alternativ til Word og Office-pakken - endda et, der er gratis og i efter min mening meget federe end Word på mange fronter.

Lad mig starte med at sige, at Microsoft Office og især Word er rigtig godt. Det er vel også derfor, vi søger alternativer, fordi programmerne netop er så gode - men desværre også koster.

Gratis alternativer til Word og Office

OpenOffice.org er en af de populære alternativer. Desværre har der altid været problemet med kompatibiliteten mellem Word og OpenOffice.org. Men hvis man kan leve med det, så er OpenOffice.org et ganske godt alternativ til hele Office-pakken.

Google Docs - eller på dansk: Google Dokumenter - er det alternativ, jeg selv foretrækker. Jeg bruger Google Docs hver eneste dag, og nogle af de ting, jeg rigtig godt kan lide ved Google Docs er, at det hele kører online, og så kan jeg endda dele mine dokumenter med andre.

Begge ovenstående løsninger indeholder også alternativer til PowerPoint, Excel og mere til …

Kender du til andre gode alternativer til Word og Office?

Skriv endelig en kommentar, hvis du kender andre gode programmer, som kan bruges i stedet for Word, PowerPoint, Excel osv.