Gratis strikkeopskrifter: Baby

Hvis du har en baby og har flair samt interesse for at strikke babytøj selv, kan du konstruktivt fylde de stille timer ud med strikning. Det giver noget at lave, og der kommer noget produktivt ud af det. Læs her om gratis strikkeopskrifter. Baby har noget at se frem til :)

For det første undrer jeg mig lidt over, at alle strikkeopskrifter - uanset om det er til baby, børn eller ældre mennesker - ikke altid er gratis. Men ak nej, der findes faktisk strikkeopskrifter, som man som mor (jeg går naturligt ud fra, at der ikke er mange fædre, som strikker) skal hive penge op af lommen. Det synes jeg faktisk er lidt modbydeligt.

Nuvel. Det skal vi ikke forbrænde så meget negativ energi over. Lad os tage et kig på de lækre gratis ting.

Hvis ikke du allerede kender hjemmesiden BabyBusiness.dk, så får du her en varm anbefaling. Som du kan høre på sidens navn, handler det om de kære små babyer. Det er som sådan ikke en strikke-side - og dem kender jeg altså heller ikke nogen af - men det er en rigtig god side, hvor webmasteren bag dagligt bruger mange timer på at formidle tilbud, tips og trends, der relaterer til baby. Ja - og så er gratis strikkeopskrifter jo også noget af det, der er blevet skrevet en god del om.

Sidder du inde med flere gratis strikkeopskrifter?

Måske vi sammen kunne lave en liste over hjemmesider, der har med babystrik at gøre? Hvis du har nogle sider i tankerne, må du hjertens gerne tilføje dine henvisninger ved at skrive en kommentar nederst på denne side :)

3 tanker om "Gratis strikkeopskrifter: Baby"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.