Guldbryllupstale - Inspiration, ideer, tips og åben debat om tale til guldbryllup

Når guldbrylluppet skal fejres, skal der holdes en tale for bryllupsparret. Guldbryllup fejres, når man har været gift i 50 år. Det er mange år - få når dertil - og derfor bør der også gøres lidt ekstra ud af guldbryllupstalen. Jeg har oprettet denne side i et forsøg på at lave et sted, hvor andre kan hente inspiration, når det gælder om at skrive og holde en guldbryllupstale.

Derfor skriver jeg om guldbryllupstaler

Ideen til at oprette dette indlæg har jeg fået, fordi jeg selv skulle holde en tale til guldbryllup. Det er mine egne forældre, der fejrede guldbryllup - så det var ret stort. Og selvfølgelig blev jeg nødt til at finde på noget godt. Men jeg er sådan en type, at jeg altid laver tingene i sidste øjeblik, og derfor havde jeg ikke engang skrevet noget ned helt op til en 1 time før mine forældre kom til festen. Men ved du hvad - det lykkedes mig at lave en fantastisk tale. Den var kort, men god.

Ideer vedr. tale til guldbryllup

  • Gør talen personlig: Nævn gerne noget om deres forhold - om eks. gode tider og hårde tider (læg mest vægt på de gode tider).
  • Vis respekt: Fortæl, at man kun kan have den dybeste respekt for, at de har holdt sammen i så mange år. 50 år er eddermugme meget!
  • Familie: Fortæl om, hvad deres kærlighed har resulteret i, eks., at de har fået x antal børn, x antal børnebørn, oldebørn osv.
  • Vejret: Det regnede af h… til til mine forældres guldbryllup. Hele dagen endda. Men jeg vendte det til noget positivt og fortalte, at det bare er skyerne, der græder, fordi deres kærlighed er så smuk :) Hvis vejret er godt, er det selvfølgelig også fordi, deres kærlighed er så smuk - solen stråler som guld for at symbolisere deres kærlighed ;)

Dine ideer til en god guldbryllupstale

Har du nogle tips, du vil give fra dig, når det kommer til at holde en fantastisk tale til guldbryllup, så skriv endelig en kommentar nederst her på bloggen. Det tager ingen tid, og jeg er sikker på, at :)

En tanke om "Guldbryllupstale - Inspiration, ideer, tips og åben debat om tale til guldbryllup"

  1. jasmin

    hej min mormor og morfar har været sammen i 50 år om et par uger.. jeg vil gerne lave den perfekte tale men jeg er kun 11 år (snart 12 år)

    HJÆLP

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.