Havanna Shoes - Hjemmeside og online shop med Havanna-sko på nettet

Ved du bare lidt om damesko, så kender du helt sikkert til Havanna shoes. De kan købes rundt omkring i butikker i Århus, Odense, Kolding, Horsens, Holstebro, Vejle, og der er findes en forhandler i flere forskellige byer i DK.

Annoncer fra Google

Hvad jeg dog undrer mig over er, at jeg ikke kan finde nogen officiel Havanna Shoes-hjemmeside, altså en Havanna Shoes-online shop. Der findes havanna-shoes.dk og uden bindestreg, havannashoes.dk, men det ser bare ud til, at nogen har snyltet sig til disse domæner - altså folk, der absolut ikke sælger Havanna Shoes online.

Mystisk …

Findes der en Havanna Shoes-hjemmeside eller online butik/forhandler?

Og her mener jeg en officiel butik for Havanna-sko. Jeg kan simpelthen bare ikke finde ud af det. Jeg synes, jeg har ledt og ledt. Så derfor ville jeg gerne spørge folk her på bloggen, om der overhovedet findes sådan en online shop med damesko fra dette mærke.

Kæresten er selv ret vild med dem, og jeg kunne godt tænke mig at overraske hende med et par her senere på måneden, da vi har en lille ting, vi skal fejre :) Men jeg synes, jeg går forgæves, uanset hvor jeg søger og forhører mig.

Så har du kendskab til en butik på nettet med disse sko, ville jeg blive rigtig glad for at høre fra dig i kommentarfeltet.

Alternativet er nok, at jeg bare forsøger at kigge inde i Århus, som er den største by i nærheden af os. Men da jeg er en travl mand, foretrækker jeg at købe online.

Men okay. Kender du til en hjemmeside for Havanna-sko, så læg endelig en kommentar :)

På forhånd tak!

Annoncer fra Google

Skriv en kommentar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.