Havefræser - Udlejning og køb af havefræsere hos Texas, Silvan og andre

Når det kommer til valget af den helt rigtige havefræser, skal du se din omkring med omhu og vælge den helt rigtige løsning, der dækker dit behov. Der findes mange forskellige havefræsere. Udlejning er en god mulighed, hvis du ikke skal bruge havefræseren i særligt lang tid - til et engangsjob, men hvis du skal arbejde ude i haven flere gange, så er det naturligvis bedst at købe den. I denne artikel tager vi fat i nogle steder på nettet, der kunne være relevante for dig at starte. Der er mange gode steder - blandt andet Silvan og Texas, som er udbyder er rigtige kvalitetsvarer.

Elektrisk eller med motor

Der er to veje at gå: at købe en med motor eller en, der kører med el. Vælger du en med for eksempel Briggs & Stratton-motor, får du en fræser til haven, der er særdeles velegnet til jordbede i små og mellemstore størrelser. Sådan en kan du blandt andet købe hos Texas.dk. Kører du med motor, skal du dog være klar over, at de larmer noget mere end havefræseren, der bliver drevet elektronisk.

Hvis du skal have en elektrisk havefræser, kan du vælge en med det meget interessante navn Muldvarp ES300, som egner sig fint til relativt små bede. Den kommer med en elektrisk kultivator.

De elektriske er generelt meget støjsvage, og skal du have en letvægtsmodel, er El Tex 1300 en god mulighed; den er ikke kun støjsvag og let, men meget nem at håndtere.

Hobby 500 BR er en model med ovennævnte Briggs & Stratton-motor, som har den fordel, at den har indbygget bakgear. Det kan være en fordel i visse tilfælde, eksempelvis hvis du arbejder i en have, der har nogle små passager. Den kan prale af at være meget ergonomisk og ekstra velegnet til bede i større størrelser.

Billigste udlejning

Bauhaus er et godt valg, hvis du skal leje en fræser til haven. De har et stærkt udvalg, der passer til alles behov. De tilbyder ikke kun udlejning, men også salg - så du går i hvert fald ikke galt i byen hos dem. Du kan blandt andet leje en 5HK, som passer til rigtig jordfræsning.

Har du selv nogle gode bud på, hvor du kan finde et godt tilbud til en billig pris, skal du slet ikke tøve med at skrive i kommentarfeltet. Lad os hjælpe hinanden med at finde de billigste priser :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.