Havetrampolin - Tilbud og priser på trampoliner til din have

Havetrampoliner på tilbud - med det nødvendige sikkerhedsnet, hvis du har børn. Personligt synes jeg ikke, det er særlig forsvarligt at købe en havetramplin uden sikkerhedsnet eller sikkerhedsbur, så du undgår, at man kommer til at hoppe ved siden af. Jeg har fundet to gode tilbud frem fra trampolincenter.dk.

Havetrampoliner er efterhånden ved at blive ret populære hos danskerne. Det er ofte, når jeg går forbi et stort hus, at jeg ser børn hoppe op og ned. Sommeren er jo langsomt ved at ramme landet, og så er det mægtigt med en selv en lille havetrampolin. Tilbud findes der selvfølgelig altid en masse af - men glem ikke, at prisen er mindre vigtig, hvis sikkerheden ikke er i orden. Til børnene, skal du huske et sikkerhedsbur (eller sikkerhedsnet).

Noget af det billigste, jeg har kunnet finde, er Jumpfree Star fra www.trampolincenter.dk - til en 2.500 kr. Et fint tilbud, men desværre følger der ikke et sikkerhedsbur med, så det skal du købe som tilbehør ved siden af.

Derudover er der Superjumper 14, hvor du får et sætpris, det vil sige får et sikkerhedsnet med oveni. Prisen ligger så på 5.400 kr. - og det er selvfølgelig ovre i den dyre ende, men kvaliteten er altså også høj. Du får i hvert fald en havetrampolin, som kommer til at holde i rigtig lang tid.

Har du andre gode forslag til sider med billige havetrampoliner, kan du blot skrive herunder. Lad os hjælpe hinanden.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.