Kategoriarkiv: Alkoholisme

Læs artikler om alkoholisme - afhængighed af alkohol. Hvordan holder man op med at drikke alkohol, og hvordan kan man lære at kontrollere alkoholindtagelse?

Antabus: Virkningstid - Hvor lang tid virker det? Hvornår er det færdigt?

Antabus bruges til behandling af alkoholmisbrug, og disse brusetabletter, som du indtager ca. et par gange om ugen har naturligvis en virkningstid. Du kan i dette indlæg læse lidt mere om antabus og virkningstid.

Hvor lang tid virker antabus?

Der er mange forskellige historier rundt om på nettet fra folk, der har prøvet det, men har drukket og ikke har oplevet noget dårligt.

Du skal huske på, at dette er specielle tilfælde.

Det anbefales, at du ikke indtager alkohol minimum 14 dage efter, du har taget din sidste antabus-pille. Det kan ganske enkelt være farligt for dig.

Høfeber-medicin kan fjerne virkningen, og det er der (desværre), flere alkoholikere, der har fundet ud af. Men intet her er garanteret, så lad være med at lege med dit liv og din krop på den måde.

Antabus-virkningstiden er altså på ca. 14 dage, men dette afhænger typisk også af, hvor meget du har taget. Antabussen hober sig op i kroppen, og jo mere du tager jo længere tid går der, før du kan drikke.

Har du måske kun taget en enkelt pille, kan der godt være tilfælde hvor du kan drikke igen efter en uge måske. Men lad være med at gøre dette. Følg anvisningerne. Det kan gå noget så grueligt galt, og du kan risikere at blive meget, meget syg. Nogle mennesker dør også - i meget sjældne tilfælde. Og det er bare for dumt at lege med ilden.

Så antabus og virkningstid er meget individuel, og du bør altid følge det, som der står på pakken.