Kategoriarkiv: Graviditet

Menstruationssmerter uden menstruation - Få svaret her

Menstruationssmerter men ingen menstruation. Er menstruationen udeblevet, kan det være et tegn på graviditet. Tag det helt roligt, og kontakt først og fremmest din læge, inden du foretager dig andet. Du kan opleve ubehag, hvis din menstruation lader til at være der, men så alligevel ikke. Det kan være stikken i maven og uregelmæssigheder i forbindelse med dit toiletbesøg.

Oplever du menstruationssmerter, men hvor du rent faktisk ingen menstruation har - hvad så?

Som udgangspunkt bør du ikke gå i panik. Denne type menstruationssmerter kan være et tegn på, at du er blevet gravid. Dog er det lidt for tidligt at tage en test lige med det sammen. Det bedste, du kan gøre, er at bestille tid ved lægen, så i kan fastslå, hvad det er, der helt præcis sker.

i tilfælde af, at menstruationen er udeblevet, men at der stadig er smerter, kan det være, at du oplever flere forskellige symptomer, for eksempel kan du have uregelmæssig afføring og du kan måske også mærke et slags tryk i maveregionen, hvis du eksempelvis arbejder for hårdt.

Har du oplevelser erfaringer omkring emnet, må du hjertens gerne tilføje en kommentar.

Tegn på graviditet – Symptomer på, at du er gravid

Tror du, at du er gravid? Er du ikke sikker, så skal du kigge efter symtomer og tegn på graviditet. Du tænker måske: “Er jeg gravid?” Hvorfor har jeg det så underligt? Symptomerne på, at man er med rogn er typisk ømhed i dine bryster og de såkaldte cravings: at du har lyst til at spise lidt speciel mad, som du normalt ikke har lyst til. Læs mere her.

Hvilke symptomer er der, når man er gravid. Der er mange tegn på graviditet, som man bør lægge mærke til. Her er nogle af dem. Den typsike tegn på graviditet kan du stort set altid stole på. Det kan for eksempel være, at du har lyst til “speciel” mad - mad, du normalt ikke har lyst til. Du kan også have morgenkvalme eller have ømhed i brysterne.

Det er i hvert fald nogle af tegnene på, at du er gravid. Jeg synes, du skulle læse videre på Netbaby.dk, for der er rigtig mange gode råd, hvis du er interesseret i symptomer på, om du er gravid med en lille baby.

God fornøjelse med din graviditet. Husk at spise sundt, få sovet ud, undgå at ryge og at drikke for meget. Hvis ikke du undgår dårlige ting, skal du være klar over, at det kan give helt andre symptomer, som kan skade både dig og din baby.