Kategoriarkiv: Odontologi

Odontologi er læren om tænder og dets sygdomme. På denne side kan du læse om tænder, mund og svælg, tandlæger, dårlig ånde og tandsygdomme.

Gebis-priser - Billige tandproteser i Danmark og udlandet

Der er mange, der er på udkig efter at spare penge på et gebis ved at kigge efter de billigste priser i Danmark, men faktisk findes der også gode muligheder for at finde billige priser på gebisser i udlandet. Dette er der flere og flere, som har åbnet øjnene op for.

Rigtig mange tager til Polen og får lavet gebis - eller tandproteser - dér. Der er nemlig mange penge at spare, og selvom, der er en sprogbarriere, er det ikke særlig svært at bestille en tid hos en polsk tandlæge via en dansk service, såsom dentour.dk, som hjælper dig med at finde en pris, hvor du kan være med, når du skal købe dit gebis.

Det er ikke en garanti-rejse

Uanset, om du får lavet dit gebis i Danmark eller udlandet, kan du ikke regne med, at det bliver et succesfuldt besøg sådan lige umiddelbart. Det kan nemlig godt tage tid for dig at vænne dig til et nyt gebis - men der er også nogle, der ikke oplever problemer. Får du problemer med tilpasningen, kan du risikere at rejse igen eller få et eftersyn os en dansk tandlæge.

Personligt ville jeg ikke selv søge efter gebis-priser i udlandet, da jeg ikke vil risikere noget. Selvom priserne er meget lavere, mener jeg selv, at jeg opnår større sikkerhed ved at gå til en tandlæge på dansk jord. Men der er bestemt nogle, som har succes med at tage til udlandet.

Måske er du en af dem, der har gode erfaringer? I så fald vil jeg meget gerne høre fra dig. Hvilke priser fik du tilbudt, og oplevede du nogle komplikationer?

Hvidløgsånde og hvidløgslugt – Hvordan undgår man at lugte af hvidløg?

Kan du undgå at få dårlig ånde ved indtagelse af hvidløg? Hvidløgsånde og hvidløgslugt kan være en forfærdelig oplevelse, men ny forskning viser, at du kan fjerne det med sødmælk.

Hvis du har spist hvidløg, vil jeg ikke sidde ved siden af dig - medmindre jeg selv har spist det ;) Der er intet mere forfærdeligt end at skulle være tvunget til at være ved siden af et andet menneske med hvidløgsånde. Men problemet er ikke kun hvidløgsånden i sig selv, for det er ikke kun ud af munden, man lugter, hvis man har spist hvidløg. Læs resten