Kategoriarkiv: Slankekur

Alt om slankekur og vægttab. Få svar på, hvordan du bedst og hurtigst taber dig - på den sunde måde. Læs om kure, slanketips, slankemedicin, motion og kost her. Få hjælp til at tabe de overflødige kilo. Gratis information for alle.

Effektiv slankekur, der virker hurtigt - Tab 20 kg på ca. 3 måneder

Se, hvordan jeg opnåede et vægttab, der overgik mine vildeste drømme. Det er i sandhed en effektiv slankekur, der virkelig virker. Jeg smed 20 kg over en periode på ca. 3 måneder. Første måned tabte jeg mig hele 9 kg. Du kan gøre det samme. Læs med her.

Over 170 positive stemmer vidner om, at denne slankekur virkelig virker!

[STARRATER]

Effektiv slankekur: Sådan opnåede jeg et vægttab på 20 kg på blot 3 måneder.

Her er min historie om, hvordan jeg tabte 20 kg på ca. 3 måneder. Og du kan gøre det samme. Den første måned tabte jeg faktisk 9 kg. Jeg kan love dig for, at det hurtige vægttab efter den første måned motiverede mig til at blive ved med at følge denne ekstremt effektive slankekur, som jeg selv har lavet programmet til. Vil du også gerne tabe dig på kort tid, uden at tage det hele på igen, så læs med her.

På et tidspunkt fik jeg nok af, at jeg vejede så meget. Jeg vejede ca. 30 kg over min idealvægt, og det var ikke pænt. Som mange andre ledte jeg i alle kanter og hjørner på nettet efter de mest effektive metoder til vægttab. Til sidst fik jeg bare nok, for jeg læste kun - der var absolut ingen handling efter de mange timers læsning på diverse slankesider. Jeg gad det ikke mere, og en aften - omkring juletid - besluttede jeg mig for lave min egen handlingsplan for, hvordan min personlige slankekur skulle være.

Uge 1: Nedtrapning

Den første uge tog jeg mig virkelig sammen til at droppe alt usundt, lige på nær sodavand. Lad mig lige forklare: Sodavand er ekstremt usundt, men ideen var, at jeg skulle cutte mine usunde mad- og drikkevaner ned til én ting. Og da jeg var vant til at drikke godt med øl i weekenderne samt spise chokolade, slik og chips en masse, ville dette skift jo rent faktisk være et stort skridt i den rigtige retning.

Uge 2: Sund afgiftning, sund kost og motion

Ordene afgiftning og detox har mange forskellige betydninger. For nogle betyder det, at man skal sulte i en længere periode eller endnu værre: faste. Sådan er det ikke i min bog. Det betyder blot, at du dropper alt usundt. Og jeg mener alt - denne gang også sodavanden. Jeg sagde altså farvel til alle usunde sager, og så begyndte jeg at spise sundt.

Hvad vil det sige at spise sundt?

I mit tilfælde betød det, at jeg først og fremmest spiste regelmæssigt, dvs. 3 større måltider (morgen, middag, aften) samt 2-3 mindre måltider (frokost og eftermiddag). Derudover spiste jeg varieret - især til aftensmad. En sund aftensmad bestod for mig af tre ting:

 1. kød eller fisk
 2. pasta eller ris
 3. grønsager (jeg købte store grønsagsblandinger, som jeg hurtigt kunne lave i mikrobølgeovnen)

Jeg købte aldrig færdigretter. Den slags indeholder som regel meget fedt og sukker samt mange tilsætningsstoffer. Havde jeg den gang haft pengene til det, havde jeg købt økologisk, for det er meget sundere.

Inden jeg fortæller videre om motion, skal du høre det gyldne råd, som i sandhed gør, at dette forløb kan betegnes som værende en super-effektiv slankekur:

Spis indtil du er mæt!

Det lyder måske banalt, fordi det netop er så simpelt. Men det er ikke alle, der lige tænker over det. Tænk på alle de gange, hvor du bare lige skulle have en portion mere, fordi maden smager så godt. Det lyder bekendt, ikke? Tricket her består i, at du spiser langsomt, tygger maden godt igennem og lytter til din krops signaler. Siger din mave, at du er ved at være mæt, så stop med at spise. Er der mere mad på tallerkenen, så smider du det ud eller gemmer det til dagen efter. Spis indtil du er mæt.

Motion

Det er min overbevisning, at en hver sund slankekur skal have motion stående på programmet. Da jeg startede slankekuren, havde jeg i lang tid gået uden at dyrke nogen form for motion ud over at gå en smule hver dag. Det er bare ikke nok. Jeg var ret overvægtig og i meget dårlig form, men jeg tog mig sammen.

Den første dag løb jeg 5 minutter. Det er ikke meget, men jeg kan love dig for, at det var drønhårdt. I det næste afsnit vil jeg gå lidt mere i detaljer i forhold til, hvordan du kommer i gang med at løbe, uden at det bliver en sur pligt.

Sådan kommer du i gang med at løbe

Hvis du er meget overvægtig og er flov over at vise dig på offentlige steder, skal du ikke være bange. Jeg har selv følt, at jeg ikke turde løbe, fordi folk ville kigge på mig: En stor, svedig mand, der tror, han kan tabe sig ved at løbe et par minutter. Det er ikke just en motiverende tanke, vel? Idet jeg ikke kunne komme af med disse negative tanker, besluttede jeg mig for at løbe sent om aftenen og nogle gange om natten, hvor der ikke var mennesker. Har du mulighed for det, så er det perfekt. Derudover kan du prøve at finde nogle steder, hvor der ikke er så mange mennesker. Parker, små sideveje, osv.

Start langsomt og blidt

Den første dag i uge 2 løb jeg 5 minutter. Som nævnt var det ekstremt hårdt. Jeg var tæt på at opgive slankekuren. Men jeg stod alligevel ved min beslutning om at tabe mig. Jeg startede en søndag aften. Om mandagen hvilede jeg mig, og tirsdag stod den på løb igen. Denne gang løb jeg dog 6 minutter. Dagen efter, om onsdagen, hvilede jeg, og torsdag løb jeg 7 minutter. Der er noget virkelig motiverende ved at kunne øge antallet af minutter. Jo flere minutter jeg tilføjede, jo mere motiveret blev jeg.

Ovenstående er en god metode til at komme i gang, for du starter virkelig blidt ud, men du bliver bedre og bedre. Hvis det er for meget for dig at øge løbeturen med 1 minut hveranden dag, så nøjes med hver uge. Du kan også gøre det, at du veksler mellem hurtig gang og løb, hvis det er mere overkommeligt.

Jeg tabte 9 kg på 1 måned

Efter at have fulgt mit eget slankeprogram i en måned, kunne jeg se på min krop, at der var sket en ændring. Jeg blev helt overrasket over, hvor slank jeg var blevet. Jeg steg op på vægten, og den sagde, at jeg var blevet 9 kg lettere. Det var en fantastisk fornemmelse. Jeg ikke bare så bedre ud, jeg havde det også meget bedre. Jeg følte mig sund. Her måtte jeg erkende, at jeg havde lavet et program, der - i hvert fald for mig - havde fortjent at blive kaldt for verdens bedste slankekur.

Det skal siges, at de første kg, du taber dig, kan være vand. Det har jeg i hvert fald læst mig til. Der kan også være tale om tab af muskelmasse. Hvis dette er et stort problem for dig, skal du supplere med styrketræning.

Jeg blev altså ved med at køre denne livsstil i 3 måneder, og kiloene røg hurtigt af. 3 måneder senere var jeg 20 kg lettere. Jeg havde det virkelig godt med mig selv. Jeg følte mig sundere end nogensinde, og jeg kunne endelig passe noget ordentlig tøj.

Effektiv slankekur - Opsummering

Jeg ved, at denne artikel er meget lang. Så jeg vil her til sidst lave en opsummering af denne effektive slankekur. Her er en tjekliste:

 1. Start med at trappe ned på usunde sager. Brug ca. 1 uge.
 2. Derefter skal du droppe alt, der er usundt.
 3. Spis 3 hovedmåltider og 2-3 mindre måltider hver dag.
 4. Det gyldne råd: Spis kun indtil du er mæt.
 5. Løb hveranden dag. Start ud med 5 minutter den første dag, og forøg antallet af minutter med 1 for hver løbetur eller hver uge.

Og det var så det. Den bedste slankekur, jeg kender. Har du nogle tilføjelser eller kommentarer til denne artikel, er du mere end velkommen til at skrive herunder i kommentarfeltet.

Kunne du lide min artikel, så giv den da lige 5 stjerner med på vejen :) Det ville jeg sætte stor pris på:

[STARRATER]

En endnu nemmere og bedre kur: Stenalderkost!

Lige en opdatering: Hold da op, hvor er der mange, som har rost denne kur. Jeg er virkelig taknemlig for, at jeg kan hjælpe andre :) Du skal vide som læser, at det er en del år siden, jeg fandt på denne kur, så der er sket en del siden sidst. Jeg har faktisk fundet en diæt kaldet stenalderkost (på engelsk: Paleo diet), som jeg har kørt med siden oktober 2011 frem til i dag. Og den er endnu bedre, fordi den er nemmere at holde i længden, og så må du spise dig lige så mæt, du vil + du får meget energi! :)

Hvis du ikke har hørt om stenalderkost, så må jeg sige, at jeg virkelig kan anbefale det. Det har ændret mit liv fuldstændigt: jeg har ikke kun tabt mig yderligere, men jeg har også fået mere energi, pænere hud og er sågar holdt op med at snorke (!) Mange melder også om, at deres depression og forskellige allergier er væk.

Du kan finde den officielle bog om stenalderkost hos Saxo.com

Tab 10 kg hurtigt på 1 måned eller 2 måneder på den sunde måde

Først og fremmest er det vigtigt at påpege, at der ikke er én bestemt kur, der virker for alle. Her finder du heller ej en ekstrem genvej til et helt vildt og usundt vægttab - det drejer sig blot om at omlægge din livsstil fuldstændigt, hvor du udelukkende fokuserer på en ting: Slankekur.

De 10 kg er vejledende. Det kan sagtens være, at du kun taber dig 5 kg, det kan også være, at du taber dig 12 kg. Hvis du følger disse råd, vil du uanset hvad tabe dig rigtig meget i løbet af den ene måned eller de 2 måneder, hvor du vælger at følge rådene.

Lad os gå i gang.

For at opnå et stort vægttab, skal du ganske enkelt spise mindre. Dvs. du skal forbrænde flere kalorier end du indtager. Det giver mening, ikke? Men når du spiser mindre (end normalt), er det utroligt - og jeg gentager: utroligt - vigtigt, at du varierer din kost og i hvert fald i denne forbindelse udelukkende spiser det sundeste af det sundeste.

Mere om det at spise mindre lidt længere nede.

Vil du opnå et vægttab, hvor du taber 10 kg hurtigt, skal du indstille dig på at droppe alle usunde ting. Og jeg mener alle! Ingen slik, ingen chips, ingen sukker på din havregryn, ingen chokolade. Nothing! Sodavand er fy-fy.

Alle madvarer skal være med minimalt fedtindhold. Køb kun det slankeste kød osv.

Hvis du kan holde dig til økologisk mad, er det fint, men ikke nødvendigt.

Hvordan spiser jeg mindre?

Nu skal du ikke spise, så du sulter. Det er vigtigt at påpege! Dette er ikke en sultekur, selvom 10 kg på 1 måned eller 2 er et relativt hurtigt vægttab. Fidusen er, at du igennem 1 måned eller 2 - afhængigt af, hvor lang tid du følger kuren/omlægningen - lærer at mærke, hvornår du er mæt og sulten. Firkantet sagt, så er vi mennesker enormt dårlige til at registrere mæthed, fordi vi ofte spiser hurtigere end det, vi kan registrere. Så hemmeligheden er at spise langsomt … meget langsomt. Jo langsommere jo bedre. Spis små mundfulde, og mærk på dig selv mens du spørger dig selv, er jeg mæt nok til ikke at skulle spise mere? Husk at tygge maden rigtig meget. Lær at nyde den. Vi spiser ofte så hurtigt, at vi ikke kommer til virkelig at smage, hvad maden smager af.

Når du har mestret det med mæthedsfornemmelse, skal du huske at spise flere måltider om dagen. Især hvis du vænner kroppen til at spise meget, meget lidt er det vigtigt, du hele tiden holder den i gang. Ved at gøre dette kan du faktisk på en sund måde holde kroppen i gang uden at spise hvad der virker til at være særligt meget.

Nu er det tid til motion. Motionér hver anden dag. Dagene imellem skal du bruge til at restituere. Kroppen skal hvile. En rigtig god ting er at supplere med let styrketræning på de dage, du motionerer (du kan let kombinere de to ting, hvis du går i et fitnesscenter), fordi du kan risikere at tabe muskelmasse fremfor fedt. Det er på ingen måde hensigten med denne kur. Mht. motion, er det også vigtigt, du finder dit eget tempo. Overbelast ikke kroppen. Du skal blot svede igennem og få en god fornemmelse i kroppen. Det er bedre med lidt end for meget.

Kosten er det allervigtigste i denne kur. Sund mad fordelt på mange små måltider. Du kommer ikke til at sulte, du får det, kroppen har brug for, og du vil tabe dig måske 10 kg. Og så er den måned eller 2 hurtigt omme.

Føler du dig på noget tidspunkt dårlig, sløj, svimmel, så gør du det forkert. Dette er blot en metode til at spise godt, sundt og mindre. Følg rådene på egen regning. Jeg kan stå inde for, at dette kan være en super-sund slankekur, men hvis du gør det forkert og for ekstremt, så kan det hurtigt også blive ekstremt usundt.

Ekstrem slankekur – Det hurtigste vægttab overhovedet muligt

Når vægten viser et tal, der virker ekstremt højt, kan man være tilbøjelig til at tænke, at der også skal en ekstrem slankekur til, for at man kan komme ned på den foretrukne vægt igen. Læs om ekstreme slankekure her.

Har der sneget sig alt for mange kilo på kroppen i form af fedt, er det helt naturligt at man vil tabe sig. Men bare fordi, man har været flittig til at tage på, betyder det ikke nødvendigvis, at man også bør gå den ekstreme vej, for at smide fedtet.

Noget af det mest ekstreme, man kan gøre, er at få foretaget en fedmeoperation eller få sat et bånd ind i maven, så man opnår mæthedsfornemmelse hurtigere og dermed spiser mindre, hvilket resulterer i et hurtigt vægttab. Dette er virkelig ekstremt, og anbefales som regel kun i tilfælde af ekstrem overvægt, hvor man er inden for risikogruppen for at få en alvorlig følgesygdom, der kan gøre en ende på livet.

Er Atkins-kuren ekstrem?

Atkins-kuren går kort fortalt ud på, at man ikke indtager kulhydrater - eller i hvert fald kun meget få kulhydrater. Den bliver også kaldet for kulhydrat-kur.

At man sparer lidt på kulhydraterne er bestemt ikke en dårlig ting, og ja, man kan tabe sig ved det, men idet kulhydrater er kroppens brændstof, skal man altså virkelig vide, hvad man gør - man skal være meget påpasselig. Om en Atkins-diæt er decideret farlig er der delte meninger om; men hvis du spørger mig, så kan jeg ikke forestille mig, at det i det lange løb og på længere sigt kan være specielt sundt at undlade at indtage noget, som kroppen reelt har brug for.

Andre ekstreme vægttabskure og slankemetoder?

Det sundeste er, hvis du ændrer din livsstil fuldstændigt. Forestil dig, at du spiser meget sundere og meget mindre (dog ikke for lidt), og at du dyrker meget motion dagligt. I forhold til en usund livsstil, kunne dette også betegnes som værende en ekstrem ændring i dit liv … men ville også samtidig kunne betegnes som en sund og fornuftig ændring.

Med andre ord, så er en ekstrem slankekure ikke nødvendigvis farlig, hvis altså du overholder rammerne for, hvad der er fornuftigt.

Hurtigste vægttab overhovedet

Ser man bort fra de farlige tilgange, er kost og motion vejen frem. Jeg kan sagtens tillade mig at sige, at det er nemt - men det er det ikke. Der skal arbejdes hårdt. Men er du villig til at yde en indsats, er der guld at hente for enden af regnbuen.

Jeg har selv prøvet at gennemgå det, jeg kunne kalde et ekstremt hurtigt vægttab. Og jeg kender en anden, som er tæt på mig, der har gjort præcis det samme. Jeg har cuttet ned på den usunde mad, spist regelmæssigt, spist indtil jeg føler mæthedsfornemmelse, og så har jeg dyrket motion hver anden dag. Efter 3 måneder stod der altså næsten 20 kg mindre på vægten, siden jeg startede!

Vægttab på maven - Hvordan smider man mavefedtet?

Kan man smide mavefedtet ved punktforbrænding, eller er det en myte? Og hvor farligt er det egentlig at have for meget fedt på maven? Det kan sagtens lade sig gøre at smide vægt, så maveskindet fremstår flot. Det kan gøre hurtigt om nemt med de rette metoder. Skal dit maveskind være (næsten) fedtfri, så kig med her.

Der er rigtig mange, som søger en effektiv metode til at opnå et vægttab på maven. Hos nogle synes fordelingen af fedt at være ekstra synlig på maveregionen, og det er naturligvis ikke noget, som behager de fleste. Men kan man overhovedet tabe sig på maven, uden at resten af kroppen følger med? Læs resten

Løbetræning for begyndere – Start her, og opnå et fornuftigt vægttab

Kom godt i gang fra start, hvis du vil kaste dig ud i løbetræning som begynder. Vil du smide noget fedt, så er det den bedste form for motion overhovedet.

Løbetræning og i det hele taget motion kan være svært at finde motivation til, men når motivationen og det nødvendige “drive” er til stede, er der guld at hente, så at sige, hvis man vil i gang med at leve sundt eller tabe vægt. Læs resten

Hvordan går det med slankekuren?

Så er det vist på tide, at jeg opdaterer lidt om, hvordan det er gået med mit lille nytårsforsæt: Slankekur 2011.

Jeg er ikke så meget for det der med at veje mig, men sidst, jeg vejede mig, lå den på 2 kg mindre end, da jeg startede. Så det virker!

Dog har jeg også haft nogle dage, hvor jeg har “syndet”, og det har sikkert påvirket kuren en del.

Hvad har jeg så spist?

Jeg kan starte med at sige, at jeg absolut ingen motion har dyrket, ud over at have danset til technomusik i ny og næ :P

Men vi - dvs. min kæreste og jeg - har spist ret sundt.

Kuren går - som jeg har nævnt tidligere - ud på, at vi undgår kulhydrater så godt som muligt. Det er kun lige i weekenden, hvor jeg har lavet hjemmelavet pizza med den tyndeste bund (skal jo undgå især de dårlige kulhydrater såsom lyst brød!).

Vi har spist rigtig meget hvidkålssuppe. Vi har læst, at det skulle være rigtig godt i forbindelse med en slankekur. Derudover har vi bare undgået alt, der hedder pasta, ris, brød, havregryn osv.

Det virker, og jeg er spændt på, hvordan det kommer til at være, når måneden er omme. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at tabe os. Men hvor meget, det bliver, det bliver sjovt at se :)

Hvis du er interesseret i at følge med i, hvordan det går, så kan du abonnere på min blogs RSS-feed her: https://feeds.feedburner.com/infoblogdk

Nytårsforsæt: Slankekur 2011 - Hvor mange kilo kan jeg tabe på 1 måned?

Jeg er i dag tirsdag den 4. januar 2011 startet på en slankekur, hvor jeg vil se, hvor mange kilo, jeg kan tabe mig på ca. 1 måned. Læs om slankekuren her.

Kæresten og jeg har startet op i går aftes med at lave en hvidkålssuppe. Vi brugt en simpel opskrift og krydret lidt til med chili, hvidløg og tacosauce, så der er noget bid i suppen. Ideen er, at vi skal tabe os ved at undgå kulhydrater så godt det nu kan lade sig gøre.

Da vi begge to lige har været syge og ikke er kommet helt ovenpå, venter vi med motion. Men det vigtigste i slankekuren er også kosten. Vi skal undgå at spise (for mange) kulhydrater, og vi skal i det hele taget bare indtage færre kalorier, end vi forbrænder.

Jeg har hørt at kvinder forbrænder 2000 kalorier og mænd 2500 på et døgn. Så dér har vi også vores udgangspunkt i, hvor meget vi må spise. Det bliver spændende, og jeg kommer til at opdatere løbende herinde om, hvordan det går :)

Ned i vægt - Så nemt er det at tabe sig

Et vægttab behøver slet ikke at være svært. Med den rette tilgang kan du sagtens gå ned i vægt på en sund måde. Men hvordan slanker man sig egentlig bedst? Tab i vægt i få trin: Start med at tage et stykke papir og noget at skrive med. Nej .. vent. Det er netop sådan, det for rigtig mange går galt, når en slankekur skal påbegyndes. Hvad nytter det at skrive en masse? Der skal handling til, hvis du virkelig agter at komme ned i vægt.

Gør det, og snak om det bagefter

Mange laver den fejl, at de begynder at planlægge en masse - i stedet for at gøre det, der skal til. For vi jo i bund og grund alle sammen, hvad der skal til for, at man kan opnå et tab i vægt. Spis mindre og sundere, og dyrk motion.

Men hvorfor gør vi det så ikke bare alle sammen?

Det er et godt spørgsmål, men for dig, som vil slanke dig, er det irrelevant at gruble over den slags. Det er tidsspilde. Gå i gang med din effektive slankekur i dag - gå i gang med at ændre din livsstil.

Hvordan taber jeg mig sundest?

Her er en liste over, hvordan du slanker dig sundest. Overhold alle nedenstående punkter i en måned, og så skal du bare se løjer! Du vil ikke bare opleve, at din slankekur virker, men at den virker hammer-effektivt! Det er et nemt vægttab og samtidig sundt, hvis du gør det rigtigt.

 • Spis 3 store måltider og 3 mindre måltider hver dag
 • Lav din mad selv fra bunden, og drop færdigretter
 • Drop sodavand og alkohol
 • Drop slik, chips, chokolade og andre usunde sager
 • Drik godt med vand
 • Dyrk motion hver dag eller hver anden dag
 • Spis kun, indtil du er mæt - lyt til din krops signaler

Så enkelt kan det gøres. Du kan tilmed også prøve at spise så økologisk som muligt. Økologiske varer slanker ikke mere, men de indeholder til gengæld flere næringsstoffer bl.a. fordi, de ikke er blevet oversprøjtet med kemikalier.

Jeg håber, denne artikel kunne bruges som et godt indspark til dig, der gerne vil ned i vægt.

Nemt vægttab på kort tid - Slank dig hurtigt og sundt

På nettet finder du utallige slankeguides, som lover dig en slank krop på ingen tid, og derfor kan det være svært at skelne mellem de slankekure, der virkelig virker og dem, som kan være skadelige for dig. Et nemt vægttab bør også være et sundt vægttab. Hvis du skal slanke dig hurtigt, skal du også være klar over, at jo hurtigere, du slanker dig, jo mere usundt kan det være for dig. Så det gælder altså om at finde den gyldne mellemvej, hvor du kan opnå et relativt hurtigt, nemt, men også et sundt vægttab.

Nemt vægttab

Det hele handler om den mad, du indtager, hvor ofte og hvor meget, du indtager, og så handler det også om bevægelse - motion. Hvis du har taget for meget på, så er det formentlig fordi, din livsstil har været usund. Du har levet “godt”, men nu er det på tide at ændre eller vende tilbage til den livsstil, der gjorde, at du ikke tog på i vægt.

Har du været vant til at spise og drikke usundt i flere år, så bliver det en svær “vane” at bryde. Men det kan lade sig gøre, hvis du virkelig vil. Vil du opnå et nemt vægttab, hvor du samtidig kommer til at føle dig meget mere energisk og bedre med dig selv, så skal du blot læse med her.

Sådan kommer du i gang med at tabe dig

Først og fremmest skal du have vendt op og ned på det, du indtager - mad og drikkevarer. Det er din kost, som gør, at du tager på i vægt. Her snakker vi hvor meget du spiser og ikke mindst hvad du spiser.

Du bli’r hvad du spiser

Drop de usunde sager nu. Vi snakker chips, slik, chokolade, sodavand … ja, du ved, hvad jeg mener. Men det er ikke nok. Spis varieret og spis sund mad, som du selv laver. Drop færdigretter og alt det der. Det er fyldt med tilsætningsstoffer og sukker, og det er bestemt ikke godt for dig.

Når du får styr på de sunde madvarer, skal du moderere hvor meget, du spiser:

Du bli’r hvor meget du spiser

Spiser du meget, bliver du tyk. Spiser du for lidt, får du ikke nok næring. Det handler om at spise, indtil du er mæt. Det er så vigtigt. Vi mennesker har det med at lige ville have lidt mere - lige en ekstra portion, fordi det smager godt. Men det holder ikke. Du skal stoppe med at spise, til du føler mæthedsfornemmelsen komme, og det er faktisk nemt nok. Du skal blot tygge maden langsomt og spise mindre portioner ad gangen end normalt. Lyt til din krop, og så er du godt på vej til at opnå ikke kun et nemt vægttab, men også en sund livsstil, hvor du ikke overspiser.

Spis sundt, varieret, spis indtil du er mæt, og spis regelmæssigt, dvs. 3 store måltider og 2-3 mindre måltider. Så holder du kroppen i gang hele tiden.

Motion på den nemme måde

Motion er den sidste ting, som vil fuldende vægttabet. Og faktisk skal der ikke så meget til. Hvis du blot dyrker en smule motion hver dag eller hver anden dag, så vil du kunne mærke en forskel. Der er nogle, som kun løber 5-10 minutter hver anden dag og mærker en forskel. Du behøver ikke at klare en triatlon for at tabe vægt - du skal blot dyrke det motion, du kan overkomme. Selvfølgelig skal du have sved på panden, men du behøver ikke løbe en time for at tabe vægt. Hvis du slet ikke er vant til den slags motion, kan det tilmed være direkte skadeligt for din krop.

Så hold dig til det, du mener, du kan klare. Og langsom kan du øge niveauet.

Følger du ovenstående råd, er du godt på vej til en slankekur, der virker - en sund livsstil.

God fornøjelse.

Slankekur, der virker! Hurtigt, effektivt vægttab - Sådan taber du en masse kilo!

Har du et ønske om at tabe dig - måske rigtig mange kilo - så prøv denne sunde slankekur, der virkelig virker. Du kan tabe dig hurtigt og sundt. Det kræver en nøje tilpasning af kost, motion samt søvn, men når du først er kommet ind i rytmen, kan du opnå et effektivt vægttab på 9 kg på blot en måned.

Man må antage, at en hver slankekur, der bygger på sund kost og motion, vil skabe et vægttab. Men det, som gør den store forskel er struktureringen af disse to ting - måden, hvorpå du griber det an. I denne artikel vil jeg forklare, hvordan du kan tabe dig virkelig hurtigt på den sundeste måde overhovedet. Det er ikke blot en sund slankekur, der virker ekstremt godt - du får her en samling af de bedste slanketips og råd til at lave en komplet ændring i din livsstil, så dit vægttab bliver varigt. Du kommer til at føle dig sundere end nogensinde.

Du kan selvfølgelig vælge at anvende denne slankekur som en hurtig løsning på dit vægtproblem - men faktum er, at hvis du efterfølgende vender tilbage til den usunde livsstil, du førte, efter du har fulgt denne slankekur, sker der blot det samme: du vil tage på igen. Det gode er, at når du først rigtig er kommet i gang med slankekuren og når du kommer til det punkt, hvor du kan se, at den virkelig virker, vil du være meget motiveret til at blive ved. Du vil med andre ord nå et punkt, hvor du ikke kan se nogen grund til andet end at blive ved med at leve sundt.

Slankekur, der virker - Start med sukkerafvænning og afgiftning

Noget af det sværeste ved en slankekur er ikke at følge den, men at starte den. Denne artikel handler dog ikke om motivation, men du vil blive motiveret, når du er kommet godt i gang og kan se resultater. Når du har taget beslutningen og vil stå fast ved den, er der kun én vej frem.

Hvis du vil starte slankekuren på den bedste måde, er det en god ide at tage det stille og roligt og tage én ting ad gangen. Den første uge kan du kvitte alt, hvad der hedder grillmad, pizza, slik, chips, sodavand, chokolade, alkohol og andet mad, drikkelse samt snacks, som ikke lige falder i kategorien for, hvad der er sundt. Det er en slags afgiftning, du i denne første uge vil gennemgå. Hvis du dropper de søde sager helt, vil du efter nogle dage have mindsket lysten til selvsamme. Hvis du på noget tidspunkt føler trang til søde sager eller andet usundt, kan du kompensere med et koldt glas vand, en gulerod eller en skive agurk. Så længe det er sundt og småt, er det godt. Drik i øvrigt godt med vand hele ugen, og prøv for så vidt muligt at spise regelmæssigt uden at fylde dig for meget.

Husk søvnen - Søvn påvirker din vægt

Det er vigtigt, at du får nok søvn - og helst nattesøvn. Kroppen fungerer ikke optimalt, hvis ikke du får nok søvn, og det vil også påvirke slankekuren. Søvnbehovet er forskelligt fra person til person, og det falder med alderen. Så du skal ikke tænke for meget over, at du sover færre eller flere timer end andre. Det er bare vigtigt, at du føler dig helt udhvilet. Undgå kaffe og mad, lige inden du lægger dig til at sove, og sørg for at få frisk luft inden sengetid (du kan for eksempel gå en tur eller i det mindste lufte ud i soveværelset).

Kost og motion på den rigtige måde giver et hurtigt vægttab

Når den første uge er overstået, vil du føle dig klar til at starte slankekuren for alvor. Her skal du især have stor fokus på at dyrke motion og spise sundt og regelmæssigt, for det er hér, den store gevinst er, og du vil efter få uger allerede se, hvordan kiloene hurtigt ryger af.

Kost - Spis sundt, spis regelmæssigt og undgå at overspise

I forhold til den kost, du skal indtage, er der flere gode råd, du kan følge:

 • Spis sundt og varieret: Du bliver, hvad du spiser, så husk at spise godt med grønsager, kød, fisk, frugt og undgå færdigretter, da de indeholder mange tilsætningsstoffer og som regel også meget fedt og sukker.
 • Spis regelmæssigt: Mange vælger at skippe morgenmaden, og vente til frokost, hvor de i stedet spiser rigtig meget. Det er mentaliteten jeg har ikke har spist hele dagen, så jo må hellere spise et meget stort måltid nu, der er forkert. Så undgå den. Spis 3 hovedmåltider og 2-3 mindre måltider.
 • Spis, indtil du er mæt: Vi kender vist alle situationen, hvor vi lige må have en portion mad mere. Måske har vi fået nok næring, men alligevel skal vi have lidt mere, fordi det enten smager virkelig godt, eller fordi, vi har spist for hurtigt til at have registreret mæthedsfornemmelsen. Det, du kan gøre, er, at spise langsomt, spise små portioner og virkelig tygge maden igennem. Lyt til din krops signaler. Forsøg at fokusere på at registrere, hvornår du egentlig føler dig bare lidt mæt. Derefter kan du vente i nogle minutter, og føler du så, at du ikke er blevet nok ernæret, så kan du spise en lille smule mere. Du tænker måske også, at det er synd at lade mad gå til spilde, og derfor spiser du det alligevel. Sådan må du ikke tænke. Du kan i de fleste tilfælde gemme maden til senere, eller også kan du nøjes med at lave små portioner mad.

Motion - Start med at dyrke lidt motion, og øg niveauet langsomt

Motion er et must, hvis du vil tabe dig på den sunde måde. Løbetræning er virkelig godt, fordi det virkelig sætter gang i fedtforbrændingen - men en hver form for motion er godt. Her tager vi udgangspunkt i løbetræning.

Hvor meget motion kan du klare?

Det første, du skal finde ud af, er hvor meget din kondition og krop kan klare. Det tager noget tid at finde ud af, hvis det er lang tid siden, du har dyrket motion. Du kan forsøge dig med en løbetur på 6 min. Det burde være til at overkomme for en hver - også hvis din kondition er virkelig dårlig. Hvis det er alt for lidt, sætter du det bare op til fx 10 min.

Intervalløb på den overkommelige måde

Intervalløb er, hvor du skiftevis sprinter og jogger. Men du kan gøre det mere overkommeligt ved i stedet for at skiftevis gå hurtigt og jogge. Jeg vil ikke anbefale dig at sprinte, hvis din kondition er dårlig. Hvis vi som udgangspunkt holder os til de 6 minutters løb, så kan du veksle mellem først 1 minuts rask gang og 2 minutters løb i dit eget tempo, indtil du har løbet i 6 minutter i alt. Vigtigt: Når du dyrker en hver form for intervalløb, er det vigtigt, at du laver glidende overgange fra gang til jogging eller fra jogging til sprint. Det må for alt i verden ikke stoppe helt op, for det kan kroppen ikke tåle. Det kan resultere i, at du bliver syg.

Dit træningsprogram kunne se således ud:

 • Rask gang (1 min.)
 • Løb (2 min.)
 • Rask gang (1 min.)
 • Løb (2 min.)
 • Rask gang (1 min.)
 • Løb (2 min.)
 • Rask gang (1 min.)

Altså i alt 4 minutters rask gang og 6 minutters løb. En lille, men overkommelig workout på i alt 10 min.

Øg niveauet hver anden dag

Hver anden dag kan du øge niveauet, eks. lægge 30 sekunder til de antal minutter, du løber. Hvis du starter din træning på en mandag, hvor du løber 2×3 min., kan du om onsdagen løbe 2,5×3 min., om fredagen 3×3 min., osv. På den måde gør du det meget mere overkommeligt. Kiloene vil rasle af på ingen tid, hvis du kombinerer det med førnævnte tips om kostindtagelse.

Husk at varme op og strække ud

Selve opvarmningen består af det første minut, hvor du går hurtigt. Du kan evt. tilføje et ekstra minut, hvis ikke du føler, at det er nok. Det er også godt at strække ud både før og efter løb. Det mindsker risikoen for skader. Du kan evt. også supplere med styrketræning, da det også mindsker risikoen for skader.

Hvor meget kan jeg tabe mig ved at følge denne slankekur?

Du kan sagtens opnå et vægttab på 9 kg den første måned. Vi mennesker er dog meget forskellige, så det kan sagtens være mindre eller måske endda mere. Hvis du bliver ved, kan du tabe dig lige så meget, du vil, og du vil i sidste ende komme ned på din idealvægt.

Har du selv erfaringer med en lignende slankekur, eller andre slankekure, der virker, eller har du blot kommentarer til artiklen, er du meget velkommen til at skrive herunder i kommentarfeltet

Slanketips - Her er det bedste slanketip, der virker bedst

At slanke sig ved hjælp af gode tips er vigtigt, hvis du vil være sikker på, at du kan tabe vægt hurtigt og effektivt, uden skæve “bivirkninger”. Det bedste slankeråd er ikke som du tror. Det har ikke noget at gøre med, at du skal følge et striks træningprogram til en slankekur, men noget helt andet. Rådet er simpelt, men ekstremt effektivt. Spis kun, indtil du er mæt.

Nettet er fyldt med slanketips, som måske virker - gode som dårlige … og nogle endda decideret farlige - med andre ord: de kan skade dig på lang sigt! Derfor er det vigtigt, at du forholder dig kritisk til de slanketips, du finder frem til. Lyder det for godt til at være sandt - eksempel: tab dig 10 kg på en uge (måske et overdrevet eksempel) - så skal du lytte til din fornuft. Er du i tvivl om, hvorvidt et bestem slanketip er for godt til at være sandt, så bør du kontakte din læge - især, hvis du har kroniske eller andre sygdomme.

Gode slanketips

Det er vigtigt, du forstår, at det at slanke sig er en længere proces. Det kan godt gøres hurtigt - men så skal du være klar over, at der er ekstremt stor chance for, at du tager vægt på igen, efter du har slanket dig. Tænk hellere på en langsigtet løsning, i stedet for en kortsigtet, der kun giver vægttab i kort tid.

Du har vel heller ikke intentioner om at tabe dig i nogle uger, for efterfølgende at tage på igen, vel?

FØLGENDE SLANKERÅD HJÆLPER DIG:

- Økologisk mad gør sund: Der er flere næringsstoffer i økologisk mad.

- Dyrk motion: Hvis det kommer som en overraskelse for dig, at du skal dyrke motion for at blive og forblive slank, så er du ude på et skråplan - desværre. En halv times bevægelse om dagen er vigtigt. Hvis det er for meget for dig til at starte med, så dyrk kun en smule motion. Det vigtige er så, at du forbedrer dig hele tiden, dvs. dyrker mere og mere motion. Du kan for eksempel løbe en tur på 5 minutter den første dag. På anden- eller tredjedagen kan du løbe 6 minutter, og så videre.

- Spis indtil du er mæt: Kender du det, at du bare skal tage én portion mere, fordi det smager så godt … men egentlig er du mæt? Sådan har vi det alle sammen engang imellem. Men sandheden er, at vi ikke har reelt behov for den ekstra portion mad. Det er den gode smag og følelserne, der spiller ind. Spis derfor kun til du er 100 % mæt.

Dette er det gyldne råd! Hvis du spiser sund mad, men for meget af det, så tager du på. Ganske enkelt.

Slankekur for mænd, kvinder og børn - Det skal du vide om kure

Slankekur for kvinder, mænd eller for børn. Hvad du skal vide, inden du vælger en kur. Det kan sagtens lade sig gøre at blive slank i en fart på nogle uger, men du skal også lige vælge den rigtige kur, og du skal være villig til at arbejde hårdt for det og have fokus på dit endelige mål: at tabe sig. Læs her om forskellene på de forskellige grupperinger. Hvad skal man passe på med?

Slankekure for kvinder kan være lavet på den måde, at de er fokuseret på bestemte dele af kroppen - eksempelvis maven og lårene, hvor kvinder kan have specielt svært ved at tabe sig. Det handler egentlig ikke så meget om kosten, men mere om motion: Kvinder, der har for meget mavefedt i forhold til andet fedt skal fiksere deres træning eller workout på netop disse steder.

Slankekure for mænd - En mand kan egentlig følge en hvilken som helst slankekur. Den skal dog naturligvis være “sund”. Men det hænder også, at mænd har mere mavefedt end hvad godt er, og her gælder det også om den rette workout for at forbrænde fedtet på maven.

Slankekure for unge børn - Her skal du være mere påpasselig. Et fuldvoksent menneske er mere hårdfør, men børn er jo stadig under udvikling, og derfor skal du være ekstra vagtsom: du kan ikke bare sætte dit barn på en hvilken som helst hurtig kur!

Konklusion

For mænd og kvinder, der gerne vil tabe fedt på bestemte steder på kroppen, gælder de samme regler, eller rettere sagt: workouts. Hvis det for eksempel er mavefedtet, du skal komme af med, så gælder det mavebøjninger. For børn er det anderledes, og her er det bedst, at du henvender dig hos din læge, hvis dit barn har problemer med vægten.

Billig slankekur: En gratis kur findes ikke, men det kan gøres billigt

Skal du slanke dig gratis, så bør du tænke dig lidt om. Det, du har brug for, er en billig slankekur, for der findes ikke noget, der hedder gratis vægttab. Mad koster penge, men der er visse ting, du kan gøre for, at mindske udgifterne på slankemad. Læs her hvordan du sparer mest i forbindelse med din kur.

Hvis du vil have det simple svar: Ja - det koster penge at slanke sig. En gratis slankekur ville bestå af ingen mad og masser af motion - men det ville du ikke have det godt af. Det ville være decideret skadeligt for dig, og det ved du godt.

Hvor billigt kan det gøres?

En billig slankekur er betegnelsen på en proces, hvor du bruger så få penge som muligt på at opnå et vægttab efter behov. Det er klart, at der skal mad til - ellers kan du ikke leve. Så det gælder altså om at optimere således, at du køber de rigtige madvarer.

Det består en billig slankekur af

Slankemad skal vi ikke ind på - endnu. Men hvis du vil opnå et billigt vægttab, skal du købe ind af gode råvarer - sund mad, der ikke er fyldt med fedt. Det lyder jo enkelt nok, ikke? Det er det desværre ikke, for alle og en hver bliver fristede af chokolade og andre lækkerier.

Det skal du undgå

Undgå først og fremmest at købe færdigretter. De er som regel fyldt med sukker, tilsætningsstoffer og fedt. Køb råvarerne selv, og lav maden selv. Det tager tid, men det er det, der holder i længden. Spis varieret kost: køb frugt og grønt, kød, kulhydrater (ris, brød, pasta og så videre). Skal du gøre det på den helt sunde måde, så bør maden være økologisk.

Lyt til din krop og bliv slank

Dette råd er essentielt, og det vil virkelig gøre din slankekur til at være en billig slankekur: Lyt til, hvad din krop fortæller dig! Her tænker jeg på, at du skal lytte til kroppens signaler, når du spiser: Hvornår er du egentlig mæt? Ofte spiser vi for meget, fordi vi spiser for hurtigt. Et godt slankeråd er, at du spiser langsomt og tygger maden godt igennem. Når du så føler, at du er ved at blive en lille smule mæt, kan du stoppe med at spise. Test dig selv af … behøver du egentlig mere mad? Hvordan føler du dig, efter at have spist?

Du kender det sikkert godt: Du har spist noget super lækkert mad. Du er egentlig mæt, men du skal alligevel lige have den ekstra portion. Problemet er, at du ikke har behov for den. Det er faktisk de ekstra portioner, der gør, at du tager ekstra meget på.

Så det endelige råd i forhold til den billigste kur er: Spis indtil du er mæt …

Effektive slankekure der fjerner fedt på kort tid

Super effektive slankekure, der virker hurtigt: Vil du fjerne fedt med det samme - på meget kort tid. Vil du slanke dig på få uger eller tabe ekstremt mange kilo på en måned, så skal du helt sikkert være på udkig efter et sundt vægttab. Mange kure lover en masse - tab dig 1 kg om ugen og så videre. Det skal du passe på med, og konsultér altid din læge, inden du påbgynder noget, der angiveligt kan resultere i et hurtigt vægttab.

En effektiv slankekur, der virker, handler i bund og grund om at øge din fedtforbrænding og om at spise sund kost med måde. Ikke noget med at foræde sig - du skal spise indtil du er mæt, og helst 5-6 måltider om dagen, hvoraf de 3 af dem er større måltider ved morgen, middag og aften. Derimellem kan du spise noget frugt eller andet godt - sunde snacks.

Hvad skal der til for at en slankekur bliver super effektiv?

Der er 2 faktorer, som du egentlig nok kender. Men det kan bare være svært at leve efter dem:

 1. Mad
 2. Motion

Hvis vi spiser sundt og kun får den mad (eller lidt mindre) end vi egentlig har brug for, holder vi idealvægten eller taber os (vi taber vægt i tilfælde af, at vi får mindre mad end nødvendigt. Men du behøver ikke at spise mindre, for hvis du dyrker motion, så skal du også have stof til forbrænding - blandt andet kulhydrater.

Hvor meget motion kræver det?

Dyrker du slet ikke noget motion, så vil al motion være dig til gavn. Du kan altid lægge ud med løb i få minutter, og så langsomt øge tempoet og varigheden af løbeturen. Det er også vigtigt, at du ikke skader din krop ved at dyrke for hård motion - i hvert fald til at starte med og især, hvis din kondition er dårlig og du slet ikke er vant til det.

Hvad og hvor meget skal jeg spise?

Du skal først og fremmest spise indtil du har nået en mæthedsfornemmelse. Spis derfor langsom og tyg maden grundigt igennem. Der går nemlig noget tid før, du mærker en mætheden - derfor er det vigtigt, at du ikke spiser hurtigt.

Du bør spise økologisk mad, idet det indeholde mest næring. Har du ikke råd til det, eller kan du ikke se fidusen i økologi, så bør du i hvert fald huske, at du skal variere din kost. Spis grøntsager, kød, kulhydrater. Varier det, og din slankekur vil blive meget effektiv.

Ydermere skal det pointeres, at et hurtigt vægttab oftest ikke er et varigt vægttab. Går det for hurtigt, kan du meget nemt risikere at tage det hele på igen. Og det ville være en skam. Sats på en langvarig løsning. Tag dig god tid, og forhast dig ikke.

God fornøjelse med en hurtig slankekur

Løbetræning og vægttab for begyndere - Sådan taber du vægt ved at løbe

Sådan opnår du et effektivt vægttab med løbetræning. Her er en guide for begyndere, der gerne vil tabe sig på den absolut sundeste måde - en begynderguide for dig, der ikke er vant til at løbetræne. Start på den rigtige måde. Vi hjælper dig med at lave din egen træningsplan med realistiske mål. Det er nemlig yderst vigtigt, at dine mål er realistiske, så du ikke overanstrenger dig og ødelægger dig selv. Kom indenfor og lær mere.

Er du begynder udi løbetræning, og har du indset, at du kun kan opnå et fornuftigt og sundt vægttab ved hjælp af motion, så er der råd at hente her. Her lærer du at lave dit eget personlige træningsprogram, som hjælper dig med at tabe vægt relativt hurtigt - uden at få skader. Start din læren her, og bliv slank på den sunde måde.

Hvordan kommer jeg i gang med at løbe?

Læser du denne artikel, er det muligvis fordi, du allerede har fundet motivationen til at begynde med at løbetræne. Du kan rose dig selv, for det er en god begyndelse, og herfra kan du gå videre til næste skridt: Du skal lave et program, så du kan skabe struktur. Programmet skal være med realistiske mål, forstået på den måde, at du skaber nogle mål, du er sikker på at kunne opnå.

Hvordan sætter jeg nogle realistiske mål?

Da jeg på et tidspunkt besluttede mig for at lave min egen slankekur, vidste jeg, at jeg blev nødt til at dyrke motion for at tabe mig. Desværre lå landet sådan, at jeg ikke havde dyrket motion i flere år. Når man som jeg har været på den lade side i så lang tid, går man ikke bare ud og løber et maraton. Det vidste jeg selvfølgelig godt, og derfor lagde jeg blidt ud med at løbe 5 minutter den første dag.

5 minutter burde være realistisk for en hver. Der er ingen, der siger, at du skal sprinte. Faktisk er det lige præcis dét, du ikke må gøre, for det er utroligt vigtigt, at du ikke presser din krop alt for hårdt. Det kan kun ende i ekstrem udmattelse eller skader, og så er løbet lige som kørt, indtil du er kommet ovenpå igen.

Så lad os tage udgangspunkt i 5 minutters løbetræning den første dag.

Før du begynder

Det er vigtigt at du strækker godt ud og får varmet op, inden du løber. Du kan starte med at gå en rask tur på 2 minutter, og når dit stopur runder 2 minutter, begynder du at løbe. Lad være med at løbe lige efter du har spist. Lad maden blive fordøjet lidt en smule.

Men 5 minutter er jo ikke meget …

Det er rigtigt. Det er ikke meget. Men det vigtigste er, at du starter, og efterfølgende skal du øge antallet af minutter. Ét sted skal du jo starte, ikke? Hvis du er i bedre form end jeg var dengang, kan du måske starte højere.

Min løbetræningsplan, som resulterede i et vægttab på 20 kg på 3 måneder

Jeg startede en søndag, og jeg trænede hver anden dag. Det så således ud:

 • Søndag: 5 minutter
 • Tirsdag: 6 minutter
 • Torsdag: 7 minutter
 • Lørdag 8 minutter

Og så videre …

Hvis du ikke føler, at du kan hæve niveauet hver anden dag, så gør det hver fjerde dag eller hver uge. Ydermere - hvis det er for hårdt - kan du forsøge dig med en mildere form for intervalløb, hvor du veksler mellem 1 minuts hurtig gang og 2 minutters løb. Gør du det, skal du huske at lave glidende overgange mellem gang og løb - det vil sige, at du i slutningen af de 2 minutters løb skal sagtne farten stille og roligt. De allersidste 30 sekunder kan du sprinte - men også her skal du huske at sagtne farten helt til sidst, så du ikke bare stoppe brat op.

Grunden til, at du skal lave disse glidende overgange er, at det ikke er godt for din krop. Hvis du bare løber rigtig hurtigt og stopper med det samme mange gange i træk, kan det resultere i forkølelse. Det har jeg selv oplevet, og jeg har efterfølgende også fået det at vide af en sundhedsekspert og løbetræner.

Du får mest ud af det, hvis du også spiser sundt

Løbetræning alene er ikke en løsning hen imod et vægttab. Du er også nødt til at indtænke en kostplan, der støtter din krop. Spis derfor sundt. Det vil sige varieret, regelmæssigt (3 hovedmåltider, 2-3 mindre måltider), og lad være med at overspise, for så risikerer du at tage på i vægt. Det gælder om at finde en løsning, hvor træning og kost supplerer hinanden.

Et sidste råd: Husk at strække godt ud, efter du har løbet. På den måde kan du bedre undgå skader.

Rigtig god fornøjelse …

Slanketips, som virker

Skal du eller en, du holder af, på slankekur, så kommer du ikke udenom disse GYLDNE og super effektive slanketips. Det virker på alle - børn, voksne og unge mennesker. Skal du have en flot krop, eller vil du bare blive det sundeste menneske uden at det skal være en hård kamp. Så er der her noget for dig. En slankekur kan sagtens være nem og smertefri - også for begyndere. Det, vi kan love, er, at du får det SÅ meget bedre med dig selv og din krop. Få et godt vægttab ved at følge de sunde metoder her.

Der findes utallige slanketips, som lover dig, at du får den perfekte krop ved hjælp af motion og sund kost, og det er ikke fordi, at mange af slanketipsene ikke virker, men det kan bare svært at finde de tips, som virker bedst!

De bedste slanketips som virker

Her finder du en samling af nogle af de slankeråd, som har en super effekt og som gør dig slank i et naturligt og sundt tempo, plus at du ikke risikerer at tage det hele på igen efter kort tid. Her er det varige vægttab, du har ledt efter.

3 gode tips til slankekuren

Det er meget simpelt, og alligevel glemmer de fleste mennesker, hvad det egentlig drejer sig om, når fedtet skal smides. Her er 3 super effektive råd.

1. Spis sundt

Forklaring: Du bliver, hvad du spiser, siger de vise mænd og kvinder. Drop færdigretterne og mad, der allerede er blevet tilberedt og som kan fås i supermarkedet. Det er fyldt med dårlige ting. Lav maden selv - så ved du, hvad du får … og hvad du bliver ;)

2. Mæthedskontrol er nøglen til et sundt liv

Et underligt ord, som du sikkert ikke har hørt før - men det her er nok det bedste slanketip - og det virker virkelig. Det gælder om at kunne lytte bedre til kroppen samt at have tålmodighed. Lad være med at smide maden i munden hurtigt. Indtag maden stille og roligt i et langsomt tempo. På den måde når du at føle, om du er blevet mæt eller ej. For vi mennesker kan nemlig godt lide at spise lidt ekstra, og det er oftest fordi, vi ikke har nået at mærke mætheden sparke ind.

3. Dyrk motion … selvfølgelig

Du kommer ikke udenom det. Du skal dyrke motion for at leve sundt. Sidder du på din flade, sker der ikke meget med vægten, medmindre du “underspiser”. Er du ikke vant til at dyrke motion, så bør du starte ud langsomt og blødt, så du ikke skader kroppen, det vil sige overbelaster den. Men en løbetur om dagen eller hver anden dag gør underværker. Det sætter gang i din fedtforbrænding, og du vil bare efter kort tid føle dig bedre tilpas og se slankere ud, hvis altså du også følger tip 1 og 2.

Det var i grove træk nogle gode slanketips, der virker for alle og en hver. Sværere behøver det ikke at være at starte på en slankekur og en langsom ændring af den sunde livsstil.

Slankeretter med kylling, oksekød eller fisk - LÆKKER slankemad

Den lækreste og bedste mad, der slanker. Nem mad er som regel ikke sundt, men du kan faktisk godt lave slankemad, som ikke tager 100 år at lave. Nem og sund spise, der kan hjælpe dig godt på vej til en god diæt / kostplan i forbindelse med din slankekur eller bare din vej mod en sundere livsstil.

Man kan gøre meget ved mad, for at det bliver lækkert, men det er altid en kamp at vedligeholde balancen mellem, hvad der er sundt og hvad der er usundt. Mange tror, at slankeretter smager kedeligt, og bare fordi, man får slankemad, så kan man ikke få noget ordentlig spise.

Slankemad - Opskrifter til lækker mad til din slankekur

Der er ikke meget ved at spise uinteressant mad - og da slet ikke, hvis man prøver at holde en diæt / kostplan. Det er mildest talt ikke særligt motiverende, hvis man arbejder hårdt for at tabe vægt, og så samtidig skal spise den “typiske” slankemad, som bare slet ikke smager af noget.

Slankeretter med kylling

Kylling er relativt fedtfattigt, og derfor er det en god ide at bruge det i forbindelse med sin madlavning, når man vil tabe sig. Kalkun er også super-godt - men noget dyrere. Slankeretter med kylling i kan laves på mange forskellige måder: Du kan for eksempel lave en god suppe, hvor du hakker kyllingen i nogle gode stykker, eller du kan putte den i ovnen og lade den stege. Hvad der er vigtigt i denne forbindelse er, at du ikke bruger for meget fedtstof. Faktisk behøver du slet ikke noget. Du kan bruge noget vand, hvis du putter den i et fad. Brug gerne gulerødder og løg samt hvidløg og måske lidt chili, som også virker slankende.

Hvad er ellers vigtigt at vide?

Fisk og oksekød kan også tilberede super godt som slankemad. Er du seriøs med dit vægttab, så er det vigtigt, at du går efter de mest fedtfattige fisk og oksekødspakker. Dog skal du ikke blive fedtforskrækket, for det sunde fedt, som for eksempel er i fede fisk, er meget sundt. Det, der er vigtigt, er, at du undgår det dårlige fedt - ikke kun i forbindelse med din slankekur, men også generelt, hvis du vil have en sund livsstil.

Ydermere skal du huske ikke at spise for meget. Slankeretter er en vigtig del af en god kostplan, men hjælper ikke på vægttabet, hvis du spiser for meget. Derfor er det særdeles vigtigt, at du lytter til din krop, spiser små portioner og tygger maden godt igennem.

God fornøjelse, og held og lykke med slankeretterne.

Slankekur + løb = et must hvis du vil have et sundt og varigt vægttab

Der skal træning til, hvis du vil tabe vægt. Du kan træne dig slank ved at løbe, og det er faktisk et must, for en seriøs slankekur, der skal virke. Du bliver et meget sundere menneske, hvis du løber. Det er godt for hjertet, kredsløbet og meget mere. Du kan sagtens blive tynd med det rette træningsprogram, men det er også vigtigt at vide, at du også er nødt til at spise sundt, så du får mest muligt ud af din kur.

Motion er vigtigt - ikke kun, hvis du vil tabe vægt, men også generelt. Men det ved du jo godt. Bevæger du dig ikke nok i en længere periode, vil du få dårlig kondition, og hvis du også supplerer med fed mad eller dårlig kost på anden vis, vil du uden tvivl tage på i vægt.

Der skal altså motion til.

Er løb godt?

Det korte svar er “ja”! Løbetræning sætter virkelig gang i kroppen. Det sætter gang i din forbrænding og ikke mindst dit kredsløb. Når du løber, pumper hjertet løs, og det er sundt for kroppen. Men det er ikke altid, at løb er godt for dig. Har du svage knæ, skal du passe på med at løbe - i hvert fald for meget og alt for intenst. Det gælder om at finde det punkt, hvor du ikke skader din krop.

Har du ikke løbet i lang tid, eller er du ikke vant til at dyrke motion, så start meget blidt ud. Det er meget vigtigt, at du ikke overbelaster dine ben. Du har jo ikke intentioner om at få knæskader eller benskader, vel?

Slankekur og løb - hvordan?

Hvis du skal nyde godt af din løbetræning, og hvis du samtidig vil slanke dig, så start blidt ud. Et godt råd er, at du de første par uger lægger ud med en træningsplan, der siger: Løb 2 minutter, gå 1 minut, og så videre. Og du behøver ikke at sprintløbe! Lidt motion er 1.000 gange bedre end ingen. Og det vigtigste er, at du kommer ind i en rytme, hvor du bare får en smule motion. Derefter kan du altid forøge med minutterne. Efter en uge eller to kan du sætte det op til 3 minutters løb og 1 minuts gang.

Det vigtige her er, at du ikke overbelaster dig selv fra dag et.

Bliv tynd og slank med et naturligt vægttab der virker godt

Er du alt for tyk, og vil du gerne opnå et stort vægttab. Vil du ligefrem gerne blive tynd? Sats hellere på at blive slank på den sunde måde. Der findes mange vægttabs kure derude, som virker - men også mange, som ikke er gode for dig i længden. Undgå brølere og læs med her, så du kan starte på en kur på den rigtige måde. Den bedste slankekur.

Hvis du altid har været meget slank, så er det jo naturligt for dig. Det er sådan, naturen har skabt dig. Faktisk kan det være “hårdt arbejde” for tynde mennesker at tage på i vægt. Men her handler det så om det modsatte.

Bliv tynd - hvordan?

Først og fremmest, så bryder vi os ikke så meget om at bruge ordene bliv tyndBliv slank lyder lidt pænere - for ikke at sige sundere - ikke? Men hvordan bliver du slank som en ål? Der er mange ting, der spiller ind. Løb og slankekur hænger ofte sammen … eller rettere sagt motion. Hvis du vil slanke dig, skal du dyrke noget motion. Bare pas på, at du ikke hopper med på en ekstrem slankekur, som kan skade dig.

Sund mad er sund livsstil - Bliv tynd på den sunde måde

Motion hjælper ikke så meget på dit vægttab, hvis du spiser som et svin. Husk at spise sundt og med måde, for det er i sandhed det vigtigste, hvis du vil gå ned i vægt. En af de fejl, mange laver, er, at de overspiser. Du behøver ikke at overspise meget for at tage på i vægt … Problemet er, at det sker langsom og over en længere periode: Du skal lige smage en portion mere, og så videre … Spiser du bare lidt mere end du burde, og gør du det meget ofte, så vil du opleve, at du tager på. Det er en vane, som kan være svær at bryde.

Hvordan undgår jeg at overspise?

Du skal tage dig tid, når du spiser. Det lyder som fuldstændigt åndssvage råd, men du skal altså tygge maden godt og grundigt. Stille og roligt. Din krop fortæller dig når du er mæt, men hvis du spiser hurtigt, kan kroppen ikke nå at reagere, og hvis du har fortærret en meget stor ret meget hurtigt, så vil der gå noget tid før, din krop fortæller dig, at du altså har fået for meget. Og så er det jo lidt for sent. Maden er indenbords.

Så lyt til din krop, hvis du vil blive tynd uden at blive for tynd.