Kategoriarkiv: Sygdomme og lidelser

Stenalderkost / Paleo-diæt - Den ULTIMATIVE slankekur

Mit indlæg om slankekur er blevet virkelig populært. Hold da op! Flere hundrede læsere hver dag læser indlægget, og i skrivende stund har indlægget fået 4,7 ud af 5 stjerner ud fra 128 vurderinger!

I dag vil jeg gerne fortælle lidt om stenalderkost eller Paleo-diæt, som det også kaldes. Det er den ultimative slankekur, hvis du spørger mig, og ikke nok med det, så er det måske den bedste livsstilsændring, du kan foretage dig, hvis du vil have din naturlige sundhed og krop tilbage.

Følg Danmarks bedste hjemmeside om stenalderkost

Først og fremmest vil jeg opfordre dig til at gå ind på Hulemad.dk (et nyt site om stenalderkost / Paleo og tilmelde dig nyhedsbrevet (i skrivende stund er der en åbningskonkurrence, hvor du kan vinde et gavekort a 500 kr. til lækker helsekost, og der vil komme flere konkurrencer løbende.)

Du kan evt. lige klikke på linket (det åbner i et nyt vindue), og besøge siden, når du har læst dette indlæg færdigt :)

Hvad må man spise på stenalderkost?

Kort og godt handler det om at spise, lige som vi mennesker gjorde for mange år siden - i stenalderen, hvor landbruget endnu ikke var en realitet. Derfor skal du undgå følgende produkter på stenalderkost:

- Brød
- Pasta
- Kartofler
- Ris

Og i det hele taget skal du undgå alt det, der er forarbejdet. Ovenstående fødevarer er de helt store syndere! Hvis du vil blive tyk og fed, så spiser du altså bare masser af ovenstående.

Mejeriprodukter er også yt.

Hvis du vil opnå det bedste vægttab, bør du også undgå:

- Frugt
- Nødder

Disse er “Paleo-snacks”, og selvom de er “lovlige” på Paleo-diæt, så tager du altså også på af dem. Frugt indeholder frugtsukker/fructose, og det tager du altså på af.

Du bør til gengæld spise masser af:

- Kød
- Fjerkræ
- Fisk
- Vildt
- Grønt!
- Æg (dog i moderate mængder, eks. maks. 1 æg om dagen)

Og så skal du faktisk kun drikke vand. Det er det, vores krop er skabt til at drikke. Du kan dog også indtage lidt kaffe og te - det vil du stadig tabe dig af - men overdriv ikke.

Indtager du udelukkende ovenstående, kan du ikke undgå at tabe dig i et ganske hurtigt tempo. Det er også perfekt kost, hvis du er diabetiker, fordi disse fødevarer ikke får dit blodsukker til at stige. Tænk også lige over, at vi ikke havde diabetes/sukkersyge i stenalderen. Hvorfor mon? ;) Depression og allergier kender man vistnok heller ikke til i den tid.

Stenalderkost er en ægte, naturlig kur - en stenalderkur

Du kan kalde det for en stenalderkur om du vil. Det er i hvert fald en kur mod mange ting. Det er naturlig kost, som giver dig din sundhed tilbage, fordi stenalderkost er rigtig mad, som vi mennesker er designet til at indtage.

Der fandtes ikke McDonald’s og pizza i stenalderen!

Nældefeber - Billeder, information og tanker herom

En bekendt har lige fået konstateret Urticaria, bedre kendt som nældefeber. Billeder i hovedet har jeg haft en masse af, da jeg fik det at vide af en anden bekendt, for jeg vidste ikke, hvad der var tale om. Her på denne side har jeg derfor samlet nogle nældefeber-billeder, så du kan spore dig bedre ind på, om der er tale om denne hudsygdom, som rammer ca. 1/5 af den danske befolkning.

Det lyder farligt sådan noget nældefeber. Billeder skulle der derfor til, før jeg kunne relatere bedre til dette problem. Jeg har da hørt ordet før, men har faktisk ikke skænket en tanke med hensyn til, hvad det egentlig er.

Nældefeber i billeder

Nedenstående billede dækker det meget godt; det er fyldestgørende, lad mig sige det sådan. Grunden til, at hudsygdommen har det navn, den har, er, at udslættet ligner det, du får, hvis du har brændt dig på en brændenælde.

Nældefeber

Billedet er taget fra Lægehåndbogen.

Mine tanker om dette, efter at have kigget på diverse nældefeber-billeder er, at det er noget værre noget. Heldigvis kan der gøres noget for det, og det er jo ganske heldigt. Tænk sig at rende rundt med sådan et udslæt i meget lang tid. Det kan bestemt ikke være rart. Selve følelsen kan heller ej være rar, hvis det altså føles lige som efter man er blevet brændt af brændenælder … eller det, der er værre.

Nyttige oplysninger

Vil du vide mere, og er det ikke nok at kigge på nældefeber-billeder, vil jeg råde dig til at tage et kig forbi Netdoktor.dk, hvor du kan finde meget mere information.

Gode råd, erfaringer med mere …

Har du nogle tips, du vil dele, billeder, erfaringer fra det virkelige liv, så er du meget velkommen til at sende en kommentar her på bloggen. Det er nemt og hurtigt.