Herreure på tilbud - Find et billigt herreur på udsalg i dag og spar mange penge

Der er flere, der mener, at et herreur symboliserer magt og prestige. Personligt er det lang tid siden, jeg har gået med ure. Du kan eksempelvis læse min historie om billige Casio-ure, og så vil du vide, at jeg ikke har gået efter herreure på tilbud i mange år. Men det betyder ikke, at jeg ikke har ønsket mig at finde et billigt herreur på tilbud.

Jeg er faktisk i gang med at kigge på gode tilbud på herreure, fordi jeg synes, det er rigtig pænt med et ure til herrer. Jeg er ikke enig om at det symboliserer alt ovenstående - men det er da et tegn på, at man som mand gør lidt ekstra ud af sit udseende.

Det bliver dog nok ikke til et Casio-ur denne gang. Jeg har kigget rigtig meget på Seiko-ure. Jeg synes virkelig meget om Seikos design, og kvaliteten skulle også være helt i top. Men prisen er desværre også derefter. Du skal i hvert fald slippe afsted med nogle tusind kroner, medmindre du selvfølgelig finder dette herreur på tilbud.

Men hvor finder man så billige ure til herrer? Jeg har kigget et par minutter på nettet, og der er i hvert fald trendytime.dk, som lige nu har nogle ret flotte Camel-ure til nedsat pris. Jeg må indrømme, at jeg aldrig, før nu, har hørt om dette mærke. Jeg troede, det var et cigaretmærke :)

Men urene er i hvert fald rigtig flotte. Og ved du hvad - trendytime.dk har faktisk også tilbud på Casio-ure. Sikke et held. Nu får jeg jo næsten lyst til at købe et - men jeg gør det ikke.

Kan du anbefale nogle gode sider, der sælger herreure på tilbud eller på udsalg, må du meget gerne skrive det i form af en hurtig kommentar. Det ville jeg helt sikkert sætte stor pris på. Det haster ikke at finde et ur for mit vedkommende - så jeg kan sagtens vente og granske markedet lidt nærmere, inden jeg køber.

3 tanker om "Herreure på tilbud - Find et billigt herreur på udsalg i dag og spar mange penge"

 1. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Jens

  Det ser rigtig godt ud. Der er godt nok et stort udvalg, og mange gode tilbud :) Det skal jeg tage et nærmere kig på, det er helt sikkert!

  Vh. Jan

 2. Chris

  Hej Jan

  Synes også du bør overveje at se mere på Uniwatches. Der finder du faktisk et af Skandinaviens største udvalg. Sig til hvis noget kunne friste.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.