Kategoriarkiv: Højtider og festdage

Her finder du alt om festdage, såsom nytår, Halloween, Sankthans og helligdage, såsom jul og påske. Læs om alt, der omhandler festdage og de kendte helligdage her.

Fødselsdag - Det skal fejres år for år

Fødselsdag skal fejres. Og det skal fejres med stil. Der skal underholdning og festivitas til. Men hvordan? Hvordan tænker de forskellige “fødselsdagspersonligheder”, og hvordan oplever man fødselsdagen afhængigt af alderen? Læs med her, og få et måske lidt anderledes perspektiv på denne dag, som flertallet af os synes er så vigtig.

En fødselsdag er en vigtig begivenhed for mange mennesker - men hvordan skal denne dag egentlig fejres? Hvordan fødselsdagen skal fejres kommer meget an på alder og personlighed. Nogle er nærmest ligeglade, mens andre gerne vil holde en kæmpe fest.

Aldersopdeling

Lad os starte med de forskellige “fødselsdagspersonligheder”:

Jeg er ligeglad

Denne person er enten helt ligeglad eller modvillig i forhold til at fejre denne begivenhed. Er det virkelig så vigtigt, at jeg er nået den eller den alder?

“Det skal bare fejres”

Denne person er ikke ligeglad, men entusiasmen er heller ikke 100 procent i top. Fødselsdagen er en dag, der bare skal fejres, og vigtigere er det altså heller ikke. Hvis det er et rundt tal, så kan man godt gå lidt ekstra op i det med underholdning eller andet, der kan betegnes som værende lidt ud over det sædvanlige.

“Det er vigtigt!”

Min fødselsdag er ekstremt vigtig, tænker denne person. Det er ikke kun de runde fødselsdage, som skal fejres med stil, men dem midt imellem er også vigtige. Der skal ske noget - der skal være masser af gaver og masser af fest. Intet er for lidt.

Aldersopdeling

Ofte er det sådan, at jo ældre, man bliver, jo mindre entusiasme er der ved at fejre årsdage med mere. Hvis vi starter med 18-års alderen, så er det som regel en stor ting for mange, fordi det er dér, man træder ind i de voksnes rækker.

18 år

Som nævnt ovenfor, så er det hér, man som et ungt menneske træder ind i de voksnes rækker: Man kan få kørekort, og man kan komme ind forskellige steder i byen. Denne dag skal naturligvis fejres med stil.

20 år

Nu er du ikke længere teenager, og så er du for alvor blevet voksen. Dog ikke helt … og derfor er en 20-års fødselsdag ikke helt så vigtig som 18-års og …

21 år

Nu snakker vi om at være “rigtig voksen”. Viser du id ude i byen, kan du komme ind de fleste steder. Nu er du for alvor ikke teenager, men en ung voksen.

25 år

Kun 5 år til 30 - i midten af 20′erne. Når du runder de 25 år, er du stadig ung, men på vej til at føle dig lidt ældre og mere moden. Generelt bliver denne dag nok ikke fejret lige så meget som, når man fylder 21, men det er stadig et næsten rundt tal.

30 år

Nu om dage siger man, at 30′erne er de nye 20′ere. Ungdommen bliver ældre og ældre, siges det. Og det passer nok meget godt. Unge har mange muligheder i forhold til uddannelse, og flere og flere kommer senere i gang med “voksenlivet” - det at få børn, hus, bil og så videre. Som 30-årig har du formentlig etableret en god del af det såkaldte voksenliv, og det er nok en af de dage, som bliver fejret med ekstra-stor stil.

40 år

Vi springer de 35 over og går direkte til 40. Hvis ikke du har erkendt det, så er du i hvert fald voksen nu. Meget. Du kan måske stadig fyre den af, men ungdomligheden er der ikke på samme måde. Desværre. Mange vil ikke gøre for meget ud af den dag, de fylder 40, for det minder dem for meget om, at de er på vej til at blive gamle … eller måske ikke gamle, men i hvert fald ældre, end de selv helst ville have det.

50 år

Midtvejskrisen er forbi. Du er halvvejs til at blive 100 år, og du ved, at de færreste bliver gamle. Enten fejrer du fødselsdag for fuld udblæsning, eller også prøver du at glemme din alderdom. Du på vej til at blive “det grå guld”, om du vil det eller ej.

60+

Familien er meget muligt det vigtigste for dig, når du når denne alder. Det er ikke længere så meget dig selv, du vil fejre, men dine eventuelle børn og børnebørn.

Konklusion

Alder er en finurlig ting, og det er fødselsdage også. For hvert år går der cirka 365 dage, og hvis du regner med at leve til du er 100 år, så lever du 36.500 dage. Er du et “gennemsnitsmenneske”, så er det nok noget kortere.

Lever du dit liv, som du ønsker det, lige nu, eller bruger du en masse tid og energi på at bekymre dig?

Tilkendegiv gerne din mening …

Se også: tillykkekort.

Tillykke? Kort tekst er bedre end en lang - Ideer til tillykkekort

Skriv den bedste tekst på dit tillykkekort. Her finder du gode ideer, som kan få modtageren af kortet til at smile udvendigt som indvendigt. En kort tekst er bedre end en lang, og hvis du sørger for, at teksten er unik og har lidt humor, er du godt på vej til at gøre nogen glad. Få også at vide, hvordan du super-nemt kan lave dit eget fødelsdagskort eller et andet kort, hvor du ønsker tillykke i forbindelse med en bestemt anledning.

Husk også at se mine personlige favoritbutikker til gaveindkøb nederst i indlægget, hvis du står og mangler den perfekte gave til konfirmanden eller en hvilken som helst anden person. Jeg har samlet lidt for en hver :)

Sig tillykke til den, du holder af med et hjemmelavet kort med egen tekst. Det er lidt sjovere (og billigere) at lave sine egne tillykkekort, og selvom man måske mest bøvler med at lave selve tillykkekortet, er det teksten, der er vigtigst. Der er i øvrigt efter min mening intet galt i at lave det hele selv - hvis du gør det ordentligt, vil den, der fejres, sikkert bedre kunne lide dit tillykke-kort, fordi du har lagt arbejde i det.

Lad os først tage fat i selve teksten. Hvordan skriver du en god tillykkekort-tekst?

Der skal naturligvis stå tillykke. Derudover - synes jeg personligt - at du bør undgå de der generiske og kedelige tekster såsom: Jeg håber, du får en dejlig dag! Hvad jeg personligt godt kan lide ved de tillykkekort, jeg selv lavet har eller modtaget, er humoren i det. En god kort tekst, der er sjov at læse. Jeg er ikke færdig med at forklare om gode tekster - men jeg vil lige forklare, hvordan du kan lave dit eget kort.

Det er simpelt: Få fat i et stykke tykt papir (kan være farvet, men hold det i lyse farver, så den mørke tekst bliver mest muligt synlig), fold papiret, og vupti. Et stk. kort er klar. Og her er en lille ide til forsiden: Klip noget ud fra et blad eller en avis - hvis du for eksempel kan finde et billede af Dronningen, kan du klippe det ud, lime det på plads, og så er næste del af ideen, at du skal klippe en talebobel ud i hvidt papir, limer dén fast på billedet, så det ser ud som Dronningen taler :) (Husk, at det kan være en hvilken som helst person). I taleboblen kan du så skrive “Tillykke med [indsæt anledning]“.

Se forresten også fødselsdagsflag og Clipart-flag og mere her.

For at vende tilbage til teksten i selve kortet, så anbefaler jeg en kort tekst, der udtrykker nogle specielle følelser, fremfor en lang tekst, der bare indeholder de mange kedelige klicheer. Skriv gerne “Tillykke” igen, og prøv at koble en sjov tekst på. Det kan være en lille vits om alder (hvis det er fødselsdag), som du selv finder på.

Det egentlige råd er: Prøv at indtænke humor, når du skriver teksten, og glem klicheerne, for så kan du lige så godt købe et færdiglavet kort selv.

Mangler du en gave - Her er god inspiration :)

Hvad enten det er til konfirmanden eller en anden, så kan jeg anbefale nedenstående butikker, hvis du står og mangler en god gave til en fornuftig pris. Jeg har brugt en del tid på at sammensætte listen herunder - det er butikker, jeg selv benytter mig af, fordi de har nogle super priser:

PIGER / KVINDER:
DressMe.dk - Billigt modetøj til kvinder og unge piger

Online-Mode.dk - Lækker mode for de modebevidste piger/kvinder

Smartgirl.dk - Lækkert mærkevaretøj til piger/kvinder på tilbud

FYRE / MÆND:
Smartguy.dk - Cool mærketøj til fyre

TIL DEN SPORTY (alle køn og aldre)
Smartsport.dk - Nice sportstøj for alle

TIL BØRNENE
Smartkids.dk - Smart børnetøj m.m. til smarte børn

Anderledes gaver og gadgets fra CoolShop.dk

Casting / audition til julekalender 2012, 2013, 2014 osv

Kunne du tænke dig at være med til en casting til årets julekalender? Vil du til audition og komme på tv og være med til et af årets mest sete “serier”. Så skal du slå til ganske tidligt for at kunne komme i betragtning.

Det gælder om ikke at være for sent ude, for hvis du eksempelvis skal “skyde” julekalenderen 2012, så sker det altså ikke i den sidste måned af 2012. Ligeledes er det også sådan med 2013 og selvfølgelig 2014. Og så videre.

Casting til julekalender - hvor?

Flere tv-kanaler har julekalendere, og der er derfor ikke andet for end at søge på deres pågældende hjemmesider. Er det DR1, du er interesseret i, så går du naturligvis ind på DR1′s hjemmeside og søger. Er det TV 2, så kigger du på TV’s site. Men så let er det ikke altid, for disse opslag er ofte lidt skjult. Der bliver jo lagt mere vægt på at vise nyhederne og så videre på forsiden - så faktisk er der een sikker metode til at finde disse opslag til julekalender-casting og auditioning:

Du skal bruge Google.

På den måde finder du ret sikkert de opslag, der ligger derude.

Andre ideer?

Har du andre gode ideer til, hvordan det kan gribes an? Så kom gerne med det. Og har du ansøgt, så vil jeg da gerne høre fra dig. Kunne være sjovt :)

Tillykkekort – Tekster til kort, gode hjemmesider og inspiration

Lav dit eget tillykkekort med tekst og det hele, eller find hjemmesider, der kan hjælpe dig på vej. Omfattende artikel, der guider dig hele vejen.

Husk også at se mine personlige favoritbutikker til gaveindkøb nederst i indlægget, hvis du står og mangler den perfekte gave til konfirmanden eller en hvilken som helst anden person. Jeg har samlet lidt for en hver :)

Er du en af dem, der gerne vil gøre lidt ekstra for en, du holder af, og som har fødselsdag eller skal fejres i forbindelse med en anden festlig anledning, så er et godt tillykkekort et fint sted at starte. Nogle nøjes med at købe tillykkekort, andre laver dem selv. Sidstnævnte er nemt, men der skal alligevel ydes lidt. Læs resten

Open by Night Aarhus 2012

Udsalg, tilbud, fest og glade dage i Smilets By - det er dét, Aarhus Open by Night handler om. Hele Aarhus fejrer denne lange dag med masser af musik og gode tilbud på alt lige fra tøj til hvad man nu ellers kan købe. Salling, Trøjborg Centret og mange andre steder Smilets By holder længe åbent med tiltrækkende tilbud på gode ting. Skal du opleve Aarhus, så er Open by Night blot en af de festlige dage - foruden Aarhus Festuge - hvor du absolut bør sætte kryds i kalenderen.

Dato for Open by Night Aarhus 2012 - Hvornår er det?

Da jeg kun lige for 1 års tid siden er flyttet hertil, har jeg ikke helt styr på dato og den slags. Og jeg ved ærlig talt heller ikke, om det holdes flere gange om året? Måske du kan hjælpe mig.

I hvert fald er datoen ikke helt på plads endnu, men lige så snart den er, opdaterer jeg indlægget her.

Jeg var med sidste år - også til festugen

Damn, det var fedt. Kæresten og jeg fandt en del lækre ting, blandt andet tøj og sko, som var nedsat. Vi var rundt omkring i Salling, Bruuns Galleri og i forskellige butikker i gågaderne. Aftenen blev afsluttet med lidt øl ovenpå Salling, hvor man kan side udenfor. Virkelig en fed oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg bor tæt på Aarhus (helt præcis i Hornslet, som i øvrigt er en helt vildt fed by). Jeg er oprindelig sådan en københavner, og jeg elsker sgu Århus mere end København. Det må jeg blankt indrømme.

Nå, men nu vil jeg afslutte indlægget.

Har du styr på dato for Aarhus Open by Night?

- så læg endelig en kommentar herom, lige så snart, du ved mere. Det ville jeg sætte pris på :)

/Jan

Nå-ja, og husk også, at andre byer holder “by Night” i Hornslet, Rønde, måske endda Randers? Men er det samme dato?

Lilly-konfirmationskjoler 2011 og konfirmationskjoler til den billigste pris

Lilly kommer hvert år med blandt andet en ny kollektion med konfirmationstøj til piger og drenge, der imødekommer den hellige handling, hvor dåben bliver bekræftet og adgangen til nadveren bliver åbnet. Kort før denne tid forbruger folk verden over en masse penge på tøj - konfirmationskjoler -sko og alt det, der hører med. I denne artikel tager vi et kig på Lilly-konfirmationskjoler i 2011 samt råd til, hvordan du kan finde billige Lilly-konfirmationskjoler anno 2011.

Billige Lilly-konfirmationskjoler 2011

Først og fremmest vil jeg henvise til Lilly.dk, hvor du kan deres katalog i trykt udgave eller se det online. Se eller bestil Lillys 2011-katalog her » Herefter vil du kunne du se, hvad 2011-kollektionen nogenlunde byder på. men en konfirmationskjole skal afprøves i virkeligheden før køb, og dermed kommer vi til næste punkt:

Lilly-konfirmationskjole 2011

Billedet er taget fra Lilly.dk.

Lilly forhandles i de officielle Lilly-butikker og i butikker som New York, Solo, Gundtoft, Modecentret og nogle få andre. Det er altid en god ide at afprøve en konfirmationskjole først, for det er jo mere eller mindre et engangskøb, og så skal kjolen jo også passe, helst perfekt. Se listen med forhandlere af Lilly-konfirmationskjoler 2011 her »

Lad os så vende tilbage til, hvordan du finder billige konfirmationskjoler fra Lilly i 2011 og ja, faktisk også alle andre årgange. Når du har afprøvet kjolerne og nu ved, hvilken størrelser, der passer helt perfekt til dig, kan du bevæge dig ud på nettet og søge efter konfirmationskjolerne på sider som dba.dk. Her er der virkelig mange, der sætter Lilly-konfirmationskjoler til salg. Og det er da også klart! Selvom mange tenderer til den romantiske tanke om, at man skal gemme sin kjole fra konfirmationen, så er der altså også mange, der er mere eller mindre ligeglade og med glæde sætter sin kjole til salg for at få lidt penge hjem igen.

Du kan gå direkte til annoncerne for Lilly-konfirmationskjoler på dba.dk her. Men bemærk dog, at du her i året 2011 kun finder kjoler fra 2010 og nedefter, medmindre du er heldig med, at en anden datter har konfirmation før din og samtidig sætter en 2011-kjole til salg.

Hvis du kunne bruge disse tips, eller kan du anbefale nogle butikker online såvel som ude i Danmarks gader og stræder, hvor man kan købe billige konfirmationskjoler, er du meget velkommen til at skrive en kommentar.

Påske 2013: Dato - Hvornår falder påsken i 2013?

På denne side kan du få svar på spørgsmålet: Hvornår falder påsken i 2013. Se Påske 2013-dato her, så du kan se, hvornår du har påskeferie i 2013 eller hvis du bare vil vide, hvordan du skal planlægge din kalender.

Påske 2013-dato: Hvornår er det påske i 2013?

Se listen med datoer herunder og find dit svar:

Bemærk - dette er for sidste år - Når 2013 kommer, vil denne side blive opdateret.

Palmesøndag - 17. april
Skærtorsdag - 21. april
Langfredag - 22. april
Påskelørdag - 23. april
Påskedag (Påskesøndag) - 24. april
2. Påskedag - 25. april
St. Bededag - 20. maj
Kristi Himmelfartsdag - 2. juni
Pinsedag - 12. juni
2. pinsedag - 13. juni

Påske er en højtid, som mange fejrer med deres nærmeste familie og venner. Jeg regner selv med at fejre påskesøndag sammen med familien - også selvom, det er en lang rejse for mig. Og selvom jeg ikke er vildt religiøs, så synes jeg, det er dejligt at fejre tiden sammen med de mennesker, jeg elsker og holder af.

Jeg har i hvert fald sat nogle krydser i min kalender, så jeg kan huske datoerne. Har du også?

Måske du vil dele, hvad du laver i denne højtid? Lad mig endelig høre fra dig.

Valentines Day 2011 nærmer sig - Her finder du inspiration

Valentines Day 2011 - på dansk: Valentins Dag 2011 - nærmer sig med hastige skridt.

Har du styr på, hvad du skal give i gave på Valentines Day 2011, eller venter du bare til sidste øjeblik og beslutter dig for bare at købe noget almindelig (og klassisk), såsom blomster og chokolade?

Valentinsdag er de forelskedes festdag, hvor unge såvel som ældre giver en lille gave til en udkåren person. Som nævnt er chokolade og blomster - samt kort - en klassisk gave på denne dag. Men har du overvejet at gøre noget helt specielt på Valentines Day 2011 - noget, som fejer benene væk under din kæresten, hustru eller bare den, du er vild med?

Grunden til, at jeg nævner ordet hustru er selvfølgelig, fordi det er manden, der - i hvert fald efter min mening - skal tage initiativ. Er du dreng/mand, så læs med her og få inspiration til, hvordan du kan gøre pigen eller kvinden i dit liv helt vild.

Blomster og chokolade er helt fint

- men kun som fundament! Køb nogle røde roser og noget lækker chokolade. Men det skal kun være en del af helheden. Invitér på en romantisk middag enten ude på en restaurant eller hjemme hos dig. God hjemmelavet mad med romantiske lys er en vinder, medmindre I er et par og ofte spiser hjemme. Hvis dette er tilfældet, så invitér hende ud et sted, og sørg for at gøre noget, der overrasker hende.

Det kunne fx være at forme maden som et hjerte. Give hende et Marguerit-smykke (de fleste er vilde med Marguerit-smykker), eller du kan sørge for, at der bliver spillet musik. Det er noget, der kræver planlægning. Men vil du vinde en piges hjerte, er du nødt til at gøre noget specielt og vigtigst af alt: få hende til at føle sig speciel. Og hvorfor skal du så det? Det skal du, fordi hun selvfølgelig er noget helt specielt!

Et digt, du selv har skrevet, er også en super idé. Er du ikke den store digter, så skriv et kort eller bare en tekst, du læser op for hende. Vær ikke så bange for, at det lyder dumt; det er tanken, der tæller! Du viser, at hun virkelig betyder noget for dig.

Et sidste godt råd er: Lyt til det, hun siger. Hvad kan hun lide? Kan du gøre noget for hende, som hun ikke har oplevet i lang tid eller aldrig oplevet? Kvinder elsker, at man lytter til deres inderste ønsker. Det gør vi mænd i øvrigt også. Hvis hun eksempelvis er helt vild med en bestemt sang, som hun ikke har hørt i lang tid, så sørg for at spille den for hende eller giv hende en cd med sangen (førstnævnte er det mest romantiske).

Der er mange muligheder …

Dine anbefalinger

Har du nogle gode tips til Valentines Day 2011, så sig frem! Lad mig høre, hvad du planlægger. Du kan selvfølgelig kommentere helt anonymt, så du ikke bliver “busted” :)

Fastelavn 2013: Dato - Sæt kryds i din kalender her

Fastelavn bliver afholdt på en forskellig dato hvert år. Men hvornår er det fastelavn 2013? Hvornår skal du sætte kryds i din kalender? Her er den dato, du leder efter: I år bliver det den 10. februar 2013. Har du ikke allerede tjekket din kalender, så gør det nu.

Årets fastelavnskostumer

Jeg er spændt på at se, hvad der bliver populært i år i forhold til udklædning. Der er altid klassikere - prinsesser, Superman og så videre. Sidste år oplevede jeg selv, at mange små drenge var klædt ud som en eller anden Ben 10. Jeg aner ikke, hvem det er, men det er åbenbart en eller anden populær figur hos drenge-småfolk.

Har du nogle bud på, hvad der bliver populært netop i år?

Det bliver afholdt 10. februar 2013

Hos os tror jeg bare, vi skal klæde os ud for sjov. Bemærk, vi har ikke børn :P Men voksne har da også lov til at more sig lidt og være barn bare en enkelt dag i året, right? :)

Fastelavn 2011 - Kostumer/udklædning, pynt og inspiration

Fastelavn 2011 bliver fejret helt præcis 6. marts, men rigtig mange institutioner, børnehaver og skoler fejrer fastelavn op til flere dage inden eller efter, så det passer med kalenderen. Fastelavn i 2011 bliver endnu en periode med sjove kostumer og slå katten ud af tønden. Ved du allerede, hvilken udklædning, du skal have på, eller har du forberedt dig på, hvor du skal fejre fastelavn i 2011?

Har du børn er det nærliggende at gøre lidt ekstra ud af fastelavnen. Der skal købes fastelavnsboller, børnene skal have nogle fastelavnskostumer og så kan du hænge en tønde op i haven, hvis altså I har en.

Fastelavnskostumer i 2011 - og hvad var populært sidste år?

Ben 10 var helt sikkert noget, som mange små drenge var klædt ud som sidste år. Det kommer vi nok også til at se noget af i år. Spider-man, Batman og Superman er bestemt også nogle klassikere, som vi får at se. Klassikeren hos små piger er prinsesse-kostumer, Askepot og Tornerose. Det uddør aldrig, og i 2011 kommer vi helt sikkert også til at se en masse prinsesser i Danmark den 6. marts :)

Hvad mener du, bliver populært til fastelavn i 2011?

Hvad med kostumer til voksne?

Voksne er sjældent med på den - men har du børn eller arbejder du med børn og unge, så er du måske lidt kedelig, hvis ikke også du klæder dig ud? Fastelavn kan sagtens laves om til en sjov dag for voksne. Der findes i dag så mange udklædninger - ikke mindst de frække - og måske kunne det være en sjov idé at klæde jer ud på fastelavnsdag, og peppe forholdet lidt op?

Det tror jeg, at jeg personligt vil opfordre til herhjemme :) Jeg har selv et politimandskostume og et Batman-kostume, og kæresten har mildest talt en masse sjov og spas, som kunne tages i brug.

Valentins Dag 2011 - Bedste inspiration og gaver til valentinsdag 2011

Smukke blomster, søde kort, smykker og lækker chokolade, det er, hvad mange forbinder med Valentins Dag. 2011 er endnu et år, hvor denne “de elskendes helligdag” - som den også kaldes - skal fejres. Men har du allerede nu bestemt dig for, hvilken gave, du vil give din kæreste på valentinsdag 2011?

14. februar er dagen, hvor det hele sker. Sidste år fik pigen, som jeg elskede og stadig elsker højt, nogle pæne blomster. Her i 2011 satser jeg også på at købe blomster - men jeg har også en række andre ideer. Måske du kan få lidt inspiration til gaver til valentins dag 2011 i mit indlæg her.

Valentinsdag 2011 - Hvilken gave skal jeg give?

Ud over de klassiske, som jeg allerede har nævnt - altså blomster, chokolade og smykker - synes jeg sagtens, man kan være lidt kreativ.

En tanke, jeg leger med, er, at jeg kunne skrive et digt - et kærlighedsdigt. Jeg mener selv, at jeg er god til at lave rim og brygge nogle rimelige tekster sammen. Så hvorfor ikke vise min kærlighed i form af et sødt digt.

En anden idé kunne være at få forstørret et foto af min kæreste og mig og købe en flot fotoramme til det.

For lige at vende det med smykker, kunne jeg måske også få graveret en sød besked i et hjerte-smykke - en halskæde.

En romantisk middag med masser af levende lys, lækker hjemmelavet mad og lidt god vin, slår ej sjældent fejl.

Det var i hvert fald lidt ideer til valentins dag 2011. Jeg synes godt, jeg kunne være endnu mere kreativ. Måske du har nogle andre ideer eller personlige oplevelser, du vil dele? :)

Populære artikler i 2010 - og godt nytår 2011!

Godt nytår! Der er sket meget hos InfoBlog i 2010 - primært i slutningen af året, idet det er dér, bloggen først blev startet. Her er nogle af de artikler, der har været mest populære i dette år, som nu er ved at være forbi.

Artiklen om depressionstest har vist sig at være meget populær. Rigtig mange har kommenteret, og dermed er det den artikel, som har opnået flest kommentarer i år. Herligt, og tusind tak til alle, der har villet kommentere.

Det lille indlæg om sovesofa-tilbud har også vist sig at kunne hive rigtig mange besøgende ind. Dejligt, og tak, fordi I kiggede forbi.

Siden om damesko i store størrelser har også fået nogle kommentarer med på vejen her lige i slutningen af året. Der er kommet nogle rigtig nyttige kommentarer fra folk, der har kunnet henvise til nogle gode sider, der sælger damesko i store størrelser, fra størrelse 43 og opefter. Super-godt.

InfoBlogs mest populære artikel er dog om januar-udsalg i 2011, og siden om fyrværkeri-salg samt salg af nordmannsgran har også være ekstremt velbesøgt her i slutningen af året. Tusind tak, fordi I var interesserede i at læse med.

Der er selvfølgelig også andre artikler, der har klaret sig rigtig godt, og det er jeg meget glad for.

Rigtig godt nytår til alle, der har læst med

Nordmannsgran sælges - Her sælges de billige juletræer

Julen står lige for døren, og har du endnu ikke fået købt dig et juletræ, så er det ved at være på tide. De populære Normannsgran sælges i stor stil rundt om i lille Danmark. Men hvor kan man købe disse juletræer billigst, og er det muligt at købe dem online på nettet?

Vi har selv så sent som i gør købt et juletræ af plastik. Det lyder knap så indbydende, og det bidrager måske ikke lige så meget til den “rigtige” julestemning, som hvis det var et ægte Nordmannsgran-juletræ - men for os er det ikke så vigtigt. Nuvel - vi får ikke duften af gran i år, men juletræet ligner alle andre juletræer, og så går der heller ikke lige så nemt ild i det (hvis nu uheldet skulle være ude.

Nordmannsgran sælges på nettet

Er du på udkig efter hvor Nordmannsgran sælges online, så tag et kig på Juletrae.com. Her finder du online salg af flotte juletræer i alle størrelser til relativt billige priser. Desværre er det kun i Sjællandsområdet, de sælger/leverer til. Der sælges alt lige fra 110 cm til 850 cm. Hvem hulen har brug for sådan et stort træ? :D Okay, der er ikke nogen, der har en lofthøjde i deres stue på 8,5 meter - så træet skal selvfølgelig stå ude i en have. Hold da op - det må da pynte helt ekstremt med sådan et gigantisk juletræ!

Vi har ikke plads til så stort et træ hos os, men der skal da nok blive plads til det en dag, når vi finder vores villa :)

Andre steder?

Kender du andre sider end Juletrae.com, er du meget velkommen til at lægge en kommentar. Som nævnt, er jeg selv ikke på udkig efter flere træer, da vi allerede har fået købt et i år - men måske er der andre, der kan drage nytte af din kommentar, hvis du eksempelvis kender et rigtig godt sted med nogle billige priser og tilbud her og nu. Lad mig endelig høre fra dig :)

Og go’ jul til alle!

Det store fyrværkeri-salg er startet - Find det billigt her

Så går vi snart ind i det nye år, og som så mange andre, skal du sikkert fejre det med knald, bum og bang - masser af flot fyrværkeri. Salg af fyrværkeri er startet for længst - lige som med juledekorationer, som også kommer flere måneder før. Skal du købe dit fyrværkeri online, vil jeg anbefale dig at tage et kig ind hos www.krudtteltet.dk, hvor du finder et bredt udvalg med alt lige fra raketter til de populære batterier.

Personligt har jeg for længst fjernet fyrværkeriet fra nytårsmenuen; det er mange år siden, jeg har gidet afsende raketter afsted op i den mørke nytårshimmel. Med det sagt, så har jeg været fuldstændig sindssygt vild med den slags, da jeg var barn - men nu foretrækker jeg bare at overvære det i stedet for selv at smide en masse penge ud af vinduet :)

Min personlige favorit dengang var heksehyl. Det er jo billigt fyrværkeri. Salg af heksehyl har altid været stort, men jeg har på fornemmelsen, at de ikke sælges i samme store stil, som dengang, mine venner og jeg knaldede en masse ting af.

Fyrværkeri-salg - hvor ellers?

Foruden supermarkederne, er thansen et godt sted. Deres batterier ser ud til at være rimeligt billige, og udvalget er også helt i orden. Dog er jeg hverken “batteri-ekspert” eller fyrværkeri-ekspert, så der findes sikkert steder med billigt fyrværkeri, jeg har overset. Kender du til nogle gode butikker, hører jeg meget gerne fra dig, så vi her på siden kan få lavet en samling af de bedste og billigste steder.

Held og lykke med fyrværkeri-salget, og skriv endelig, hvis du har set nogle gode tilbud.

Pas på øjne, fingre og øre, og godt nytår!