Kategoriarkiv: Jul

Alt om jul, det er hér. Julen er en særlig tid og fejres i stor stil i både Danmark og mange andre lande rundt om i verden. Find alt, der relaterer til jul, hér.

Casting / audition til julekalender 2012, 2013, 2014 osv

Kunne du tænke dig at være med til en casting til årets julekalender? Vil du til audition og komme på tv og være med til et af årets mest sete “serier”. Så skal du slå til ganske tidligt for at kunne komme i betragtning.

Det gælder om ikke at være for sent ude, for hvis du eksempelvis skal “skyde” julekalenderen 2012, så sker det altså ikke i den sidste måned af 2012. Ligeledes er det også sådan med 2013 og selvfølgelig 2014. Og så videre.

Casting til julekalender - hvor?

Flere tv-kanaler har julekalendere, og der er derfor ikke andet for end at søge på deres pågældende hjemmesider. Er det DR1, du er interesseret i, så går du naturligvis ind på DR1′s hjemmeside og søger. Er det TV 2, så kigger du på TV’s site. Men så let er det ikke altid, for disse opslag er ofte lidt skjult. Der bliver jo lagt mere vægt på at vise nyhederne og så videre på forsiden - så faktisk er der een sikker metode til at finde disse opslag til julekalender-casting og auditioning:

Du skal bruge Google.

På den måde finder du ret sikkert de opslag, der ligger derude.

Andre ideer?

Har du andre gode ideer til, hvordan det kan gribes an? Så kom gerne med det. Og har du ansøgt, så vil jeg da gerne høre fra dig. Kunne være sjovt :)

Nordmannsgran sælges - Her sælges de billige juletræer

Julen står lige for døren, og har du endnu ikke fået købt dig et juletræ, så er det ved at være på tide. De populære Normannsgran sælges i stor stil rundt om i lille Danmark. Men hvor kan man købe disse juletræer billigst, og er det muligt at købe dem online på nettet?

Vi har selv så sent som i gør købt et juletræ af plastik. Det lyder knap så indbydende, og det bidrager måske ikke lige så meget til den “rigtige” julestemning, som hvis det var et ægte Nordmannsgran-juletræ - men for os er det ikke så vigtigt. Nuvel - vi får ikke duften af gran i år, men juletræet ligner alle andre juletræer, og så går der heller ikke lige så nemt ild i det (hvis nu uheldet skulle være ude.

Nordmannsgran sælges på nettet

Er du på udkig efter hvor Nordmannsgran sælges online, så tag et kig på Juletrae.com. Her finder du online salg af flotte juletræer i alle størrelser til relativt billige priser. Desværre er det kun i Sjællandsområdet, de sælger/leverer til. Der sælges alt lige fra 110 cm til 850 cm. Hvem hulen har brug for sådan et stort træ? :D Okay, der er ikke nogen, der har en lofthøjde i deres stue på 8,5 meter - så træet skal selvfølgelig stå ude i en have. Hold da op - det må da pynte helt ekstremt med sådan et gigantisk juletræ!

Vi har ikke plads til så stort et træ hos os, men der skal da nok blive plads til det en dag, når vi finder vores villa :)

Andre steder?

Kender du andre sider end Juletrae.com, er du meget velkommen til at lægge en kommentar. Som nævnt, er jeg selv ikke på udkig efter flere træer, da vi allerede har fået købt et i år - men måske er der andre, der kan drage nytte af din kommentar, hvis du eksempelvis kender et rigtig godt sted med nogle billige priser og tilbud her og nu. Lad mig endelig høre fra dig :)

Og go’ jul til alle!