Kategoriarkiv: Konfirmation

Alt om konfirmation finder du her. Tips til billigt konfirmationstøj, herunder konfirmationskjoler, samt information om denne kirkelige tradition. Find en masse gode tips og oplysninger her på denne side.

Tillykke? Kort tekst er bedre end en lang - Ideer til tillykkekort

Skriv den bedste tekst på dit tillykkekort. Her finder du gode ideer, som kan få modtageren af kortet til at smile udvendigt som indvendigt. En kort tekst er bedre end en lang, og hvis du sørger for, at teksten er unik og har lidt humor, er du godt på vej til at gøre nogen glad. Få også at vide, hvordan du super-nemt kan lave dit eget fødelsdagskort eller et andet kort, hvor du ønsker tillykke i forbindelse med en bestemt anledning.

Husk også at se mine personlige favoritbutikker til gaveindkøb nederst i indlægget, hvis du står og mangler den perfekte gave til konfirmanden eller en hvilken som helst anden person. Jeg har samlet lidt for en hver :)

Sig tillykke til den, du holder af med et hjemmelavet kort med egen tekst. Det er lidt sjovere (og billigere) at lave sine egne tillykkekort, og selvom man måske mest bøvler med at lave selve tillykkekortet, er det teksten, der er vigtigst. Der er i øvrigt efter min mening intet galt i at lave det hele selv - hvis du gør det ordentligt, vil den, der fejres, sikkert bedre kunne lide dit tillykke-kort, fordi du har lagt arbejde i det.

Lad os først tage fat i selve teksten. Hvordan skriver du en god tillykkekort-tekst?

Der skal naturligvis stå tillykke. Derudover - synes jeg personligt - at du bør undgå de der generiske og kedelige tekster såsom: Jeg håber, du får en dejlig dag! Hvad jeg personligt godt kan lide ved de tillykkekort, jeg selv lavet har eller modtaget, er humoren i det. En god kort tekst, der er sjov at læse. Jeg er ikke færdig med at forklare om gode tekster - men jeg vil lige forklare, hvordan du kan lave dit eget kort.

Det er simpelt: Få fat i et stykke tykt papir (kan være farvet, men hold det i lyse farver, så den mørke tekst bliver mest muligt synlig), fold papiret, og vupti. Et stk. kort er klar. Og her er en lille ide til forsiden: Klip noget ud fra et blad eller en avis - hvis du for eksempel kan finde et billede af Dronningen, kan du klippe det ud, lime det på plads, og så er næste del af ideen, at du skal klippe en talebobel ud i hvidt papir, limer dén fast på billedet, så det ser ud som Dronningen taler :) (Husk, at det kan være en hvilken som helst person). I taleboblen kan du så skrive “Tillykke med [indsæt anledning]“.

Se forresten også fødselsdagsflag og Clipart-flag og mere her.

For at vende tilbage til teksten i selve kortet, så anbefaler jeg en kort tekst, der udtrykker nogle specielle følelser, fremfor en lang tekst, der bare indeholder de mange kedelige klicheer. Skriv gerne “Tillykke” igen, og prøv at koble en sjov tekst på. Det kan være en lille vits om alder (hvis det er fødselsdag), som du selv finder på.

Det egentlige råd er: Prøv at indtænke humor, når du skriver teksten, og glem klicheerne, for så kan du lige så godt købe et færdiglavet kort selv.

Mangler du en gave - Her er god inspiration :)

Hvad enten det er til konfirmanden eller en anden, så kan jeg anbefale nedenstående butikker, hvis du står og mangler en god gave til en fornuftig pris. Jeg har brugt en del tid på at sammensætte listen herunder - det er butikker, jeg selv benytter mig af, fordi de har nogle super priser:

PIGER / KVINDER:
DressMe.dk - Billigt modetøj til kvinder og unge piger

Online-Mode.dk - Lækker mode for de modebevidste piger/kvinder

Smartgirl.dk - Lækkert mærkevaretøj til piger/kvinder på tilbud

FYRE / MÆND:
Smartguy.dk - Cool mærketøj til fyre

TIL DEN SPORTY (alle køn og aldre)
Smartsport.dk - Nice sportstøj for alle

TIL BØRNENE
Smartkids.dk - Smart børnetøj m.m. til smarte børn

Anderledes gaver og gadgets fra CoolShop.dk

Tillykkekort – Tekster til kort, gode hjemmesider og inspiration

Lav dit eget tillykkekort med tekst og det hele, eller find hjemmesider, der kan hjælpe dig på vej. Omfattende artikel, der guider dig hele vejen.

Husk også at se mine personlige favoritbutikker til gaveindkøb nederst i indlægget, hvis du står og mangler den perfekte gave til konfirmanden eller en hvilken som helst anden person. Jeg har samlet lidt for en hver :)

Er du en af dem, der gerne vil gøre lidt ekstra for en, du holder af, og som har fødselsdag eller skal fejres i forbindelse med en anden festlig anledning, så er et godt tillykkekort et fint sted at starte. Nogle nøjes med at købe tillykkekort, andre laver dem selv. Sidstnævnte er nemt, men der skal alligevel ydes lidt. Læs resten

Lilly-konfirmationskjoler 2011 og konfirmationskjoler til den billigste pris

Lilly kommer hvert år med blandt andet en ny kollektion med konfirmationstøj til piger og drenge, der imødekommer den hellige handling, hvor dåben bliver bekræftet og adgangen til nadveren bliver åbnet. Kort før denne tid forbruger folk verden over en masse penge på tøj - konfirmationskjoler -sko og alt det, der hører med. I denne artikel tager vi et kig på Lilly-konfirmationskjoler i 2011 samt råd til, hvordan du kan finde billige Lilly-konfirmationskjoler anno 2011.

Billige Lilly-konfirmationskjoler 2011

Først og fremmest vil jeg henvise til Lilly.dk, hvor du kan deres katalog i trykt udgave eller se det online. Se eller bestil Lillys 2011-katalog her » Herefter vil du kunne du se, hvad 2011-kollektionen nogenlunde byder på. men en konfirmationskjole skal afprøves i virkeligheden før køb, og dermed kommer vi til næste punkt:

Lilly-konfirmationskjole 2011

Billedet er taget fra Lilly.dk.

Lilly forhandles i de officielle Lilly-butikker og i butikker som New York, Solo, Gundtoft, Modecentret og nogle få andre. Det er altid en god ide at afprøve en konfirmationskjole først, for det er jo mere eller mindre et engangskøb, og så skal kjolen jo også passe, helst perfekt. Se listen med forhandlere af Lilly-konfirmationskjoler 2011 her »

Lad os så vende tilbage til, hvordan du finder billige konfirmationskjoler fra Lilly i 2011 og ja, faktisk også alle andre årgange. Når du har afprøvet kjolerne og nu ved, hvilken størrelser, der passer helt perfekt til dig, kan du bevæge dig ud på nettet og søge efter konfirmationskjolerne på sider som dba.dk. Her er der virkelig mange, der sætter Lilly-konfirmationskjoler til salg. Og det er da også klart! Selvom mange tenderer til den romantiske tanke om, at man skal gemme sin kjole fra konfirmationen, så er der altså også mange, der er mere eller mindre ligeglade og med glæde sætter sin kjole til salg for at få lidt penge hjem igen.

Du kan gå direkte til annoncerne for Lilly-konfirmationskjoler på dba.dk her. Men bemærk dog, at du her i året 2011 kun finder kjoler fra 2010 og nedefter, medmindre du er heldig med, at en anden datter har konfirmation før din og samtidig sætter en 2011-kjole til salg.

Hvis du kunne bruge disse tips, eller kan du anbefale nogle butikker online såvel som ude i Danmarks gader og stræder, hvor man kan købe billige konfirmationskjoler, er du meget velkommen til at skrive en kommentar.