Kategoriarkiv: Nytår

Alt om nytår, nytårsaften og nytårsdag. Fyrværkeri, sjov og fest. Alt om denne festdag, som hvert år bliver afholdt med store brag.

Populære artikler i 2010 - og godt nytår 2011!

Godt nytår! Der er sket meget hos InfoBlog i 2010 - primært i slutningen af året, idet det er dér, bloggen først blev startet. Her er nogle af de artikler, der har været mest populære i dette år, som nu er ved at være forbi.

Artiklen om depressionstest har vist sig at være meget populær. Rigtig mange har kommenteret, og dermed er det den artikel, som har opnået flest kommentarer i år. Herligt, og tusind tak til alle, der har villet kommentere.

Det lille indlæg om sovesofa-tilbud har også vist sig at kunne hive rigtig mange besøgende ind. Dejligt, og tak, fordi I kiggede forbi.

Siden om damesko i store størrelser har også fået nogle kommentarer med på vejen her lige i slutningen af året. Der er kommet nogle rigtig nyttige kommentarer fra folk, der har kunnet henvise til nogle gode sider, der sælger damesko i store størrelser, fra størrelse 43 og opefter. Super-godt.

InfoBlogs mest populære artikel er dog om januar-udsalg i 2011, og siden om fyrværkeri-salg samt salg af nordmannsgran har også være ekstremt velbesøgt her i slutningen af året. Tusind tak, fordi I var interesserede i at læse med.

Der er selvfølgelig også andre artikler, der har klaret sig rigtig godt, og det er jeg meget glad for.

Rigtig godt nytår til alle, der har læst med

Det store fyrværkeri-salg er startet - Find det billigt her

Så går vi snart ind i det nye år, og som så mange andre, skal du sikkert fejre det med knald, bum og bang - masser af flot fyrværkeri. Salg af fyrværkeri er startet for længst - lige som med juledekorationer, som også kommer flere måneder før. Skal du købe dit fyrværkeri online, vil jeg anbefale dig at tage et kig ind hos www.krudtteltet.dk, hvor du finder et bredt udvalg med alt lige fra raketter til de populære batterier.

Personligt har jeg for længst fjernet fyrværkeriet fra nytårsmenuen; det er mange år siden, jeg har gidet afsende raketter afsted op i den mørke nytårshimmel. Med det sagt, så har jeg været fuldstændig sindssygt vild med den slags, da jeg var barn - men nu foretrækker jeg bare at overvære det i stedet for selv at smide en masse penge ud af vinduet :)

Min personlige favorit dengang var heksehyl. Det er jo billigt fyrværkeri. Salg af heksehyl har altid været stort, men jeg har på fornemmelsen, at de ikke sælges i samme store stil, som dengang, mine venner og jeg knaldede en masse ting af.

Fyrværkeri-salg - hvor ellers?

Foruden supermarkederne, er thansen et godt sted. Deres batterier ser ud til at være rimeligt billige, og udvalget er også helt i orden. Dog er jeg hverken “batteri-ekspert” eller fyrværkeri-ekspert, så der findes sikkert steder med billigt fyrværkeri, jeg har overset. Kender du til nogle gode butikker, hører jeg meget gerne fra dig, så vi her på siden kan få lavet en samling af de bedste og billigste steder.

Held og lykke med fyrværkeri-salget, og skriv endelig, hvis du har set nogle gode tilbud.

Pas på øjne, fingre og øre, og godt nytår!