Kategoriarkiv: Valentinsdag

Valentinsdag - også kaldet “de elskendes helligdag” fejres hvert år den 14. februar. Der købes typisk en lille gave - chokolade eller blomster - eller der bliver skrevet en lille kærlighedserklæring i form af et kort. Læs om ideer og inspiration til gaver og ting, du kan gøre for din udkårne på valentins dag.

Valentines Day 2011 nærmer sig - Her finder du inspiration

Valentines Day 2011 - på dansk: Valentins Dag 2011 - nærmer sig med hastige skridt.

Har du styr på, hvad du skal give i gave på Valentines Day 2011, eller venter du bare til sidste øjeblik og beslutter dig for bare at købe noget almindelig (og klassisk), såsom blomster og chokolade?

Valentinsdag er de forelskedes festdag, hvor unge såvel som ældre giver en lille gave til en udkåren person. Som nævnt er chokolade og blomster - samt kort - en klassisk gave på denne dag. Men har du overvejet at gøre noget helt specielt på Valentines Day 2011 - noget, som fejer benene væk under din kæresten, hustru eller bare den, du er vild med?

Grunden til, at jeg nævner ordet hustru er selvfølgelig, fordi det er manden, der - i hvert fald efter min mening - skal tage initiativ. Er du dreng/mand, så læs med her og få inspiration til, hvordan du kan gøre pigen eller kvinden i dit liv helt vild.

Blomster og chokolade er helt fint

- men kun som fundament! Køb nogle røde roser og noget lækker chokolade. Men det skal kun være en del af helheden. Invitér på en romantisk middag enten ude på en restaurant eller hjemme hos dig. God hjemmelavet mad med romantiske lys er en vinder, medmindre I er et par og ofte spiser hjemme. Hvis dette er tilfældet, så invitér hende ud et sted, og sørg for at gøre noget, der overrasker hende.

Det kunne fx være at forme maden som et hjerte. Give hende et Marguerit-smykke (de fleste er vilde med Marguerit-smykker), eller du kan sørge for, at der bliver spillet musik. Det er noget, der kræver planlægning. Men vil du vinde en piges hjerte, er du nødt til at gøre noget specielt og vigtigst af alt: få hende til at føle sig speciel. Og hvorfor skal du så det? Det skal du, fordi hun selvfølgelig er noget helt specielt!

Et digt, du selv har skrevet, er også en super idé. Er du ikke den store digter, så skriv et kort eller bare en tekst, du læser op for hende. Vær ikke så bange for, at det lyder dumt; det er tanken, der tæller! Du viser, at hun virkelig betyder noget for dig.

Et sidste godt råd er: Lyt til det, hun siger. Hvad kan hun lide? Kan du gøre noget for hende, som hun ikke har oplevet i lang tid eller aldrig oplevet? Kvinder elsker, at man lytter til deres inderste ønsker. Det gør vi mænd i øvrigt også. Hvis hun eksempelvis er helt vild med en bestemt sang, som hun ikke har hørt i lang tid, så sørg for at spille den for hende eller giv hende en cd med sangen (førstnævnte er det mest romantiske).

Der er mange muligheder …

Dine anbefalinger

Har du nogle gode tips til Valentines Day 2011, så sig frem! Lad mig høre, hvad du planlægger. Du kan selvfølgelig kommentere helt anonymt, så du ikke bliver “busted” :)

Valentins Dag 2011 - Bedste inspiration og gaver til valentinsdag 2011

Smukke blomster, søde kort, smykker og lækker chokolade, det er, hvad mange forbinder med Valentins Dag. 2011 er endnu et år, hvor denne “de elskendes helligdag” - som den også kaldes - skal fejres. Men har du allerede nu bestemt dig for, hvilken gave, du vil give din kæreste på valentinsdag 2011?

14. februar er dagen, hvor det hele sker. Sidste år fik pigen, som jeg elskede og stadig elsker højt, nogle pæne blomster. Her i 2011 satser jeg også på at købe blomster - men jeg har også en række andre ideer. Måske du kan få lidt inspiration til gaver til valentins dag 2011 i mit indlæg her.

Valentinsdag 2011 - Hvilken gave skal jeg give?

Ud over de klassiske, som jeg allerede har nævnt - altså blomster, chokolade og smykker - synes jeg sagtens, man kan være lidt kreativ.

En tanke, jeg leger med, er, at jeg kunne skrive et digt - et kærlighedsdigt. Jeg mener selv, at jeg er god til at lave rim og brygge nogle rimelige tekster sammen. Så hvorfor ikke vise min kærlighed i form af et sødt digt.

En anden idé kunne være at få forstørret et foto af min kæreste og mig og købe en flot fotoramme til det.

For lige at vende det med smykker, kunne jeg måske også få graveret en sød besked i et hjerte-smykke - en halskæde.

En romantisk middag med masser af levende lys, lækker hjemmelavet mad og lidt god vin, slår ej sjældent fejl.

Det var i hvert fald lidt ideer til valentins dag 2011. Jeg synes godt, jeg kunne være endnu mere kreativ. Måske du har nogle andre ideer eller personlige oplevelser, du vil dele? :)