HTC Thunderbolt - Sindssyge features til de billigste priser

HTC er klar med deres seneste slagskib, Thunderbolt. “HTC Thunderbolt er ikke bare din drømmetelefon, men den efter”. Det skriver HTC på deres hjemmeside om den nye mobiltelefon, som er smartere og hurtigere end nogen anden smartphone på markedet. I denne artikel tager vi et kig på, hvad denne monster af en smartphone har af features og fordele samt hvor du kan finde en billig HTC Thunderbolt til en god pris.

HTC Thunderbolt

Features

  • Perfekt til underholdning - Download e-bøger, musik, film og hvad du nu ellers har lyst til på få sekunder. Og Thunderbolt har et støtteben; så lige som med en tablet, kan du bare stille den på bordet og nyde en god film - endda i sorround sound og en hi-resolution 4,3″-skærm.
  • Lynhurtig - Sig farvel til loading-baren. Med den ekstremt hurtige Snapdragon-processor på 1 GHz, kombineret med Verizon 4G-netværk og instant boot-funktionen, kan det ikke gå meget hurtigere.
  • Mere end trådløs - Med HTC Thunderbolt kan du oprette et mobilt hotspot, og telefonen bliver pludselig til trådløs router, som kan levere 4G Wi-Fi til op til 5 enheder. Hvor lækkert er det ikke lige?!
  • Telefonskærm møder fladskærm - Med den indbyggede DLNA-forbindelse kan du trådløst beame musik, billeder og video op til din fladskærm. Nice!
  • Hardcore kamera - Hvad siger du til et fotokamera på 8 megapixel og LED-blitz og et HD-videokamera med 720p? Og skal du dele det med dine venner på Facebook eller YouTube, så er 4G-forbindelsen lynhurtig til upload.

Billig HTC Thunderbolt - Priser uden abonnement og med abonnement på nettet

Har du allerede spottet nogle steder, hvor man kan købe en billig HTC Thunderbolt, så ville jeg blive glad for din kommentar. Jeg har selv en WildFire (både kæresten og jeg har en), som vi begge er meget tilfredse med, og jeg kører med abonnement hos 3, hvilket jeg har haft i ca. 8 år; derfor vil jeg allerede nu anbefale dig at tage et kig ind hos 3, hvis du leder efter en billig HTC Thunderbolt. Mon ikke du kan finde nogle gode HTC Thunderbolt-priser hos 3, når den endelig udkommer? ;)

Skriv endelig, hvis du har noget på hjerte :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.