Hunde

Jeg skal sige det med det samme: jeg ELSKER hunde. De er herlige, trofaste og ikke mindst kærlige. Ja - i hvert fald de fleste af dem. En hund er ikke bare noget, man køber eller får for at have en hund. For nogle er det selvfølgelig en nødvendighed med en hund som ledsager, hvis man fx er blind, og så er der jo også vagthunde. Men for mig at se, så bliver hunden et familiemedlem - et medlem af familien, som er lige så vigtigt som alle andre.

Se de billige hundeartikler hos PetDreams.dk.

I september fik vi en f1 labrador herhjemme. Det er vores første hund, og vi fortryder ikke vores køb - overhovedet. Tværtimod så elsker vi den dejlige retriever-tæve som var det vores eget barn. Vi behandler hende faktisk som et barn, der skal nusses og plejes. Det er måske lidt skørt, men ikke desto mindre, så nyder hun at blive kælet og holdt af - af os - og vi nyder at have hende.

Nogle gange kan det være hårdt, hvis man skal ud klokken “ingen er stået op endnu” om morgenen og lufte hende. Men sådan er det. Det må man tage med sig, når man har hunde. De første par måneder havde vi svært ved at gøre hende renlig, og det er naturligvis en udfordring og et irritationsmoment for os i vores dagligdag. Men så snart hunden er renlig og ved, hvor den skal af med sine ting - udenfor - så kører det. Sådan er det i hvert fald hos os. Men nu har vi også en hunderace, som er meget medgørlig og ikke mindst intelligent. Hun lærer hundetricks på ingen tid. Hun er så dejlig og så nem at have med at gøre.

En anden ting, man skal tænke på, når man holder menneskets bedste ven som kæledyr, er de ting, der skal købes til den. Sådan en skal jo have noget at spise og drikke, og der skal købes hundesnor, hundehalsbånd, godbidder, hundeskål … og så skal den have hundeforsikring, ormekur, chipning, og ja … det stopper faktisk ikke der. Der skal købes mange ting til en hund, men det samme er tilfældet, hvis man har en lille baby. Og vil man det bedste for sin hund, er det nødvendigt at købe det, den har brug for.

Den fortjener det bedste! Vi elsker vores. Elsker du også din?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.