Hundeluftning tilbydes og søges - Find en hundelufter el. hundepasser her

På denne side kan du enten tilbyde din hjælp som hundelufter/hundepasser eller andre kan finde en, der tilbyder hundeluftning eller hundepasning.

VIGTIGT: Hvis du vil tilbyde luftning af hunde, eller pasning, så husk at skrive kontaktoplysninger (evt. telefonnummer) samt lokation, altså den by, du tilbyder hundeluftning/hundepasning i. Det ville også være en god idé at skrive pris.

Smut direkte ned til kommentarfeltet nederst på siden, for at tilbyde eller finde en person, der kan hjælpe dig, i din by, eller læs videre.

Vil du have de bedste hundeartikler til din hund? Så anbefaler jeg personligt PetDreams.dk, som har et super udvalg i alt til hunde (og katte). Kan i hvert fald varmt anbefales :)

Du kan evt. åbne linket (det åbner i et nyt vindue), og tjekke butikken senere, når du har kigget nærmere på denne side om hundeluftning og hundepasning :)

Luftning og pasning af hund - det perfekte job for børn

De fleste børn elsker dyr, og specielt hunde er populære. Da jeg for nogle uger siden så en annonce i den lokale SuperBest om en pige, som tilbød sin hjælp, gik det op for mig, at det var da en genial måde for børn og unge at tjene lidt ekstra penge på. Det var noget, jeg selv skulle have kommet på, dengang jeg var lille :)

Hvordan finder man den rette person til jobbet?

En hver kan vel finde ud af at gå tur med en hund, og det er heller ikke svært at give hundemad. Men det er ikke alle, der kan lige godt med dyr. Når du vælger en til at passe på lille Fido, så er det en god idé at vælge en, der enten har prøvet det før eller selv har hunde. Sidstnævnte er for mig et minimumskrav. Hvis nogen skal lufte eller passe vores Luna, så skal det være en venlig person med god “energi”, og så skal han/hun - eller forældrene - eje en vovse selv, så personen ved, hvad det drejer sig om. Længere er den ikke.

Tag et kig i kommentarfeltet herunder og se, om der er noget for dig. Eller er det måske dig, der gerne vil passe eller lufte andres vovser, så skriv en kommentar.

For din egen skyld, så lad være med kun at skrive storby, altså København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Aabenraa osv. Skriv gerne mere specifikt, hvilket sted, det drejer sig om. Bor du eksempelvis i udkanten af Storkøbenhavn, er det ikke sikkert, at folk vil komme til dig, hvis de bor på Amager. Så skriv hellere, hvilken bydel, det drejer sig om. Blot et råd.

HUSK: Alt foregår på eget ansvar. Med denne side tilbyder jeg blot gratis annoncering og hjælp til dem, der søger, og hverken jeg eller InfoBlog.dk kan ikke stilles til ansvar for noget. Blot en lille disclaimer :)

Det bedste til din hund?

Fik du besøgt PetDreams.dk, som har et super udvalg i alt til hunde (og katte). Jeg anbefaler butikken personligt, da de har rigtig meget lækkert og gode priser :)

Mange hilsener og held og lykke
Jan, redaktør på InfoBlog

P.S. Kommer du nogensinde i en hundeskov, hvor din hund kan møde andre? Så tjek min omfattende liste over hundeskove i Danmark :)

179 tanker om "Hundeluftning tilbydes og søges - Find en hundelufter el. hundepasser her"

 1. Maria Sandbjerg Mortensen

  Hej. Jeg er ung kvinde, som ønsker at få et lille bijob et par aftener om ugen.
  Hvis du har en hund og bor i København/omegen (kommer selv fra Valby), så kan du ringe til mig 27 44 20 81 eller sende en sms.

  Jeg tager ikke mere end 100 kr for 3 gange om ugen min. af en halv time pr gang!

  Mvh Maria

 2. Lone

  Hundeluftning tilbydes i Kolding. Jeg er 44 år og har mange års erfaring med hunde. Jeg elsker hunde, og elsker at gå ture i al slags vejr. Kontakt mig på 81 61 09 27. Mange hilsner Lone/Petwatch

 3. Randi Stell

  Hundelufter (på tilkald)2-3 x pr. uge søges til Boxer hvalp på 12 uger. Jeg bor i København Sv.

 4. Katie

  Hej Randi
  Jeg bor selv i KBH SV og har en lille hunhund, så hvis din hvalp mangler selskab på turen så giv mig et ring på 22 40 92 45 og så finder vi ud af noget :)
  Mvh Katie

 5. Ingrid

  Hej, jeg er en kvinde på 60 år, som er meget afhængig af min dejlige lille hund,da jeg ikke kender nogen her der kan passe hende hvis jeg skal ud af huset, derfor søger jeg en ansvarsfuld dyrevenlig person til lejlighedsvis at passe/gå ture med hende.Hun er knap 3 år gammel sød, tillidsfuld og kærlig og hun elsker børn,hun er ikke aggressiv overfor andre hunde men gør en del når hun møder fremmede hunde mest p.g.a. utryghed.
  Jeg søger en person som har mulighed for at passe hende max 8-10 timer(gerne i sit eget hjem) såvel formiddag som eftermiddag/tidlig aften.
  Jeg bor mellem Hadsten og Randers.
  Mvh,
  I. Laursen

 6. Nikolaj

  Hej Ingrid, jeg er 13 og har selv hund. jeg vil meget gerne passe din hund. jeg bor i Dronningborg Randers. så er det muligt at du kommer med hunden.

 7. Ingrid

  Hej Nikolai,
  Tak for dit tilbud, desværre bor du lidt for langt væk, det bliver lidt problematisk, da jeg ingen bil har.
  Mvh
  Ingrid

 8. Katrine

  Hej jeg søger en hundelufter, der vil gå med min hund i alle hverdagene i mindst en halv time om dagen. Min hund er en Dansk/Svensk gårdhund, så han er ikke en stor hund. Han er en rolig og glad hund, der ikke er aggresiv på nogle måde. Jeg bor på Amager, og jeg vil betale 500 kr. om måneden for at få lufter ham i alle hverdagene.
  MVH Katrine :-)
  I kan kontakte mig på Katriiiiine@hotmail.com

 9. Natasha

  hej alle sammen :D
  Jeg er en pige på 13år
  Jeg har haft hunde men det har jeg ik mere.
  Jeg søgere nogen der mangler om få luftet sine hunde, så vil jeg gerne gøre det for dig/ jer.
  Det skal ligge i nærheden af fredensborg

 10. betina

  hej jeg er en meget hunde venlig person på 32 år, jeg har selv hund. Jeg er til at stole på og stabil Jeg søger nogle hunde at gå tur med mod et lille beløb i københavnsområdet skriv grne til mig på lulla_dk2003@yahoo.dk

 11. Marjan

  Hej. Jeg er en pige på 11 år som rigtig gerne vil vœre hundelufter.
  I tror måske at jeg ikke har nogen erfaring men jeg er en stor hunde-elsker og har altid ønsket mig en. Desvœrre bor jeg i lejlighed og der er det ikke tilladt. Jeg bor i Randers NV og det skal du/i også. Selvfølgelig vil jeg gerne betales men det kan der snakkes om senere. Skriv på 21967276

 12. Laura

  Hej, jeg hedder Laura og er 21 år.
  Jeg bor i min egen lejlighed på Frederiksberg, lige ud til grønne områder. Jeg har hele min barndom haft hund, og savner det efterhånden rigtig meget. Jeg vil derfor gerne tilbyde min lange erfaring og evner som hundepasser.
  Hvis det vækker interesse, er I meget velkomne til at skrive.
  Mvh. Laura.

 13. Edriss

  Hej Ingrid..
  Jeg bor selv i Randers,(Vangdalen), så hvis du kan fortælle hvor du bor omkring kunne det være, jeg kan hjælpe dig:)

 14. Ingrid

  Hej Edriss,
  Jeg bor i Langå og havde håbet at finde en hundelufter her i byen, det gør det jo lidt nemmere, der er lidt langt at tage fra Randers for at lufte hund, men mange tak for dit tilbud:-)

 15. Anne

  Hej, jeg er en venlig, imødekommende og omsorgsfuld 16 årig pige som søger et sommerjob. Jeg er interesseret i hundeluftning og i at passe dyr mens deres ejere evt. er på ferie.
  Jeg har selv en kat og en kanin og holder meget af dyr. Mht. hunde er jeg hurtig til at lære og kender også hunde i forvejen.
  Bor i Slagelse og vil meget gerne have et job i Slagelse kommune.
  Når det kommer til løn og hvor lang tid det drejer sig om, kan vi aftale det senere.
  Skriv endelig et svar eller en e-mail på: denver@post.cybercity.dk
  Mange venlige hilsener
  Anne.

 16. sabrina

  Hej.

  Jeg søger en fast hundepasser, man-fredag fra 8-16, fra 15. August, idet min hund ikke kan være alene hjemme så godt. Han er en græsk gadehund, mellemstor og meget venlig af sind.
  Pasningen kan både foregår i vores hjem eller i dit.

  Jeg bor i Ganløse, så helst en der bor i i nærheden af Stenløse, Ballerup, Herlev eller lign.

 17. Lise Stampe

  Hej Jeg hedder Lise og er 23 år.
  Jeg er under uddannelse som jordbrugsteknolog i Århus men bor i Viborg. I det næste halve år går jeg hjemme og skriver en stor afsluttende opgave, derfor har jeg både tid og lyst til at komme ud med din/dine hunde.Jeg har selv en ung engelsk cocker spaniel. Jeg bor nær stadionet og biblioteket og har en cykel som transportmiddel.
  Kontakt mig gerne på mail: L-stampe@hotmail.com

 18. Lise Stampe

  Prisen for pasning af din hund vil ligge omkring 60-70 kr. pr time.
  Udover gåture og leg kan jeg øve lydigheds øvelser med din hund hvis i er intresseret.

 19. Laura Christensen

  Hey folkens.

  Mig og min kæreste skal på ferie i uge 26/27 og mangler derfor at få passet vores dejlige hund.

  vi har ikke råd til en pension lige p.t , så det ville være dejligt hvis nogen havde tid og lyst til at passe hende for et mindre beløb :)

  Hun er en amerikansk bulldog, men er meget meget sød :)

  det er muligt at bo i vores hus imens, hvis man skulle have lyst til det :)

  skriv/ring til mig på 60221016 og hør nærmere :)

 20. Laura Christensen

  hej piger :)

  jeg søger en der har lidt mere erfaring med hunde, og en der evt. kan bo her eller tage hende med hjem til sig selv og passe hende de 14 dage .

  men ellers tak for tilbudet :)

  vi bor i kolding :)

 21. Rikke Rasmussen

  Hej,

  Jeg søger en som vil passe min hund i 3 timer fra kl.16.00 hver dag de næste to uger.
  Han er en Svensk-Dansk gårdhund og er 4 måneder gammel.
  Jeg bor i kolding, og det skal helst være sådan at du kan komme og hente ham og gå en lang tur og lege med ham i vores have.

  Hilsen
  Rikke

 22. Catalina Quist

  Hej derude.

  Jeg er en frisk pige på 17, snart 18 der godt kunne tænke sig en hund eller flere at passe. Jeg er meget ansvarlig og bor på Amager, så det må gerne helst være i København. Skriv gerne hvis dette falder i jeres interesse, chaneldin@hotmail.com

  Hilsen Catalina

 23. Jane Petersen

  Jeg er 28 år - job som deltids-sekretær. Jeg er opvokset med hund (schæfer) - og har efterfølgende selv haft en mops også. (desværre aflivet grundet sygdom)

  Som et lille hygge-bijob kunne jeg godt tænke mig at tilbyde min hjælp som hundelufter. Jeg elsker generelt dyr, og syntes ikke en gåtur bare er en gåtur - det handler i mindst lige så høj en grad om at aktivere, lege og have en positiv hyggelig oplevelse.

  Jeg er hverken uddannet hundetræner eller det der ligner - men jeg er som sagt vokset op med hunde (og andre dyr) og nyder i stor stil at bruge tiden sammen med dem.

  Jeg kender selv til problematikken med at få til det at gå op i en højere enhed nogen gange - så måske en/nogen mangler lidt hjælp i den retning?

  Jeg bor i Odense Centrum - så det skal gerne være i området der omkring af en radius af ca 3 km :)

  Pris: Jeg forestiller mig gåtur/hygge/leg i ca 45 min skal koste 50,-
  (reelt er det noget længere tid, da jeg også skal frem og tilbage)

  Send gerne mail hvis du kunne bruge min hjælp eller har spørgsmål:
  janetheil@ofir.dk

 24. Vivianne Hansen

  Hej mit navn er Vivian og jeg er 47 år gammel, jeg har to dejlige schæfer tæver på 6 og 2 år, som jeg træner meget med, jeg går hjemme og kunne godt tænke mig at starte op som hundelufter, (hundedagpleje), det ville være sådan at jeg kommer til dig og henter din hund, går enten en tur med den i området eller kører til et stort grønt område hvor vi kan lege. Jeg bor på fyn, hvis der er nogen der har interesse for at få luftet deres hund 1-2 gange om dagen, så kontakt mig, og vi finder en pris.
  Kan også passe jeres hvalp, hvis i skal i byen eller ferie , men den skal kunne med mine hunde.
  Eller jeg kan komme hjem til jer og lufte hvalpen evt, lege med den.
  Ring til mig så kan vi få en snak .
  Tlf. 60470228

 25. Camilla

  Hey alle hundeejere.

  Jeg er en frisk ung kvinde, som elsker hunde og jeg vil med glæde hjælpe dig/jer med at lufte jeres/dine hund/hunde i sommerferien, hvis der ikke selv er muligheden for det.

  Jeg bor i Gilleleje på nordsjælland, og har forholdsvis meget erfarringer med at gå med hunde. Jeg har godt nok ikke nogen hunde selv, men passer dog hunde i ny og næ. Jeg har blandt andet cyklet, løbet og trænet hunde .. og alle disse ting kan jeg gøre hvis det ønskes.

  SÅ hvis du er interesseret, så ring eller skriv endlig til mig på telefon 28181760, og vi kan aftale pris og tid.

  hilsen Camilla Jakobsen

 26. Christina

  Hej med jer hunde-ejere.

  Jeg er en 19 årig pige der søger et bijob, som hundelufter. Jeg har tidligere luftet schæfer, som jeg gjorde hver anden dag i ca 1 år. Jeg har ikke egen hund, men har tidligere passet venner og bekendtes, og elsker bare en lang gå tur i skoven, og så kunne jeg jo ligeså godt have en hund med.

  Jeg bor i Esbjerg, og hunden skal selvfølgelig være i nærheden, så jeg ikke skal bruge en masse benzin på at komme frem og tilbage. Ser da også helst at jeg kan hoppe på cyklen ud til hunden.

  Det betyder intet om det er 1, 2 eller 5 hunde, om de er store eller små, om det er lange eller korte ture den skal på - bare jeg kan få lov til at være i selvskab med de skønne dyr!

 27. Siw

  Hei,

  Vi har 2 deilige hann labradorer på 1,5 og 5 år som vi trenger hjelp til pasning i ferie/weekender. De er nemme at ha med å gøre, de sover det meste av dagen (de kan fint være alene hjemme), og er glad for å komme ut å gå en 2-3 ganger om dagen. Den eldste, Tico er litt usikker på andre store, dominante hannhunder. De er ikke så glad for katter. De går fint sammen med barn.

  Er det noen som kan hjelpe, evt. en gjensidig passeavtale?

 28. Marie-Louise Høg

  Hej alle hundeejere :-)

  Jeg er en ung og frisk hundeelsker på 18 år.
  kunne du godt tænke dig at din hund kom mere ud og gå, og brændte noget energi af - men har du ikke selv tid?
  Så vil jeg gerne hjælpe dig med at lufte den.
  Jeg elsker hunde og har selv haft hund hele mit liv, desværre er jeg ikke så heldig mere.
  Og ville derfor elske at kunne bruge nogen timer sammen med nogen andre dejlige hunde der trænger til selvskab.

  Jeg bor i køge området. kontakt mig på : 22888268.

  Jeg glæder mig til at høre fra jer!
  Mvh. Marie-Louise!

 29. Cecilie

  Hej
  Jeg er en pige på 14år, som er sød og ansvarsfuld. Jeg søger en el. flere dejlige hunde at gå med nogen gange om ugen, hvis det er det der søges.
  Jeg har ingen hunde selv, men en del erfaring har jeg dog eftersom jeg altid går ture og tilbringer min fritid sammen med naboens hunde osv. Hvilke dage, hvor meget det skal koste osv finder vi lige ud af når vi kommer dertil. Jeg bor på Amager. Hvis jeg lyder som noget for dig og din/dine hunde så ring el. skriv gerne til tlf 29603924
  Vh Cecilie

 30. Tenna Lynge

  hej.
  jeg er en 12årig pige, som eeeeeelsker hunde!!! Jeg bor i glostrup, og vil meget gerne lufte din(e) hund(e) for dig, beløbet aftales senere. Hvis du er interesseret så kontakt venligst 23747839 (min mors mobil), hvor der aftales beløb og luftningstider.

  med håb om et job Tenna ;-)

 31. Josephine-Emilia

  Hej, mit navn er Josephine og jeg har selv en super sød hund.
  Men det tjener jeg jo ligefrem ikke noget på.
  jeg elsker at lege med hundene og jeg vil gå med den ca 30 minutter.
  8700 horsens Torsted, Jeg elsker hunde og håber virkelig der er nogle der vil have jeg må passe deres hund min hund bliver ALTID passet

  PS: Er 12 :)

 32. Ida

  Hej :)

  Jeg er en pige på 24 år, der godt kunne tænke mig at lufte nogle hunde en gang i mellen. Prisen har jeg ikke tænkt så meget over. Ikke det der er det vigtig, mere det få nogle dejlig gåture med hundene..
  Jeg er vokset op med lidt forskellige slags hunde; Labrador og dansk svensk gårdhund..

  Jeg er fra Kolding

 33. Anne

  Jeg er en pige på 16 år som godt kunne tænke mig et fritidsjob som hundepasser. Jeg har ikke selv hund men har tit passet hunde for min mors kollegaer og venner når de var på ferie og det elsker jeg.
  Jeg bor i Roskilde.

  Ring eller skriv gerne til 24836932

  Vh. Anne (:

 34. Julie

  Hej jeg er en pige på snart 14 år, der rigtig gerne vil tjene lidt ekstra penge. Jeg elsker dyr (og dermed også hunde) og vil derfor gerne være hundelufter. Så hvis du bor i nærheden af vejle, så kontakt mig på : jullem-b-a@hotmail.com og hør mere (-: Vuuf Vuuf fra Julie

 35. Ditte

  Hej alle hundeejere :)

  Jeg er en tretten årig pige, der godt kunne tænke sig et job som hundelufter/hundepasser.
  Jeg er glad for hunde og sparer sammen til en ny computer, så det ville være super hvis jeg måtte lufte din/dine hund/hunde.

  Jeg bor i Brønshøj, i København, så du skal helst bo i København.

  Hvis du er interesseret, så skriv eller ring til mig.
  mail: Ditte.simonsen@post.cybercity.dk
  mobil: 42 16 80 89

  Kh Ditte :)

 36. Magnus

  HEJ:D jeg er en dreng på 14 og ønsker et fritids arbejde,da jeg selv har hund ved jeg at jeg er den rette til et hundeluftnings job. Jeg bor i Aabenraa og kan kontaktes på tlf: 30235426

 37. Susan Andersen

  Jeg har en lille hund som er en terrieblanding.Jeg søger en der kan passe ham hjemmmme ved dig.Det drejer sig om 4.sep-8.sep.Du skal være glad for hunde.Han er en kærlig hund og elsker alle mennesker bare de ikke er på knallert eller motorcykel.Du skal være fra Svendborg eller københavns området.Jeg kan kontaktes på 24821725.

 38. Felicia

  Hej alle hundeejere :-)

  Jeg er en ung og frisk hundeelsker på 17 år.
  kunne du godt tænke dig at din hund kom mere ud og gå, og brændte noget energi af – men har du ikke selv tid?
  Så vil jeg gerne hjælpe dig med at lufte den.
  Jeg elsker hunde og drømmer om, at få mig en selv!
  Jeg ville derfor elske at kunne bruge nogen timer sammen med nogen andre dejlige hunde der trænger til selvskab.
  Jeg kan også passe over længere tid, hvis det behøves.

  Jeg bor i Kbh. N. kontakt mig på : 22888268.

  Jeg glæder mig til at høre fra jer!
  Mvh. Marie-Louise!

 39. Felicia

  Hej alle hundeejere :-)

  Jeg er en ung og frisk hundeelsker på 17 år.
  kunne du godt tænke dig at din hund kom mere ud og gå, og brændte noget energi af – men har du ikke selv tid?
  Så vil jeg gerne hjælpe dig med at lufte den.
  Jeg elsker hunde og drømmer om, at få mig en selv!
  Jeg ville derfor elske at kunne bruge nogen timer sammen med nogen andre dejlige hunde der trænger til selvskab.
  Jeg kan også passe over længere tid, hvis det behøves.

  Jeg bor i Kbh. N. kontakt mig på : 28 92 31 10

  Jeg glæder mig til at høre fra jer!
  Mvh. Felicia

 40. Bettina Lauritzen

  Jeg er en kvinde på 40 år - bosat i Aabenraa - som tilbyder hundeluftning.
  Jeg går minimum 1/2 time med din hund i hverdagene for 800 kr. pr. måned eller efter aftale.
  Kontakt mig på 21 95 10 62
  Venlig hilsen Bettina

 41. Andrea Ziska

  Hej hunde-ejer!
  Jeg hedder Andrea, er 19 år gammel og fra Aabenraa. Jeg tilbyder at lufte, passe og lege med din hund/dine hunde, hvis du har brug for det!
  Ring og lav aftale på tlf.nr.: 23 70 44 34

  De bedste hilsner,
  Andrea Ziska

 42. Katrine

  Hej alle hunde-ejere.

  jeg hedder Katrine og er en pige på 12 som leder efter et hundelufter job.. jeg elsker hunde men kan dsv. ikke få en da min bror er allergisk overfor dem..

  Jeg bor i hellerup.. Så du må gerne bo der også :)

  Du kan skrive til mig hvis du er interesseret på: katrinenour@gmail.com :)

  knus Katrine

 43. Heidi

  Hej.
  Jeg er en pige på næsten 21 år, som søger job som hundepasser. Jeg bor i Varde, sammen med min kæreste og vores lille hund, som er vores lille baby :) Jeg kan passe hundene alle tidspunkter på døgnet, da jeg lige nu bare går hjemme og søger job indtil jeg skal starte på uddannelsen som socialrågdgiver til februar :)
  Håber der er nogen der kunne bruge min hjælp :)
  Skriv gerne på min mail på: melly90@live.dk

 44. Mia

  Hej Allesammen :)

  Jeg er en frisk pige på 21 år, som elsker hunde.
  Vil rigtig gerne tilbyde min hjælp med at lufte eller passe din/jeres hund, Så den kan brænde noget energi af, imens at du/I er på arbejde eller hvis I skal på ferie og ikke kan tage hunden med.
  Jeg har en del erfaring med at lufte hunde, da jeg som yngre gik med næsten hele nabolagets hunde, også dem der trak og ikke var til at styre :)
  Jeg har arbejdet ude på en hundekennel og været i en uges praktik hos en hundefrisør.
  Selv har jeg en ung rottweiler tæve på 4 måneder.
  Jeg bor i Mønsted, en lille by ca. 14 km. uden for Viborg. Så kan sagtens tage til Viborg for at lufte eller passe hunden :)
  Prisen kan vi snakke om :)
  Håber at høre fra jer!
  Hilsen Mia
  Mail: Mandal_dyr@hotmail.com
  Mobil: 26572754

 45. Mia

  Hej

  Jeg søger en hundelufter, der vil gå en tur 3-4 gange om ugen med min bomulds hund på knap 3 år. Vi bor i kolding. Man vil selvfølgelig blive betalt, prisen aftaler vi så begge partner er tilfredse.

  skriv endelig til mig.

  Mobil: 40382297

 46. Jesper Sørensen

  Hej.
  Jeg er en 21. årig hundeelsker, og er derfor yderst interesseret i at starte op som hundelufter. Jeg starter først op i ny uddannelse til Januar, så resten af året har jeg mulighed for at lufte alle dage hele ugen.
  Jeg har ikke selv hund, men har erfaring med dem fra familie som har hund.
  Jeg gør det mest for at få noget at lave enden jeg skal i gang til Januar, og også for min egen fornøjelses skyld, så lønnen er underordnet, og kan diskuteres.
  Jeg bor i randers NV.

 47. Celina

  Jeg er en pige på 13 år snart 14 der er hundelufter her i Valby
  og det har jeg været siden jeg var 12.
  Jeg vil gerne have nogle flere hunde at gå med,
  så hvis der er nogle der har brug for at få luftet deres hund for 20 kr.
  for en lille tur en lang tur op i søndermarken 30 kr. eller en aftalt
  månedsløn så ring på: 23390086 hvis du bor i Valby.

 48. Malthe Bue Brokmose Thobo-Carlsen

  Kære alle, jeg er 12 år og har megen erfaring med hunde jeg er aktiv går til sport 4 gange om ugen jeg er en dreng, jeg bor i kongens lyngby så du/i skal selvfølgelig også bo i lyngby kommune. ja som sagt vil jeg gerne passe jeres hund men kan desværre ikke torsdag. Pris: Det snakker vi om, det er mest pga. hundene. Kontakt mig på min e-mail malix.thobo@hotmail.com så kan jeg fortælle hvornår jeg for fri i skolen kh Malthe ps. svar hurtigt tak ! :D

 49. Sunette

  Humlebæk (nær Langebjergskolen).

  Jeg søger en hundeglad person på min. 14 år som 3 gange ugentligt kan lufte min labradortæve på 10 år. Det skal være mellem kl. 13-15 og gerne med start hurtigst muligt. Det vil dreje sig om ca. 25 min. pr. gang.

  Skriv til mig og fortæl hvem du er, og hvad du forventer i betaling. Min mail: sunetteg@hotmail.com

 50. Henrik

  Hej, jeg får hundehvalp medio december og søger en hundelufter fra januar. Det vil blive ca 2-3 gange om ugen i tidsrummet ca fra 12 - 15..

  Skriv i tråden, hvis du kunne være interesseret.

  Hilsen Henrik

 51. Andrea

  Hej Hundeejer :)

  Jeg er en kvinde på 22 år.
  Jeg søger et lille bi job. Mine forældre har selv hund, som jag har boet sammen med i 6 år.
  Det var er terrier, som er en hund lidt i sin egen klasse. Jeg brugt rigtig mange timer sammen med hende.
  Efter jeg er flyttet hjemme fra, savner jeg en hund, at gå turer med, da det har være en del af mit liv.
  Jeg tager ca 100-200 kr i timen alt afhæningt af, hvor længe i vil have jeg passer jeres hund og om i ønsker, jeg tæner med jeres hund, leger med den eller blot går en tur med den.

  Dog skal de siges at det kan ske at jeg går med op til to hunde ad gangen, så de bliver bedre stimuleret.

  Jeg søger rolige og glade hunde.

  Hvis hundene bor i gladsaxe eller lyngby taabæk kommune ville det passe godt. Ellers hvis i bor i det centrale København :)

  Glæder mig rigtig meget til at hører fra jer
  MVH Andrea kan kontaktes på telefon nummer 42160535

 52. cecilie vh

  hej alle hunde ejere :)

  jeg er en pige på 15 år og bliver 16 i oktober. Jeg har selv en hund som er en bichon havanais, hun er 6 og et halvt og jeg har haft hende lige siden hun var hvalp. Jeg elsker min hund rigtigt meget og elsker at gå tur med hende.
  Nu når jeg elsker hunde så vil jeg starte op med et job som hundelufter eller bare at passe dem, jeg bor i ballerup omkring bymidten og du må gerne bor tæt på ballerup.
  Kærlig hilsen cecilie :)

 53. Angelo

  Hi,
  I have a puppy dog of six month, a labrador. I live in charlottelund and I am looking for a dog sitter. It can be morning or evening during the week depending on my working time. thanks Regards
  Angelo

 54. Solveig

  Jeg søger en til at passe mine 2 hunde fra torsdag den 20, til søndag den 23
  jeg bor i odense, men jeg vil gerne køre dem hjem til dig. da jeg skal til Kbh i de dage, kan jeg tage dem med til byen..
  sms mig 50487654 hvis du er interesseret..
  hundene er gode, og glade.
  labrador blandinger.

  Vh Solveig.

 55. Karin

  Hundeluftning tilbydes i Svendborg.

  Jeg er 50 år og har selv en meget venlig labrador. jeg kan tilbyde at tage din hund med i skoven eller til stranden sammen med min egen hund. Det bliver en tur med leg og snusen i mindst en time. jeg har bil, og kan hente og bringe. 50 kr pr gang og 2.50 pr km hvis hunden skal hentes udenfor bygrænsen.
  Tlf: 22534250

 56. Angelo

  I am looking for a dog sitter in Charlottelund for a labrador 7 months older.
  Needed morning or / and afternoon. Please cotnact me at 29324851

 57. jeanne

  Hejsa

  Jeg leder efter en hunde-person som kan gå med min onkels dejlige 6-årige labradore hanhund, Seko. Min onkel bor i Blokhus, Nordjylland. Seko skal gåes og leges med hver dag i nok 2 timer. Han kan godt rende uden snor, men man skal være en person med lidt hunde-tække.
  Min onkel er desværre syg, så kan ikke gå med ham. Jeg hjælper ham pt, men rejser til udlandet snart.
  Du skal være en moden person, som kender til hunde, da Seko er en stærk hund men absolut ikke agressiv. min onkel har råd til at betale 2000kr pr. mdr.
  Jeg kan kontaktes via af email: jeannesoeltoft@yahoo.co.nz

 58. Marjan

  Heej Henrik.

  Jeg vil meget gerne lufte din hund.
  Hvor bor du? Og hvilken slags hund er det?

  Du kan skrive tilbage til mig på email adressen nedenunder, eller
  på mit mobilnummer: 21967276

  Og hvis der er andre der er fristet så må i gerne skrive.
  Men i skal vide jeg er 11 år og bor i Randers NV.

 59. Lone Christensen

  Hej alle sammen, vi sørge pasning of vores hundhun Silje

  Vi bor på frederiksberg med en fantastisk lille puddelblanding. Hun er to år gammel og vil rigtig gerne have lidt selskab i dagstimerne når vi er på arbejde. Derfor søger vi pasning til Silje. Det skal gerne være i københavns omegn, så bringer og henter vi :) Frederiksberg, Vesterbro, Rødovre, et sted på metro linien, valby, vanløse, herlev, glostrup, ballerup.

  Laura fra frederiksberg har du stadig lyst? Så kontakt os gerne

  I kan alle skrive til os herinde, eller på mail l.dransfeldt@gmail.com. I må også gerne ring på 31191126 eller sende en sms

 60. Alexandra Holk Wätjen

  Hej alle :)
  Mit navn er Alexandra og jeg bor i København/Østerbro
  Jeg er 11 år gammel og har altid elsket hunde!
  Min farfar har haft en gravhund som jeg har gået tur med da den levede.
  Jeg søger en hundeejer der mangler en til at gå tur med deres hund jeg er meget erferen med hunde og ville meget gerne gå med jeres hunde efter skole.
  Håber der er nogle tilbud :)
  Kærlig Hilsen Alexandra

 61. Helena

  PROFESSIONEL HUNDELUFTNING.
  Mangler du tid i hverdagen, er du gangbesværet eller synes du bare din bedste ven fortjener lidt ekstra? Så er en hundelufter måske løsningen for dig.
  Mit navn er Helena, og med en alder på 32 år, en baggrund som dyrepasser og hundetræner tilbyder jeg professionel hundeluftning. Alle racer er velkomne uanset alder, køn og temperament.

  Jeg ved at det er en stor tillidssag at overlade sin hund til en anden, og jeg tager dette ansvar meget seriøst.
  Ring og hør nærmere om pris og de praktiske forhold.
  Mobil: 20466489
  mail: helenarahbek@hotmail.com

 62. Isabella

  Hej alle derude.
  Jeg er en frisk og livsglad pige på 20 år, som bor i Nørresundby. Hvis du finder det et problem at finde nok tid til at gå tur eller lege med din hund, kan jeg hjælpe med det.

  Jeg er opvokset med hunde og jeg elsker dem! Men siden jeg er flyttet fra landet og til Nørresundby, er jeg ikke i kontakt med hunde længere, kun når jeg er på besøg hos mine forældre.

  Jeg er en pige med massere af go i, og jeg skal nok sørge for at din hund får brændt noget energi af.

  Ring til mig på 60 38 20 62, eller skriv en mail, så kan vi finde ud af noget sammen.

 63. Louise

  hej
  Jeg er en frisk og ansvarfuld pige på 14 år. Jeg elsker hunde og kunne rigitg godt tænke mig, at gå med din hund hvis du ikke selv har tid eller af en anden grund ikke selv kan. Jeg har selv en hund, så det er ikke nyt for mig at gå med en hund;) det er lige meget om det er en stor hund, den skal dog ikke være agresiv.
  Jeg bor i hvidovre, og da jeg kun har min cykel som transportmiddel, skal du ikke bo for langt væk.
  Prisen aftaler vi efter hvor mange gange om ugen og hvor lang tid, dn hund/hunde skal luftes.
  tlf. 24454430
  Mvh
  Louise

 64. Meli Loller

  Hej,
  Min veninde og jeg vil meget gerne passe din hund. Vi er nogen meget ansvarlige 12 årige piger som selv har dyr og har meget forstand på det. Vi vi meget gerne lufte din hund men helst i Kgs, Lyngby 2800, Sjælland.

  Kontakt os for mere information: Meli.loller@hotmail.dk

 65. Anita Zlata Sljivo

  Hej,jeg er 30år gammel studerende, tidligere hundejer og ved en del om hunde. Jeg tilbyder hundeluftning hele ugen og hele dage. Jeg bor selv i Sydhavn, har bil og kan komme stort set over hele København. Helst Sydhavn, Valby, Vesterbro, Frederiksberg, Amager. For mere info skriv eller ring på 29252104

 66. Rikke hansen

  Heej jeg er en frisk pige på 14 år der gerne vil tjene lidt penge. Så tænkte på hundeluftning. Jeg har selv 2 yorkshire terrier og min veninde har en voldsom chefer. jeg kan håndtere alle slags hunde. Jeg kan tirsdag fra 14:00 til 15:00 Onsdag 15:00 til 16:00 nogle gange fredag. I alle weekender. Jeg bor i sønderborg ( sønderjylland)
  Hvis intra så kan i kontakte mig på 22994160.

 67. BS Behavior

  Jeg tilbyder luftning, pasning og træning af alle hunde, uafhængig af alder race eller køn. Jeg er uddannet dyrepasser og adfærdsterapeut og har en bred erfaring med arbejde af forskellige racer. Tjek https://www.bs-behavior.dk der står alt om hvem jeg er og hvad jeg kan og tilbyder.
  Jeg dækker hele fyn!!!

  Eller ring 27 62 11 32.

 68. Julie Nielsen

  Hej allesammen. Jeg er 36 år gammel og tilbyder hundeluftning/hygge :-)
  Jeg har altid elsket hunde, men i øjeblikket har jeg en kanin, så det går ikke at jeg anskaffer en. Men jeg har stor erfaring med hunde: Da jeg var mindre, passede jeg min søsters 2 store schæferhunde alene, så jeg mener selv godt jeg kan klare det. Alt har interesse. Jeg bor i Vanløse og har kun en cykel, så indefor kbh-området. Jeg er i øjeblikket arbejdsløs, så kan hele dagen.

  Skriv endelig ang. tider og priser :-)
  Til: snegly11@gmail.com

 69. Mathias

  Hej jeg er en dreng på 14 år som gerne vil lufte hund i hverdagene. Jeg bor i lystrup ( 8520 ) kan hver dag efter skole….. Er glad for dyr og er pålidelig… SMS/ring 28456710

 70. Mathilde

  Hej
  Jeg er en pige på 14 år, jeg tilbyder at lufte hund i hverdagene efter skole. Jeg bor i Hellerup 2900. Jeg har selv en Bomuldshund (coton de tulear). Jeg er glad for at være sammen med dyr.
  du kan kontakte mig på min email: m.wj@live.dk
  :-)

 71. Tenna

  Jeg har 2 små yorkshire terrier som mangler en hundelufter/ lege ven. Jeg bor i Aabybro / Biersted
  Vi er blevet alene og da jeg er selvstændig kunne jeg godt bruge lidt hjælp til mine dejlige hunde.
  Pt døjer jeg med der er mørkt om morgen inden jeg kører og igen når jeg kommer hjem så det er svært at komme ud og aktiver dem… Bor lige uden for byen hvor der ingen gadelamper er så der er mørk :-( og mine hunde er livs glade og aktive..
  Håber nogle kan hjælpe Harley & Daisey ja og mig :-) 40828406

 72. clara

  hej jeg er en pige på 15,
  jeg har rigtig meget erfaring med hunde da jeg har passet mange og selv har haft hunde men for ca. 2 måneder siden døde hun :(
  og derfor mangler jeg nu nået at lave, og vil rigtig gerne passe alle slags hunde. jeg passer gerne i ferier efter skole og til hverdage. hvis du er interesseret i min pasning må du meget gerne skrive til mig på min mail, da jeg ikke tjekker denne side så meget som min mail.
  glæder mig til at høre fra jer :)

 73. maja

  Hej,
  Jeg bor lidt uden for Næstved, og vil gerne tilbyde hundepasning.
  Har meget erfaring med dette, da jeg er opvokset med hund og selv har nogle dejlige små vovser.
  Så hvis hverdagen er for travl, kan jeg lufte i hverdagene.
  Eller hvis i skal på ferie, og i ikke ønsker at benytte hundepension.

  Hunden vil blive en del af familien, og den må gerne ligge i sofaen, og er den vant til det sove i sengen. ;0)

  Den skal kunne med andre hunde, og mindre børn.

  Mail hvis i ønsker at vide mere
  pernumse@yahoo.dk

  Hilsen
  Maja

  Vi bor i stort hus med lukket have.

 74. Anne

  Hej! Min skønne hanhund (græsk gadekryds på str. med en labrador) søger luftetur alle hverdage ved frokosttid. Vi bor midt i Kbh tæt ved Kgs. Nytorv. I første omgang i ugerne 4-5-6-7 men meget gerne en længere permanent løsning. Mange hilsner Anne (25160725)

 75. Rikke

  Hej! Jeg er 12 og fylder 13 til September i år ..
  Jeg søger et lille fritids job, efter skole, i weekender og ferier :-)
  Jeg er ung og frisk, jeg elsker hunde! da jeg selv har 5 :-)
  I/Du må meget gerne kontakte mig med en SmS på nummeret 41 83 29 81 hvis jeg lyder som noget for jer ;-)

 76. amalie

  hey hundeejer….

  jeg hedder amalie og er 13 fylder 14 i år. jeg elsker hunde og er opvoksede med dem. kan gå tur med alle størrelser :D jeg kan gå tur med hunde i hvidovre og nogle gange valby hvis det er tæt på hvidovre. du kan ringe til mig på 31 20 59 86 ser frem til at høre fra jer…. jeg kunne gå en halv time = 50 kr og en time= 100 kr men vi kan snakke om det hvis din hund skal gå længer. RING TIL MIG :D

 77. maria laursen

  jeg hedder maria og bor i randers og i ryå jeg kunne godt tænke mig og blive hundelufter i åbybro. Og det skal være to gange om ugen. jeg vil godt have 300 om måneden hilsen maria tlf nummer 81619881

 78. Rasmus Jensen

  Jeg bor i Holbæk, elsker hunde og vil gerne gå en tur med din hund.

  Kontakt mig på 30 69 41 49, så finder vi ud af noget.

  Med venlig hilsen

  Rasmus

 79. Sara Marott

  Hej hunde og ejere og rigtig godt nytår, jeg håber, at I alle er kommet sikkert og godt ind i det nye år.

  Mit navn er som sagt Sara, jeg er en kreativ pige på 21 år, som søger en, som jeg kan gå nogle dejlige ture med i skoven eller et andet godt sted. Jeg har ikke kørekort og derfor heller ikke bil, men jeg tager gerne toget et lille stykke vej for at nyde din hunds selskab, jeg bor selv i Ballerup, så hvis nogen har en hund i enten Måløv, Ballerup eller Skovlunde, så ville jeg elske at komme ud og blive luftet.

  Penge er ikke så vigtigt for mig, jeg har egentlig bare brug for at have en følgesvend, så jeg selv kan komme ud og røre mig. Selvfølgelig vil jeg gerne have, at din hund er vant til andre mennesker og hunde, så jeg ikke risikere noget, når vi er ude at gå. Men om hunden er stor, lille, tyk eller tynd betyder ingenting.

  Kærligst Sara
  Du er velkommen til at skrive en mail til mig på pippifregne@yahoo.com - jeg svare hurtigst muligt tilbage : )

  Rigtig god weekend!

 80. Louise Jensen

  Hej alle sammen
  jeg er en frisk pige på 18 år der meget gerne vil lufte din/jeres hund.
  jeg har selv en lille hanhund på lidt over 1 år. så har godt med erfaring da han er min egen.
  jeg søger noget i Haderslev da jeg selv bor der.
  gåturen vil være om eftermiddagen omkring ved kl. 16 da jeg går i skole til ca. 15. gåturen vil typisk være på en time, enten i området hvor du/i bor eller i hundeskoven (ved vesterskoven) hvor hunden/hundene kan løbe løs.
  prisen kan vi snakke om. og det er ligemeget om det er 1 eller 5 dage i ugen.
  jeg kan kontaktes på 22 90 51 50 (en sms vil være mest optimalt) eller på louiserj@ive.dk hvor jeg vil svare hurtigst muligt :)

  Mange hilsner Louise

 81. Simone

  Hej
  Jeg tilbyder hundeluftning i Vejle.
  Jeg er 16 år og bor i bredballe, og passer jævnligt hunde for bekendte. Da jeg desværre er stoppet på efterskole, har jeg nu valgt at tage et halvt arbejdsår, hvilket gør at jeg også kan passe hund, mens man er på arbejde. Jeg kan både passe i eget hjem og hjemme hos jer, og går/løber også gerne lange ture med hunden :-) .
  Pris efter aftale.

  Email mig på: simonehojer@live.dk

  Med Venlig Hilsen
  Simone Højer

 82. Trine

  Hej, jeg er en frisk pige på 14 år(snart 15), der tilbyder at gå med hunde i Frederikshavn. Jeg elsker hunde og vil gerne gå lange ture med dem.
  Jeg har selv en hund, så erfaring har jeg.
  Jeg er i skole mandag-fredag til kl. 14.30 ca., så om eftermiddagen er jeg fri og klar til en frisk gåtur med din hund.
  I kan kontakte mig på denne e-mail: trinelang@gmail.com
  Prisen kan aftales nærmere over e-mail.

  Håber I kan bruge mig som jeres hundelufter :)

 83. Millet

  Hej, hedder Millet Sørensen, jeg er en pige på 18 år, og tilbyder at gå med hunde i hvidovre og også i københavn området fra 1-2 gange om ugen. Jeg har erfaring med hunde, da jeg for noget tid siden, havde passet en for en af mine venner i en 2 ugers tid. Jeg elsker hunde, men pga forholdene derhjemme, må jeg ikke have en hund. Jeg er studerende går i gymnasium, har et studiejob 2 gange om ugen, så der vil være nogle weekender, hvor jeg kan være hundelufter. prisen og dagene kan vi snakkes om, men primær vil jeg gøre det for en billig pris :)
  skriv på min mail: Milletsz1@hotmail.com eller nummer 30284820

 84. Sabina Jørgensen

  Hej!

  Mit navn er Sabina. Jeg er 21 år gammel. Jeg er selv en meget glad hundeejer, og nyder lange gåturer, både om morgenen og om eftermiddagen. Jeg vil med glæde hjælpe andre hundeejere med luftningen af deres hunde til en fornuftig pris.

  Jeg har et deltidsjob som postbud, fra kl. 06:30 - 13:00 lørdag, men ellers går jeg ledig, og elsker at være ude, sammen med hunden. Området jeg dækker over vil indbefatte, Sakskøbing, Maribo, Nykøbing F. på Lolland.

  Hvis det har interesse kan jeg kontaktes på mail: sjjorgensen-1990@hotmail.com

  Håber at hører fra jer. :D

 85. Bianca Rasmussen

  Hejsa alle! :)
  Jeg er en pige på 14 år , som bor i Vanløse, tæt på Frederiksberg i København. Jeg vil meget gerne have et job som hundelufter, da jeg ikke har min mere, og jeg savner at være sammen med hunde.
  Vis i er interesserede så kontakt mig venligst på min mail biancara@gmail.com

  Håber at høre mere fra jer!

  Mvh. Bianca :D

 86. Vivianne Hansen

  Hej mit navn er Vivian og jeg er 47 år gammel, jeg har to dejlige schæfer tæver på 6 og 2 år, som jeg træner meget med, jeg går hjemme og kunne godt tænke mig at starte op som hundelufter, (hundedagpleje), det ville være sådan at jeg kommer til dig og henter din hund, går enten en tur med den i området eller kører til et stort grønt område hvor vi kan lege. Jeg bor på fyn, hvis der er nogen der har interesse for at få luftet deres hund 1-2 gange om dagen, så kontakt mig, og vi finder en pris.
  Kan også passe jeres hvalp, hvis i skal i byen eller ferie , men den skal kunne med mine hunde.
  Eller jeg kan komme hjem til jer og lufte hvalpen evt, lege med den.
  Ring til mig så kan vi få en snak .
  Tlf. 60470228

 87. Vivianne Hansen

  Hvis hunden skal passe hos os eller være her længere tid, skal der forventes at den kan stå i hunde gård, men den vil selvfølgelig komme ind og være hos os, og hvis den kan sammen med vores 2 andre hunde vil den være en del af os alle sammen.
  Passe hund hos os, 100 kr på dag + foder.
  Hunden skal være vaccineret og have en gyldig forsikring.

 88. Birgith Rasmussen

  Hej
  Mangler du en hundelufter på falster og omegn (postnummer 4800- 4873 )så tilbydes daglige lufteture, dagpleje eller pasning i mit hjem hvis du skal på ferie eller har brug for “barnepige”. Jeg mangler en af dele mine daglige ture med, da jeg lige har måtte sige farvel til min dejlige schæferpige på 11 og endnu ikke har mod på at få en ny hund, men gerne søger selskabet på mine gåture, en at forkæle og bare have gode timer med. Normalt en til halvanden time pr tur uanset vejrtype, dog ikke torden :-) skriv eller ring 60616903

 89. Frederikke og Clara

  Hej med jer.

  Vi er to pigersom elsker hunde og rigtig gerne vil går tur med dem/passe. Vi er 11 og 12 år og vi har begge haft en hund som døde så nu vil vi gerne være sammen med hunde igen fordi de er bare så søde.:-D

  Hvis vi kan hjælpe så ring til
  Frderikke: 31535498
  Clara: 53547089

 90. Helena

  Hej
  Jeg tilbyder hundeluftning i København.
  Jeg er 19 år og bor i Ørestad, og passer jævnligt hunde for bekendte.Jeg elsker hunde,jeg også kan passe hund, mens man er på arbejde. Jeg kan både passe i eget hjem og hjemme hos jer, og går/løber også gerne lange ture med hunden .min nr er 42755796

 91. Michelle

  hej jeg er en pige på 12år som har meget afaring med hunde da jeg har gået til lydigheds træning til næsten halvandet år. jeg vil gerne gå tur ellerkigge til din hund ELLER kat da jeg også ved en masse om katte da jeg gerne snart skal have et nyt dyr i familien vil jeg gerne have 20kr for en gå tur og 10kr for at kigge eller fodre din hund eller kat jeg bor i thisted
  og her er mit nummer. 53933910

 92. Silke

  Hej.

  Jeg er en 14 årig pige , som søger et job. Jeg har tænkt på hundelufter, hundepasning eller ligende.
  Jeg har haft hunde og passet hunde, lige fra Schæfer - Dansk Svensk Gårdhund. Og har selv haft Rottweilere, Schæfere, Labradore mm.
  Jeg er en pige der tænker sig om nå jeg har med hunde og gøre, og jeg er god til at passe på dem og være søde imod dem, og respektere dem.

  Bor i 2640 hedehusene.
  Lønnen kunne være alt fra 50- 100 eller mere, afhænigt af hvor meget det skal være.

  28114989

 93. Britt

  Hej - jeg hedder Bjørn.
  Jeg mangler en, der kan lufte mig, mens min 2-benede ven er på arbejde. Jeg er en shar pei og 7 år gammel, bor ved Slagelse og kan godt være lidt reserveret indtil jeg lærer dig bedre at kende.
  Hvis det har din interesse kan du sms’e til min 2-benede ven på: 20787395.

 94. johannes

  hej jeg er 12 år og vil rigtig gerne have en hund men må ikke.
  så derfor fandt min mor på at jeg kunne gå med andres hunde.
  næsten alle fra min klasse har hunde.
  hvis du vil ha mig til at lufte din hund så ring til 86438070

 95. aangående pasningen +lufte vores hund

  Hejsa
  Jeg søger en omkring Århus området til og komme og gå og pas vores elskede gravhund,når vi ikke er hjemme og håber man kan finde en rimelig betalingen
  Med Venlig hilsen
  Kirsten

 96. Anjapigen

  Hey allesammen.

  Jeg er en pige på 22(snart 23) fra Kolding, som elsker hunde.
  Siden jeg ikke må have dyr i lejligheden og mangler samtidig lidt arbejde efter skolen, vil jeg med glæde passe din hund. Hvis den skal luftes eller passes i længere perioder er jeg den du søger. :)

  Skriv til mig på dette nr. 28830055 hvis I har nogle spørgsmål.

  Anja

 97. henning lund

  Hej…
  Vi er et ægtepar,som har den sødeste dansk svensk gårdhund..som slet ikke kan lide at være på kennel..så vi mangler en der elsker hunde,der kunne tænke sig at passe ham,når vi skal på ferie og andet;¤)..Han er tre år elsker hygge og nærvær..Så hvis du bor på landet eller et andet godt sted til hunde,vil vi være super glade for at hører fra dig eller jer..Mobil nr efter kl 14.53544844.

 98. Mathilde

  Hej :-) Mit navn er Mathilde. Jeg er 22 år, bor i indre by, København, og søger et fritidsjob som hundelufter. Jeg elsker dyr. Har haft kat og hund siden jeg var helt lille, og er nu ejer af den sødeste lille kanin, Else ;-) Jeg vil elske at passe på en sød hund og gå en masse lange og gode ture med den. :-) Skriv endelig til mig, hvis du mangler en til jobbet ;-) Mit nummer er: 53 37 57 30
  Mange hilsner fra Mathilde

 99. Amalie Olsen

  Hej!
  Mit navn er Amalie og jeg er en ung pige på de 18 år. jeg er bosat i Hadsten, som ligger mellem århus og randers. jeg har selv en labrador og en engelsk bulldogg, og har haft mange forskellige hunde før det. jeg har erfaring med alle racer. jeg kan passe din hund for en aften, eller komme og gå tur med den (hverdage - ca. halv time-time).
  hvis du mangler en hundepasser til en hel weekend kan dette også arrangeres, kontakt mig for mere info om priser osv.
  jeg håber at høre fra dig og din firbenede ven :)

  mallemail@hotmail.com

  Mvh Amalie Olsen

 100. abdulrazak

  hej jeg bor i odense sø. og jeg er glad for hunde jeg har en god pris 50 kr pr. 20 min 51835544 du kan ringe til mig og så kommer jeg med det samme.

 101. Lisa

  Hej mit navn er lisa.
  Jeg er en dyreglad pige på 21 år. Jeg bor i Roskilde og vil meget gerne lufte din/jeres hund, skulle der være behov for det. jeg har selv to katte og haft hund hele mit liv.

  skriv gerne Lisa.axelsen@gmail.com

 102. catrine christensen

  hej
  jeg er en pige på 11 der gerne ville lufte din hund
  vil have noget selskab til nogle gårture så
  hvis det er noget for dig og din hund
  kan du ringe til mig på nr.61725274
  så aftaler vi prisen og luftningen af din hund

  p.s skal være i farum postnr. 3520

 103. Katja Velling

  Hejsa.
  Jeg hedder Katja Velling, og jeg 34 år. Jeg vil gerne tilbyde min hjælp til at lufte din/ Jeres hund på Københavns vestegn.
  Har selv bil, beregnet til hunde, og henter og bringer gerne Din / Jeres hund.
  Jeg er elsker hunde, og at være sammen med hunde, er det som gør mig glad.
  Jeg har selv 3 hunde…. men det er ikke nok;-)
  Kontakt mig gerne på 31481980 eller mail. katjavelling@gmail.com

 104. Merian

  Hundedagpleje – weekend pasning, Aalborg tæt ved Hasseris Gymnasium. Jeg bor i rækkehus med lille have, sammen med mine 2 børn (over den alder hvor de trækker i hale med mere) og vores lille hanhund.
  jeg bor 4 minutters gang fra dejlig park og hundeskov. Passer kun i eget hjem.
  For yderlige oplysninger se https://www.freewebsite-service.com/Vovse/forside.php

 105. Maja Mathiesen

  Hundeluftning/pasning i NYBORG.
  Hej alle. Jeg er en pige på 21 år, der elsker dyr og især hunde.
  Pt. er jeg ved at spare op til at tage til Canada og arbejde med slædehunde.
  Jeg søger søde hunde i alle størrelser, jeg kan gå med her i Nyborg. Og er din hund ikke vanvittig stor og har du brug for pasning en weekend/uges tid, kan jeg også hjælpe. Jeg tager 25 kr pr gåtur og 100 kr pr døgn pr hund.
  (Eller har du en kat du skal have passet, vil jeg også rigtig gerne hjælpe.. 50 kr pr døgn)
  Ring eller sms 28 40 42 73.

 106. Rie

  Hundelufter i Slagelse

  Jeg er en pige på 27 år, jeg er på barsel og går derfor mange ture så det kunne være hyggeligt også at have en hund med.

  Jeg elsker hunde og deres selskab.

  Jeg tager 150 for en gåtur og går ofte 1½-2 timer

  Håber at jeg hører fra nogle.

  Kontakt mig på sms 22-16-37-50 ønsker kun at blive kontaktet via sms

 107. Anne Marie D. Axel

  Jeg tilbyder gratis hundeluftning/pasning i Hvidovre - Jeg har længe været frivillig hundelufter på Dyreværnet i Rødovre (så har erfaring m alle slags hunde, også de vanskelige ;) ), men jeg synes det tager mig lidt for lang tid at komme derud, så jeg kommer der desværre ikke så ofte som jeg gerne ville - elsker jo ellers de dejlige bæster ;) . Derfor ville det være super, hvis der var nogen tættere på mig, der havde brug for lidt hjælp m hunden nu og da - både pasning og luftning. Jeg er rimelig fleksibel hvad angår tid, men er dog på arbejde i hverdagene til almindelig arbejdstid. Hvis det drejer sig om en hund der bor længere væk, så kan jeg også godt passe den, men i min lejlighed og hvor du selv bringer den til mig (har kun en cykel).
  Har det interesse? Så kontakt mig endelig på mobil 23394039 eller mail amdixen@gmail.com

 108. Marjan

  Hej Henning Lund.
  Jeg er en 11 årig pige og jeg vil meget gerne lufte jeres hund til en rimelig pris. Hvor bor i?
  Jeg bor selv i Randers NV. Det er ikke ude på landet, men jeres hund kommer til at få det sjovt med mig. Og hvis i har noget hundelegetøj sørger jeg for at den holder sig aktiv, men stadig har det sjovt.
  Svar hurtigst muligt: 21967276
  Eller: marjana_20_00_@hotmail.com

  Håber jeg kan hjælpe og venter på svar. Alle andre der ser denne besked er velkomne til at kontakte mig på oplysningerne ovenover:o)

 109. Line

  SØGES: HUND
  HAVES: TID OG LYST

  Hej Hund og Ejer.
  Jeg er netop igang med at gå mine nye vandrestøvler til, og da jeg idag gik en tur i Søndermarken, kom jeg sådan til at savne en hund. Derfor tilbyder jeg gratis hundeluftning et par gange om ugen. Jeg bor på Vesterbro, så det ville være optimalt hvis det var nogenlunde tæt på. Håber på at høre fra jer.

  Venlig hilsen Line

 110. Dorte Øskov

  SØGES: moden hundelufter søges til schæfer tæve på 5 år.

  Vi mangler meget en der har tid og lyst til at lufte 2 gange om ugen. Vi bor i Havdrup, og Puma (som min hund hedder) er en meget aktiv hund, der ikke er så glad for andre hunde. Men som elsker mennesker, bold, leg og en god gåtur.
  Da hun ikke er så glad for andre hunde, kræver det at man har erfaring med hund, og kan holde godt fast i snoren, hvis det skulle blive nødvendigt.
  Hvis det er noget for dig, så kontakt mig endelig på 28875008
  Med venlig hilsen Dorte

 111. Charlotte

  Super fed blog… Jeg synes at det er godt at du prøver at hjælpe folk på denne måde. Der findes dog også hjemmesider til det, fx klik på navnet og opret en profil, så finder du helt sikkert et job ;) Eller en hjælper :)

 112. Clara

  Hej Line

  vi har en lille mops som söger passning/luftning/selskab i hverdagen på vesterbro.
  Han elsker at gå ture og lege udenfor det gör ham meget glad.

  Vi bor tæt på söndermarken/enghave hvis det passer dig endelig kontakt os med sms eller ring 53653725

  hilsen

 113. Naasu Pedersen

  Hej !
  Jeg er en pige på 18.
  Jeg bor i Horsens midtby, sammen med min kæreste og datter.
  Jeg har selv hunde, og skal til Januar begynde på min uddannelse som dyrepasser.
  Jeg har mulighed for at gå tur med din hund alle tider på dagen, da jeg er på barsel. :)

  Hvis i er interesseret kan i ringe på 50 44 58 43.

 114. ida

  hej! :-)
  jeg er en pige på tretten (snart fjorten) der er meget interesseret i et job som hundelufter. jeg elsker hunde, men må desværre ikke få en, så derfor syntes jeg det ville bære oplagt at starte som hundelufter.:-) jeg har luftet hunde før, og går også sammen med mine veninder med deres hunde. så jeg kan sagtens styre end hund! :-)
  jeg bor i søborg, så det må meget gerne være deromkring..
  jeg kan gå fra mandag til fredag..
  ring til mig på: 60 69 29 66 - hvis du er intereseret!

  m.v.h ida

 115. Thomas

  Hej jeg hedder thomas og er 11 jeg går med min vens hund når jeg har gået en gang hver dag i et halvt år. men jeg syntes at det var rigtigt sjovt at gå med den anden hund så jeg ville nu gerne finde en anden hund at gå med det skal være inde for højst 4 km væk fra bakkevej virum eller virum skole. tager imod 5 og op kroner for hver gang jeg går. telefon: 45838013 .

 116. Thomas

  134.Hej jeg hedder thomas og er 11 jeg går med min vens hund. når jeg har gået en gang hver dag i et halvt år så får jeg en hund selv. men jeg syntes at det var rigtigt sjovt at gå med den anden hund så jeg ville nu gerne finde en anden hund at gå med det skal være inde for højst 4 km væk fra bakkevej virum eller virum skole. tager imod 5 og op kroner for hver gang jeg går. telefon: 45838013 . tager imod alle hunde

 117. ida

  hej! :-)
  jeg er en pige på tretten (snart fjorten) der er meget interesseret i et job som hundelufter. jeg elsker hunde, men må desværre ikke få en, så derfor syntes jeg det ville bære oplagt at starte som hundelufter.:-) jeg har luftet hunde før, og går også sammen med mine veninder med deres hunde. så jeg kan sagtens styre end hund! :-)
  jeg bor i søborg, så det må meget gerne være deromkring..
  jeg kan gå fra mandag til fredag..
  ring til mig på: 60 69 29 66 – hvis du er intereseret!

  m.v.h ida

 118. Lone Larsen

  Hejsa :-)
  Jeg er en 5 år gammel Samojede tæve. Mine ejer skal på ferie fra lørdag d. 30.6 til fredag d. 20.7 så jeg søger et sted at være hos nogle søde og rar personer som ikke har hund eller små børn selv, men er meget glad for hunde. Et sted hvor jag må bo inde i privaten sammen med jer. Jeg er meget rolig og elsker at blive kælet med. Jeg har aldrig været ude at blive passet før. Men er sikker på at jeg kan klar det. Prisen mine ejer har råd til er 1500 kr for hele perioden. Så får jeg alt mad hjemmefra.
  Jeg håber at der er nogle der kan hjælpe mig så jeg ikke skal med på ferie. Skriv til min mail eller send en sms på nr. 22910563
  Kærlig hilsen Daizy.

 119. clara

  Hej Alle

  vi har en lille mops på snart 11 måneder som söger passning/luftning/selskab i hverdagen 2-3 gange om ugen på vesterbro.
  Han elsker at gå ture og lege udenfor det gör ham meget glad.

  Vi bor tæt på söndermarken/enghave hvis det passer dig endelig kontakt os med sms eller ring 53653725

  hilsen

 120. Anne-Marie

  Hejsa,

  Jeg er en meget frisk, aktiv og dyreglad pige på 31 år, der utrolig gerne vil lufte hunde af alle racer og temperament. Pt. er jeg arbejdsløs, så jeg står mere eller mindre til rådighed døgnet rundt alle ugens 7 dage. Pga. min store kærlighed til hunde, ser jeg dette som et fantastisk supplement til mine dagpenge.

  Jeg bor i København (Amager) og har mulighed for at lufte i hele København samt kommuner i nærheden. Desværre har jeg ingen bil, men jeg cykler gerne ud og lufter hunden, hvor end I bor.

  Jeg ser frem til at høre fra jer og ikke mindst at møde jeres firbenede familiemedlemmer :)

  Kontakt mig på: akorsgaard80@gmail.com

  Mvh, Anne-Marie

 121. Berit

  Hejsa!
  Jeg er uddannet dyrepasser, er opvokset med hund og har selv 3 idag.
  Tilbyder pasning af (næsten) alle slags dyr! :o )

  Læs mere på min hjemmeside eller kontakt mig på mailen.
  Jeg bor mellem ved Hjarbæk Fjord, der ligger mellem Skive og Viborg og kører i en radius af ca. 30km.

  Mvh
  Berit
  https://www.hundevennen.dk

 122. Emilie

  Hejsa!
  Jeg er en frisk og meget dyreglad pige på næsten 13 år, der virkelig gerne vil lufte hunde af alle racer. Jeg er fri alle hverdage efter kl. 14 mandag - fredag, og jeg bor forresten i musikbyen i Næstved, så det må meget gerne være der omkring. Jeg har selv haft hund og savner det rigtig meget, så derfor ville det være et oplagt valg, for at få hundenes selvskab, at blive hundelufter.
  Du kan kontakte mig på: emilieha@stofanet.dk eller skrive til mig på 31541324.
  MVH Emilie

 123. Sisse Skov Rasmussen

  Hej :-) .
  Jeg hedder Sisse, jeg er 18 år og bor i Aalborg.
  Jeg skal starte som vikar i en SFO/DUS her 1. maj, hvor jeg skal være til og med 11. juli 2012.
  -Da det kun er vikarjob, kunne jeg godt tænke mig at have lidt extra penge, eftersom jeg lige er flyttet i lejlighed.
  Jeg ville kunne være klar fra 7.00 om morgenen til 11.00 og igen fra ca. 17.00 til ubestemt tid og selvfølgelig weekenderne.
  Jeg er en stille og rolig pige, som elsker både dyr og børn, så dette job ville være super oplagt, da jeg både kan passe og lufte dine dyr, men også passe, hente, sørge for at få madet dine børn.
  Min lejlighed er 105 kvm, det vil sige, at der er rigeligt med plads til både et par hunde eller en lille baby.
  Jeg er meget ansvarsbevidst, opmærksom og omsorgsfuld.

  -Håber meget at høre fra jer!
  Vh. Sisse Skov Rasmussen :)
  I kan kontakte mig via SMS og mail.
  Tlf.nr: 52198828, email: sissesr@hotmail.com

 124. Theresa

  Hej hundevenner,

  Jeg er en ung kvinde på 18 år der er bosat i Nivå i Nordsjælland.
  Jeg er selv den stolte ejer af en mops blanding på 2 år.
  Jeg søger et arbejde hvor jeg kan lufte din hund, og medbringe min egen.
  Du skal helst bo i Nordsjælland, så jeg og min lille hund let kan komme til jer.

  Min mail er: Theresarisbycassidy@gmail.com

 125. Stephanie Nielsen

  Hej,
  Hundelufter(e) søges til Kolding centrum (i nærheden af universitetet).
  Min mand og jeg har en dejlig lille labrador/puddel-hvalp (labradoodle), Axel på 12 uger, som gerne vil luftes, de dage jeg skal i skole i Esbjerg.
  Vi har behov for luftning 2-3 eftermiddage i ugen (omkring 12-14.00 tiden). Axel kan indtil nu kun gå ca. 2 km af gangen, men han vil meget gerne lege undervejs. Vi tænker at det vil være ideelt med en hundelufter på omkring 10-13 år?
  Jeg tænker at vi skal mødes med dig og dine forældre for at snakke betaling og dage, før vi kaster os ud i noget.

  Skriv til mig, hvis du er interesseret :D
  Hoxcer@gmail.com eller tlf: 22905210

  Venlig hilsen Stephanie

 126. Sara

  Hej
  Jeg er en pige på 11, som gerne vil have et job som hundelufter.
  Jeg er rigtig glad for dyr og passer dem, som er de min egne. Jeg er med på at gå med din/jeres hund 2-3 gange om ugen. Jeg bor i Mosekvarteret i 2860 Søborg.
  Hilsen
  Sara.

 127. Izabella Sønderby

  Heeji jeg hedder Izabella og er 12år gammle. Torsdag d. 5 april 2012
  Jeg vil hjælpe de ældre og en familier der vil have det.
  Jeg elsker hunde jeg har selv 3 hunde.
  Hvis jeg kan hjælpe så er det i Glostrup.
  Mit skema over hele året er.
  Mandag: fra kl18.30 til 20.30 er jeg til dans
  Tirsdag: der er jeg til boksning og fodboldt så den dag kan jeg ikk
  Onsdag: hele dagen
  Torsdag: fra kl 15.30 til 18.30 er jeg til gymnasik
  Fredag: hele dagen
  Det var mit skema :-) .
  Hvis i er med på de dage kan vi skrive på min e-mail eller på 31 50 45 06.

  Kh. Izabella Caroline Sønderby :-)

 128. Majbrit

  Hej, jeg hedder Majbrit.
  Jeg ved rigtig meget om hunde, da jeg er vokset op med hunde hele livet, jeg har en hund lige nu sammen med familien, men må også snart få min helt egen. Jeg er 13 år gammel. jeg kan passe, lufte og lydigheds træne din hund(e).
  Jeg bor omkring Herning, så i kan bare komme forbi med den, så skal jeg nok passe den i mit eget hus, så går jeg tur, leger og træner med den, har ikke noget imod hvis det er en stor hund, eller en lille, kan passe alle slags hunde.
  Jeg tager 50 kr. for en time, og kan passe hunden alle hverdage, fra kl. 14.00 og til kl. 22.00, og hvis jeg nu skal et eller andet en dag så skal jeg nok finde ud af og få den passet, jeg giver godbidder, og det hele, og roser den ofte, meget sjældent jeg hæver stemmen og skælder ud, nogle gange slet ikke.
  Nå men hvis i er intreseret så ring eller skriv på 23470989, vil altid gerne passe eller lufte en hund, og hvis du synes prisen er for dyr, så finder vi ud af noget.
  M.V.H. Majbrit.

 129. Freja

  Hej, jeg hedder Freja, og er 11 år gammel.
  Jeg har selv haft en hund, og har også en hund nu.
  Jeg er meget moden af min alder og jeg elsker dyr.
  Jeg plejer selv at gå tur med min egen hund.
  Jeg tager ca. 45 for en time, og 80 for halvanden.
  Pga. af min skolegang har jeg førsy mulighed for at gå med hundene i mellem: 14:30 og 21:00.
  M.V.H Freja.

 130. sasha

  heej alle hunde elskere og hunde ejere..:) jeg er en frisk pige på 23 år.. jeg er vokset op med hund og har selv haft hund.. er super glad for hunde.. må desværre bare ikke holde hund der hvor jeg bor.. men kan tilbyde masser af kærlig, leg og massere af frisk luft til din hund et par gange om ugen eller efter behov.. skal starte på negle kursus og der bestemmer jeg helt selv min egen arbejdstid da det går ud på øvelse og øvelse og det foregår i mit eget hjem..:) jeg bor i 9000 aalborg.. så skulle jeg have vækket din interresse så kontakt mig på 31711033.. gerne via sms.. men hvis det sms ikke lige er dig ringer du self bare..:) mvh sasha

 131. sasha

  heej henrik.. ang din lille hundehvalp du søger hjælp til at lufte fra januar er jeg meget interreseret i.. afhænger self af hvor du bor henne af i landet? det kan jeg ikke se nogen steder nemlig?? er en frisk tøs på 23 år der starter på negle kursus så bestemmer selv min arbejdstid.. så er meget flexsibel.. jeg bor selv i aalborg.. mvh sasha

 132. Pauline

  BIRKERØD!
  Mangler du en hundelufter i hverdagene eller weekenden, så skriv til mig. Jeg har masser af erfaring med hunde. Er vokset op med en Bichon Havanese, en setter og to schæfere.
  Jeg kan gå almindelige ture og også lave lydighedstræning og andre aktiviteter med din hund. Jeg er 13 år.Prisen snakker vi om.
  Skriv til mig på afmfich@hotmail.com

 133. freja

  Hej allesammen

  Jeg er en pige på 13 år der søger et fritidsjob
  jeg kender en del til hunde da min nabo/mormor har hund som jeg ofte passer
  Hvis du af en eller anden grund ikke har den nødvendie tid til at lufte din hund så vil jeg meget erne gøre det for dig
  jeg bor i lynge og kan kun lufte hunde i lynge du kan kontakte mig på 21960588
  jeg vil have mulighed for at lufte hund/hunde mandag eftermiddag muligvis tirsdag eftermiddag onsdag eftermiddag muligvis torsdag eftermiddag

 134. Heidi

  Hej

  Lidt om mig.
  jeg er en kvinde på 27 år, der arbejder en del ude i perioder i weekenderne, og i den forbindelse har jeg brug for at vide at mine babyer er i deres hjem, frem for pension/eller lange køreture med i bilen.
  Lidt om hundene:
  Jeg har en krævende, og energifyldt han schæfer ( mambo) på 16 mdr, og min lille meget kontaktsøgende chiuachiua på 16 uger
  ( chacha)
  Min schæfer er en schæfer og han har sine tider hvor han skal prøve grænser af når man eks går med ham og der kommer andre hunde, der er det vigtig du kan sætte dig i respekt og fortælle ham hvem der bestemmer, på en konstruktiv måde, ellers vil han mærke usikkerhed og så driller han på en teenageagtig og irriterende måde :)
  Chacha den lille på 900gr kræver ikke det store andet end kærlighed, fjolleri og lidt udture når den store også luftes, de er som bror og søster. Men har hver deres behov der skal dækkes.
  Mine forventninger og muligheder til min kommende hundepasser:)
  Jeg forventer man tidligere har eller har haft med store hunde at gøre, mest fordi jeg ved schæferen vil trække til hvis ikke man lige siger stop ;) (han er god som dagen er lang, men han er en bandit på den drilske måde)
  Der er nogen weekender jeg vil være væk 1-2 nætter, kun weekender hvor jeg har behov for en person der kan lufte mine hunde og give dem deres daglige stimuleringer. Jeg har ingen interesse i at vide at mine hunde eksempeltvis sover alene en hel nat, så jobbet indebære også tilstedeværelse natten over.
  Pris/løn taler vi om, men ser sådan her på det, du vil have en lejlighed til fuld rådighed, jeg vil sørge for der altid vil være mad man kan tag af, fri Tlf mens man jobber plus en fast pris udfra hvor lang tid i skal passe dem. I er selvfølgelig velkommen til at invitere en veninde op og bare nyde hverdagen som i plejer jeg kræver blot man er ved hundene om natten og de får deres daglige træning :)

  Har dette fanget din interesse så skriv til heidibase59@hotmail.com

 135. Ali

  hej jeg hedder ali jeg er 12 år gammel jeg har brug for lidt ekstra penge og jeg kan gå med din hund mellem 15:30 til 18:00 jeg bor i snekkersten nr. 20435575

 136. Ulla

  Hundeluftning tilbydes i Vejle.
  Jeg er en kvinde på 29 år der tilbyder at lufte din hund efter behov.
  Prisen er 50 kr for 30 minutter.
  Jeg kan kontaktes på ballesmor@forum.dk
  Med venlig hilsen Ulla

 137. Pernille

  hundeluftning tilbydes
  jeg kan næsten altid og er super glad for dyr har selv 2 katte og derfor ingen hund, har dog haft 2 selv tidligere. jeg bor i københvn sv.. ring hvis jeg kan hjælpe. osse evt lettere rengøring eller lign.
  mit nr er 28926521

 138. dorthe

  Hundelufter søges til lejlighedvis pasning/gåture jeg bor i varde og har en dejlig stor berner sennen.

 139. Sofie

  Heei:)
  Jeg hedder Sofie, 23 år. jeg elsker dyr, har arbejdet på et landbrug. bruger gerne flere timer på at passe dyr:)
  Jeg lever og ånder for dyr og naturen<3
  Jeg bor i Aalborg, så har du en hund som skal passes nogen gange om ugen, vil jeg meget gerne gøre det for dem<3
  MVH: Sofie Kuitse.
  81648349

 140. Marie

  Hej Sofie

  Jeg har en hund jeg gerne vil have passet.. Det er dog ofte 10 dage af gange eller sådan da jeg skal på skole.. Er det noget du ville kunne finde på ?

  Hilsen Marie

 141. Bea

  Hej
  Har du brug for en hundelufter i hverdagen?? Jeg vil meget gerne lufte din hund når du ikke selv har tid. Jeg er en pige på 16, snart 17, som bogtaveligt talt er blevet opforstret med hunde, og elsker dem.Jeg vil også tilbyde, at jeg mens jeg går med din hund vil træne den lidt i at gå pænt ved en, mens den har snor på, hvis du fks. har promblemer med det. Jeg kan lufte din hund i hverdagene, mandag,onsdag og torsdag, men også i weekenderne. Jeg bor i Aalborg, så du skal bo i Aalborg området. Hvis du er gerne vil have din hund/hunde luftet af mig, så skriv til mig her inde først. :)

 142. Andreas

  hej jeg er en dreng på 13 og vil gerne tjene nogen penge på at gå tur med jeres hund jeg er godt til hunde har haft passet/ gået tur med nogen hunde før så har god afaring hvis det siger jer noget så skriv på 61795026…

 143. Anna

  Hej
  jeg er pige på 15 fra Odense. Jeg er rigtig glad for hunde, og ville med glæde passe eller gå tur med din hund, når du har brug for det.
  Hilsen Anna
  tlf. 20428064

 144. Helena Kjellerup

  Hej jeg er en pige på 14 år som elsker hunde og meget gerne vil bruge et par dage på ugen på at gå tur med din hund. Jeg mangler et fritidsjob da jeg ikke har så meget at lave efter skole og mangler lidt penge, og jeg tænker et fritidsjob kunne være hyggeligt. Jeg kan lide at gå lange ture uanset solskin eller blæst. Jeg bor i københavn 2500 Valby. Skriv til min email hvis det er noget

 145. Line Christensen

  Hej, jeg hedder Line og er 22år gammel. Jeg bor lige ved Nordkraft i Aalborg og jeg vil gerne tilbyde min hjælp som hundepasser :)
  Jeg er vokset op på en gård og vi har altid haft en scæfer (2 i løbet af årene), så derfor er jeg god til at håndtere store hunde, sætte mig i respekt og samtidig have det sjovt med dem.
  Jeg må ikke have hund, der hvor jeg bor nu så savner det…
  Om det er en stor/lille/ung eller ældre hund jeg skal passe, er mig underordet :) De fleste dage er jeg klar fra kl. 15, dog svinger mine skoletimer meget, så det vil blive efter aftale :) Det er også muligt for mig at passe i weekeden
  Ring eller skriv til mig på: 23636304 eller send mig en mail på: LineChristensen11@gmail.com
  Jeg ser frem til at høre fra dig :)

 146. Thayana

  Hej!
  Jeg er en pige på 13 år, jeg søger et hundelufter job. Jeg laver ikke det store i hverdagene, og jeg elsker dyr. Så jeg tænkte på et hundelufter job. i kan kontakte mig på mit nr 26348877.
  Jeg bor i næstved, jeg kan dog ikke i skole tiderne men ellers er jeg frisk!
  Jeg håber at i/dig kan bruge mig:-D

 147. Anne

  Vores vidunderlige cavalier hvalp Vega kunne godt tænke sig en ven at gå tur med midt på dagen på hverdage. Vi bor i Farum.
  Vega er en lille og meget nem hund som elsker andre mennesker (særligt børn) og hunde i alle størrelser. Hun er meget nem at gå med og helt umulig ikke at elske.
  Måske er du efterlønner, ledig eller skoleelev (på mindst 13 år), som kunne tænke dig at tjene lidt penge. Lønnen kan vi snakke om, og vi vil selvfølgelig være fleksible omkring dit skema.
  Du skal være glad for dyr og have erfaring med hunde. Resten finder vi nok ud af. Vi bor på 3. sal så det er vigtigt at du har ”bentøjet” i orden.
  Skriv på rahbek.anne@gmail.com

 148. Antonia

  Hej, jeg er en pige på 15 og kommer fra Horsens. Jeg har passet/luftet mange hunde. Også nogle hvor det var svært at gå med dem (dvs, agressiv overfor andre hunde/dyr, trækker i snor, osv)
  Jeg er meget glaf for dyr, og vil derfor gerne lufte/passe din hund.
  Jeg er ligeglad med penge, gør det også gratis (:

  Hvis du er interesseret så kan du jo prøve at skrive eller ringe til mig (:

  antonia.bmth@hotmail.com
  52402065

 149. Laura Lynggaard Præturius

  Hejsa med dig.
  Jeg er en pige på 10 år og snart 11.
  Jeg vil spørge dig om du har brug for en hunde lufter.
  Jeg elsker selv hunde men må ikke slev få en så jeg prøve at spørge her.

  Ring eller skriv til mig på mit mobil nr. 20153216.
  Jeg behøves ikke løn men måske lidt løn. HUSK jeg BEHØVES det ikke.

  Passe hilsner.
  Laura Lynggaard Præturius:)
  Bor: 7000 Fredericia Danmark.

 150. Laura Lynggaard Præturius

  Hejsa med dig.
  Jeg skal lige sige det sidste.

  I hverdagen kan jeg komme fra ca. 14:30-17:00.
  I Weekenden næsten hele dagen, det finder vi bare ud af.

  Hilsen.
  Laura Lynggaard Præturius
  Bor stadig i 7000 Fredericia Danmark

 151. Pia Hansen

  Hejsa.
  Står og mangler akut pasning til min store “dreng” 7-25 juni!!!
  I SKIBBY-området!!!!

  Charlie er en dreng på snart 6 år. Blanding af labrador og rottweiler.
  God som dagen er lang.
  Kan sammen med tæver, katte, høns, hest, og så elsker børn og voksne som gider at lege eller kæle ham :)

  Kan give 500 kr for perioden. Jeg har selv mad med.

  For flere oplysninger, ring 42 42 39 09.

  Med venlig hilsen Pia

 152. Jo Marianne Lazar

  Pasning af 2 boxertæver på Sjælland 11.07-30.07 søges!
  Kan du passe vores to tæver hjemme hos dig i de 19 dage?
  Vi leverer mad og giver 2000 kr.
  Ring for flere oplysninger på 50838381

 153. Laura

  Hej
  Jeg er en pige på 14 år(fylder 15 i år) som tilbyder at gå/lufte din hund. Jeg har selv hund og er Van til både de små og de større. Jeg bor i stor København og har mulighed for at gå et par gange om ugen, alt efter aftale. Har ingen specifikke tanker om lønnen. Det er noget vi kan aftale efter dine muligheder og hvor mange timer/gange det drejer sig om. Du kan kontakte mig på lauraofelia@hotmail.com
  Jeg glæder mig til at hører fra dig!
  MVH Laura

 154. aksel

  hej jeg hedder aksel jeg er 12 år jegbor på VESTERBRO og jeg kan gå ture med din hund nogen gange om ugen efter skole for 40 50 kr per gang

 155. Natja Baun

  Hej, jeg tilbyder hunde pasning i Nykøbing F og omegn. er lige blevet 18 og elsker hunde, det samme gør min familie og kæreste, men da vi lige har mistet vores kat, som ikke kunne lide hunde, har vi ikke selv fået en.. Vi bor på landet med en stor have. Så hvis der måske bare en dag eller en uge i gerne vil noget, er i meget velkomne til at skrive til mig på: 31 36 88 05. :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.