Hundesele – Sele til hunde, der trækker i snoren

Har du problemer med, at din hund trækker i snoren, så bør du overveje at købe en hundesele. Med en god hundesele bliver det ganske enkelt nemmere at have din hund med på tur - især hvis den normalt trækker meget.

Er du i øvrigt interesseret i meget billige hundeartikler og hundeseler af den højeste kvalitet, kan jeg varmt anbefale PetDreams.dk :)

De fleste hundeejere stiller sig tilfreds med det klassiske hundehalsbånd til hunden, men faktum er, at det faktisk er meget nemmere at gå tur med hunden, hvis den har hundesele på. Ydermere er det rent faktisk også meget bedre for selve hunden.

Trækker din hund for fuld kraft, kan den risikere at skade halsen og nakken - specielt hvalpe er i farezonen, fordi deres krop ikke er robust og endnu ikke udvokset. Du har sikkert hørt, hvordan en hund, der trækker, gisper efter vejret. Det er bestemt ikke sjovt at høre, og endnu vigtigere, så er det ikke spor rart for hunden.

Med en hundesele bliver den kraft, som kommer fra trækkeriet, fordelt på andre områder af hundens krop, og på den måde kommer presset ikke til at hvile på halsen.

Grunden til at selen bliver fravalgt er typisk fordi, ejeren af hunden ikke ved, hvilken skade et normalt hundehalsbånd kan påføre hunden. Og i mange tilfælde er det ren og skær dovenskab, der er grunden til fravalget. Det er nemlig meget hurtigere at påsætte hundesnoren, mens hundeseler kræver lidt mere.

Vær derfor god ved din hund, og køb en hundesele så tidligt som muligt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.