Hundesenge på tilbud - Køb hundeseng billigt til store og små hunde online

Vores egen dejlige Luna fylder 2 år her på fredag, og derfor har vi kigget lidt på nogle hundesenge på tilbud på nettet. Vi har kigget rimelig meget, og vi har fundet PetDreams.dk, som må siges at levere nogle billige priser på hundebure. De har masser af hundekurve og hundesenge på tilbud. Deres priser er helt i top.

Så vi glæder os rigtig meget til at give hende den nye seng. Vi er lidt “sjove”, når det kommer til hunde. Vi elsker at pylre om hende, og hun sover da også i vores seng til tider - specielt hvis en af os ikke lige er hjemme. Men sådan tror jeg, der er mange der har det.

Nå, men I kan da lige se et billede af hende:

Hun er da sød, ikke? Og nu ligger hun i sofaen og kigger på far, mens han skriver på sin blog. He-he.

Anyways. Tilbuddet på hundesengen var ikke lige det eneste, jeg havde på hjerte. Vi overvejer nemlig at købe et lille hundehus også, bare så hun kan hygge sig i haven. Og så er det jo godt, når far og mor ikke er hjemme, og hun render rundt i haven, at hun kan smutte ind i noget læ. Hun kan selvfølgelig altid benytte sig af drivhuset eller gå ind under havebordet, men det er ikke helt optimalt.

Ja - det er i hvert fald lige det, jeg tænkte på.

Kender du til nogle gode tilbud på hundesenge online? Har du set nogle billige priser på nettet på en lægger hundeseng?

Jep - så er du mere end hjertens velkommen til at gribe tastaturet og skrive det her på bloggen. Som læserne ved, kigger jeg altid efter super-tilbud og udsalg rundt omkring på det vide internet. Og er der andre, der har hunde lækre hundesenge til tilbudspris et sted, så skal det da helt sikker med her.

Jeg vil smutte igen. Nu er der nemlig mad - også til hunden ;)

Puha, og nå-ja, det er godt nok lang tid siden, jeg har skrevet herinde om hunde. Fedt at være tilbage på pinden igen. Jeg tænker sådan på, at jeg sidste vinter skrev en masse om mit forsøg på at lære Luna ikke at trække i snoren, og jeg har aldrig fået fulgt op på det. Oh well, det kommer der vistnok et indlæg om på et senere tidspunkt.

Indtil da - hygge :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.