Oversigt: Hundeskove i Danmark

Af mangel på en god oversigt, der viser samtlige hundeskove i Danmark, er her mit bud på den bedste og mest omfattende liste med hundeskove på Sjælland, Jylland, Fyn og øerne. Find din nærmeste skov, eller tilføj en skov, du kender til.

Er du i øvrigt interesseret i meget billige hundeartikler af den højeste kvalitet, kan jeg varmt anbefale PetDreams.dk :)

Alle indhegnede skove for hunde

Oversigten er opdelt i Sjælland og øerne samt Jylland og Fyn. Hundeskovene er listet i alfabetisk rækkefølge:

Tilføj hundeskov

Klik på en af ovenstående links for at komme til den del af Danmark, hvor du vil tilføje en hundeskov. Dér kan du læse mere om, hvordan du nemt og hurtigt får en tilføjet.

Gode råd

Det er rigtig godt for hunden, at den får lov at løbe rundt og lege med andre hunde. Den lærer at interagere med andre hunde og får muligheden for at få en masse god motion. Det er sundt og dækker dens behov for at møde andre af dens slags. Men det kan også nemt gå galt, hvis ikke du passer på. Hvis hunden aldrig har prøvet at være sammen med så mange på en gang, kan det fx være en overvældende følelse. Og hvis tæverne er i løbetid, så kan du regne med, at der sker løjer :)

 • Hold derfor altid skarp opsyn, og hvis du har en aggressiv hund, så lad ganske enkelt være med at tage den med. Hundeskove er kun for venlige hunde. Det er uundgåeligt, at der kommer lidt slagsmål, og i så fald skal du sørge for at være på pletten, så hundene kan blive adskilt.
 • Både når du entrerer og når du forlader skoven, skal du være påpasselig med, at andre hunde ikke smutter ind/ud. Sørg også at have holde den i snor, så den ikke løber væk, og luk altid døren/lågen så hurtigt som muligt.
 • Husk altid høm-høm-poser, så du kan fjerne din bedste vens efterladenskaber. Der er ingen, der gider at træde på en brun hundelort ;)
 • Du kan sagtens tage noget hundelegetøj med, men husk, at andre hunde også kan få lyst til at “stjæle”. Pas også på, at din egen hund ikke hugger andres legetøj.
 • Godbidder kan du også medbringe, med lad være med at give dem til andre.

Elsker du også hunde?

Du kan læse flere gode artikler om hunde her på InfoBlog. Her er nogle få udvalgte:

 • Slankekur for hunde - Er din hund lidt for rund, så læs mere om, hvordan du får den ned i vægt igen.
 • Hundeseler - Læs om hundeseler og hvorfor det er så vigtigt, at din hund får en sele fremfor et halsbånd.

En tanke om "Oversigt: Hundeskove i Danmark"

 1. Lisbet Krogh Christensen

  Århus har 2 hundeskove.
  én i Tilst ved Skjoldhøjkilen
  og èn ved rasteplads Blankhøj nordgående spor, den kan man også komme til via Bavnehøjvej, parkér ved flyvepladsen og følg vejen parallelt med motorvejen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.