Hundetræning online - Gratis hundetræning baseret på afprøvede metoder

Jeg vil her på bloggen afprøve noget helt nyt. En serie af artikler, som jeg kalder gratis hundetræning online. Det handler simpelthen om de mest basale ting om opdragelse og kommunikation med hunde. Alt lige fra, hvordan du får hunden til at tisse udenfor fremfor indenfor, hvordan du får hunden til at gå pænt - og meget mere. Det hele er baseret på personlige erfaringer og hjælp fra min ven Casper, som er en af Danmarks bedste hundetrænere/hundelyttere. Du får simpelthen hundetips helt gratis - hundetips, der virker og er afprøvet af mig personligt.

Jeg synes, der mangler en samlet oversigt over guides til, hvordan du opdrager en hund bedst. Jeg er opvokset med hunde, men først her for ca. 6 måneder siden fik jeg min første hund, en formel 1 labrador retriever-tæve, som hedder Luna.

Hun er fantastisk. Lærenem, trofast, smuk og ikke mindst intelligent. Men der skal arbejdes og kommunikeres på den rigtige måde, for at få hende til at være “ordentlig”.

Gratis hundetræning online - hundetræning på internettet

Inden vi går i gang:

Husk altid at konferere med din hundelæge, når det gælder kost. Han/hun ved bedst. Jeg er hverken hundelæge eller hundetræner, men jeg arbejder med metoder der virker. Alle de tips, jeg har fået, er primært nogle, jeg har samlet op på nettet, lært fra bekendte, og i særdeleshed fra min ven Casper, som er professionel hundelytter og nok den bedste til hunde, jeg kender i hele verden.

Er du villig til at betale få penge for at lære, hvordan du kommunikerer 100 % rigtigt med dig hund, så er det Casper, du skal have fat i! Han er oplært af den verdenskendte hundelytter Jan Fennel. Hvis ikke du ved, hvem Jan Fennel er, så har du levet under en sten, og så skal du i gang med at læse hendes bog, “Hundelytteren” nu, eller have fat i Casper! Han kan findes her: Ulvehunde.dk.

Hundetræning: Alle mine hundetips baseret på afprøvede metoder

Her er en oversigt over alt - eller næsten alt - hvad du behøver at vide for at få en dejlig hund.

Denne side bliver opdateret løbende.

Vil du følge med?

Hold dig opdateret med de seneste nye, afprøvede hundetips, der virker. Det er nemt og selvfølgelig gratis:

Abonnér på hundetips fra InfoBlog via RSS-feed eller …

Få hundetips fra InfoBlog direkte til din mailbox

Disclaimer

Alle tips vedr. hundetræning, hundeopdragelse og hundekommunikation er efter eget ansvar. At det virker for mig og netop min hund, betyder ikke nødvendigvis, at det virker for dig og din hund. Men jeg lover een ting: Alt det, jeg skriver om her, er afprøvet af mig personligt, på min f1 labrador retriever-tæve. Og har metoderne ikke virket, så skriver jeg det tydeligt! Visse hunderacer og hunde er mindre eller mere lærenemme. Sådan er det bare.

Og vil du vide, hvordan vores egen Luna ser ud, så kan du se billeder af hende herunder. Pas på, at din hanhund ikke ser billederne. Hun er lækker! :D

Luna Labrador - Formel 1 labrador retriever

Det er tilladt at bruge billedet af Luna, såfremt der bliver henvist til dette indlæg.

2 tanker om "Hundetræning online - Gratis hundetræning baseret på afprøvede metoder"

  1. Jan, redaktør Forfatter

    Tak :) Og ja - har du hund og vil du lære at forstå den, så er det nogle must-have-bøger, hvis du spørger mig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.