Hvem bor på adressen?

Hvem bor på adressen? Det er et hyppigt stillet spørgsmål, og det kan faktisk nemt besvares med de rette metoder og værktøjer.

Laver du en søgning på nettet på ordene hvem bor på adressen, finder du i hvert fald ikke ud af særligt meget. Du bør naturligvis bruge nogle værktøjer og services for at finde du af det.

Gode services, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvem der på din adresse eller andre adresser

Jeg plejer som regel at starte med De Gule Sider, dvs. dgs.dk. Den anden mulighed er krak.dk, men jeg synes, at krak er så fyldt med bras, at det kan være irriterende at bruge siden.

En helt anden ting er, hvis du vil finde ud af, hvem der ejer en hjemmeside. Her vil jeg anbefale DanDomain.dk, som kan hjælpe dig med det. Du indtaster blot hjemmesidens adresse, og så kan du se yderligere oplysninger om ejeren.

Andre ressourcer

Har du andre forslag til, hvordan kan kan få svar på spørgsmålet, hvem bor på adressen, er du meget velkommen til at lægge en kommentar herom. Det kan være, at jeg har overset nogle gode services, som også kan være behjælpelige i denne forbindelse, og i så fald er det bare om at lægge en kommentar. Det ville jeg blive glad for, også for at lære lidt mere.

Man kan jo ikke vide det hele selv :)

Jeg glæder mig til at høre, om du ved mere mht. at finde ud af: Hvem bor på adressen?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.