Hvilken smartphone skal jeg vælge i 2012?

En af mine venner stillede forleden spørgsmålet: Hvilken smartphone skal jeg vælge? i 2012 har tingene ændret sig en del siden de forgangne år - så det er jo et vigtigt spørgsmål. Jeg tænkte med det samme, hmm… ja hvilke smartphone skal man vælge i 2012, hvis man nu virkelig er i tvivl. Og efter 5 sekunder havde jeg svaret. Det er faktisk meget simpelt. Snurrer det rundt i hovedet på dig med spørgsmål som hvilken smartphone skal jeg vælge i 2012, så kan du få samme svar, som jeg gav. Alternativ kan du jo også gå ind på CallMe, som har et gigantisk udvalg af fede og de billigste mobiler ;)

Der er stort set kun to veje at gå: iPhone eller Android-mobil. Så er der også alt muligt andet - men det er ikke nævneværdigt. Det er Android og iPhone, der er de to store spillere, og for nogle er det enten eller.

Folk vælger iPhone, hvis de allerede har Apple-produkter (Mac-bærbar, iPod, iPad osv.) - i så fald, er det næsten et “must”, at du køber en iPhone som smartphone i 2012.

Jeg har selv en Android-mobil, og den er jeg super-tilfreds med! Jeg er ikke så meget til Apple (alligevel), og jeg kan forsikre dig om, at Android er lige så godt som iPhone.

Jeg ville anbefale en HTC-telefon, hvis du er i tvivl om, hvilken smartphone man skal vælge her i 2012. Jeg har selv en WildFire S, og den er super-fed. Jeg har den i sort, og min kæreste har den i pink/lilla.

Jeg har jo skrevet før om iPhone og om hvor fed den er, men jeg har mine tvivl nu. Altså, den er virkelig sprød, men de findes ikke i alle mulige størrelser og mange farver, og derfor vælger jeg heller en Android-mobil til hver en tid. Nu har jeg bestemt mig.

Jeg håber, at jeg har kunnet svare bare nogenlunde på: hvilken smartphone skal jeg vælge?

Hvis jeg var dig, ville jeg kigge ind hos CallMe.dk, da de har mere eller mindre alle de fede mobiler, som du nogensinde kan få brug for :)

/Jan

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.