Kategoriarkiv: InfoBlog

Her finder du seneste nyt fra InfoBlog. Statusopdateringer, nye og kommende tiltag m.m.

Der leges med nyt design til bloggen - Og lang tid siden, i øvrigt!

Lige for tiden leger jeg lidt med at få InfoBlog til at se lidt pænere ud. Jeg har i lang tid været lidt irriteret over det skrabede design, jeg har kørt med.

Logoet og menuen øverst oppe synes jeg rigtigt godt om. Men jeg mangler stadig at gøre et eller andet ved menuen ude til højre. Den er ikke helt tip-top, hvis du spørger mig. Der skal nok være lidt mere luft udenom al teksten, så det hele ikke kommer til at se så sammenpresset ud. Det må jeg se på.

Hvad ellers?

Der har været lidt stille her på bloggen den seneste tid. Jeg har haft travlt i andre sammenhænge, men jeg savner at skrive noget. Der er sket meget siden sidst, og det vil jeg gerne skrive lidt mere om.

Så hæng på, vend tilbage lidt senere, og så er der måske nogle spændende indlæg at læse, når du er her igen.

Vejret er begyndt at blive rigtig koldt, så jeg skal nok komme til at bruge en masse tid inde i varmen og foran computeren, hvor jeg føler mig tryg og afgrænset fra den “kolde omverden” :)

Jeg kommer til at tænke på den fremgang, der er sket med hunden herhjemme. Vi er begyndt at gå til hundetræning med hende igen - dog trækker hun stadig i snoren, når hun går, så der er sådan set ikke noget nyt i lige præcis den sag. Det er som det har været i mange måneder. Men hun er blevet stor og flot, og så bliver hun rost for sin smukke pels. Det er lidt spøjst, når folk spørger os, hvad vi fodrer hende med og hvor ofte vi bader hende. Men vi gør ikke noget ud over det sædvanlige. He-he.

Nå, men okay. Det lægger da op til nogle indlæg om den lille hund :)

Det nye stjernetegn - et stort hit på InfoBlog

Så kom der lidt ro på den her på InfoBlog. De seneste par uger har det boomet med kommentarer fra stjernetegn-interesserede i mit indlæg om det nye stjernetegn - slangeholderen. I skrivende stund, 4. februar i det herrens år 2011, har InfoBlog over 200 kommentarer til netop dette indlæg. Hu-hej, hvor det går :)

Det var nyhedsværdien, der fik mig til at skrive indlægget, og ikke min interesse for astrologi, horoskoper eller stjernetegn. For det interesserer mig overhovedet ikke, og jeg tror slet ikke på det. Men jeg respekterer fuldt ud de ting, andre mennesker tror på.

Det har været interessant at følge debatten - hvis man da kan kalde den det. Størstedelen af kommentarerne har været lidt halv-ligegyldige og fyldt med ord som f*ck og l*rt. Få kommentarer har jeg endda slettet, fordi de har været for grove.

Af hvad jeg har kunnet læse mig til - og som jeg også har skrevet i selve indlægget - er, at det her 13. stjernetegn, Slangeholderen, slet ikke er eller nogensinde bliver en realitet. Skulle det blive en realitet, så ændrer du i hvert fald ikke stjernetegn, medmindre du er født i går, bogstavelig talt.

Men jeg siger i hvert fald tak for alle kommentarerne. Det bliver spændende at se, om der kommer flere. I dag er første dag siden jeg udgav indlægget 15. januar, hvor der ikke er kommet en eneste kommentar. Jeg gætter på, at der kommer flere, men ikke mange flere.

Go’ weekend :)
Jan

Lidt ny stil på bloggen

Jeg forsøger konstant at ændre på designet her på bloggen. Her er en lille opdatering.

Selvom jeg ikke er den store webdesigner, så kan jeg godt lide at rode med designs. Jeg har da lavet en del hjemmesider efterhånden, men tiderne har ændret sig, og jeg er ikke så skarp mere.

Jeg forsøger at gøre InfoBlog så støjfri som det nu er muligt. For mig er det vigtigt, at der er fokus på det skrevne, og derfor er overskrifterne blevet større og meget af det grafiske elimineret.

Tja, der går nok ikke lang tid før, jeg ændrer det hele igen. Een ting er, at det er støjfrit og neutralt, men egentlig er jeg ikke så vild med hjemmesider, der ikke har så meget grafik på. Jeg hælder mest til web 2.0-stilen, men det er det her bestemt ikke.

I øvrigt skal jeg have fundet ud af, hvordan jeg får billeder ind på bloggen. De bliver simpelthen ikke vist, når jeg uploader dem. Det kræver vist, at jeg går ind i noget FTP og roder lidt rundt dér.

Populære artikler i 2010 - og godt nytår 2011!

Godt nytår! Der er sket meget hos InfoBlog i 2010 - primært i slutningen af året, idet det er dér, bloggen først blev startet. Her er nogle af de artikler, der har været mest populære i dette år, som nu er ved at være forbi.

Artiklen om depressionstest har vist sig at være meget populær. Rigtig mange har kommenteret, og dermed er det den artikel, som har opnået flest kommentarer i år. Herligt, og tusind tak til alle, der har villet kommentere.

Det lille indlæg om sovesofa-tilbud har også vist sig at kunne hive rigtig mange besøgende ind. Dejligt, og tak, fordi I kiggede forbi.

Siden om damesko i store størrelser har også fået nogle kommentarer med på vejen her lige i slutningen af året. Der er kommet nogle rigtig nyttige kommentarer fra folk, der har kunnet henvise til nogle gode sider, der sælger damesko i store størrelser, fra størrelse 43 og opefter. Super-godt.

InfoBlogs mest populære artikel er dog om januar-udsalg i 2011, og siden om fyrværkeri-salg samt salg af nordmannsgran har også være ekstremt velbesøgt her i slutningen af året. Tusind tak, fordi I var interesserede i at læse med.

Der er selvfølgelig også andre artikler, der har klaret sig rigtig godt, og det er jeg meget glad for.

Rigtig godt nytår til alle, der har læst med