iPad 2 - Billig iPad 2, hvor? iPad 2-priser, hvor meget? Se her!

Du kan lige nu få iPad på afbetaling hos L’easy. Helt bestemt et besøg værd, hvis du vil nøjes med at afbetale i stedet for at lægge en masse penge på een gang :)

iPad 2 16gb Wifi

iPad 2 64gb Wifi + 3G

iPad 3 - 16 GB WiFi

Jeg har ikke haft fornøjelsen af at eje en iPad, men jeg har prøvet den her for nylig, og jeg må “desværre” overgive mig til Apples nye tablet. Nu er iPad 2 så blevet annonceret, og jeg kan nærmest ikke vente med at få fingrene i den. Jeg har ejet en MacBook i nogle år efterhånden, så nu er tiden kommet, hvor jeg bliver nødt til at købe et Apple-produkt mere.

OBS: Information om iPad 2 kom frem 2. marts, og det er som det ser ud lige nu (fra 11. marts) kun muligt at købe iPad 2 i udlandet. Denne artikel vil derfor blive opdateret løbende med priser og information. Du er velkommen til at bidrage og give dit besyv med, hvis du har nyttig information, der relaterer til denne artikel. Det ville jeg sætte stor pris på.

iPad 2 - Billig iPad 2 i Danmark

Hvor køber man en billig iPad 2 i Danmark? Indtil videre må du nøjes med at vente, men hvis du vil være blandt de første, der får fat i denne lækre sag fra Apple, kan du skrive dig op på Apples hjemmeside og få besked via mail, lige så snart, den udkommer i danske butikker. Skriv dig op her »

iPad 2 - Priser

Hvor meget koster den? Hvad er iPad 2-prisen i Danmark? Lige nu kan du kun købe den i udlandet via Apple Store på Apple.com. Den er sat til salg 11. marts. Og prisen er 499 $, rundt regnet 2.700 danske kr. ifølge kursen i skrivende stund. Hvad den reelle iPad 2-pris kommer til at være, når den rammer de danske butikker, er ikke helt til at sige.

Skal du have den?

Har du allerede 1′eren, vil du så sælge den og købe 2′eren? Vil du købe den i udlandet? Eller du er måske slet ikke til de dersens tablets?

Lad mig høre din mening.

Jeg ser i hvert fald meget frem til at holde den smukke tablet i mine hænder, surfe rundt online og lave det, jeg ellers nu gør, når går på nettet. Måske skal der også spilles lidt på den, men nu får vi at se. Den skal primært bruges til surfing, research og læsning af gode e-bøger og den slags. Nu har jeg kun prøvet den i et begrænset tidsrum - altså 1′eren - og den er ikke helt optimalt til at skrive større afhandlinger, fordi touch-tastaturet ikke lige er det bedste til at skrive en masse på. Men måske kommer det an på tilvænning?

27 tanker om "iPad 2 - Billig iPad 2, hvor? iPad 2-priser, hvor meget? Se her!"

 1. Mads

  iPad 2 lyder som en utrolig nice gadget. Jeg regner stærk med at købe en gennem et firmatilbud når den engang lander i Danmark. Jeg tror jeg primært vil bruge den til at se film på, surfe, emaile og have billeder på. Jeg synes iPaden er cool fordi den er så transportabel. Jeg ved allerede nu at jeg f.eks. kommer til at sidde med den foran flimmeren. Og så er der jo designet, hele 33% tyndere det er helt vildt. Den er lækker både for øjnene og for hænderne. Jeg har også en hel del venner der er glade brugere af facetime, så det er jo vildt fedt at den nu også har fået to kameraer. Så jeg glæder mig til at få den :)

 2. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Mads :)

  Det lyder ikke ringe med et firmatilbud. Jeg har ikke selv prøvet FaceTime - så nøjes sikkert bare med at bruge Skype.

  Og ja 33 % mere slim - det er sgu lækkert!

 3. Mads

  Har læst nogle rygter om at en iPad 3 måske udkommer snere i 2011. Men det kan man jo ikke helt stole på, jeg synes altid det er svært at vide om man skal vente med at købe eller bare gøre det. Hvad tror du ville være det bedste?

 4. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Mads

  Tak for dit spørgsmål :)

  Hvis du ser på, hvordan udviklingen i forhold til eks. iPhone og MacBook har været indtil nu, så tror jeg ikke selv på en iPad 3 allerede i 2011. Skulle der komme en iPad 3, så kunne du spørge dig selv det spørgsmål: Hvad skulle der være revolutionerende nyt ved en 3′er? Hvad skulle en 3′er have af helt specielle features, som 2′eren ikke allerede har?

  2′eren er en markant forbedring af 1′eren. Den er blevet voldsomt meget tyndere, lettere og hurtigere og den har fået flere af de ting, som folk har efterspurgt hos 1′eren. Hvis der skulle komme en 3′er allerede i 2011, så skal der godt nok meget til for, at den bliver bedre end 2′eren.

  Alt i alt, så ville jeg helt klart købe 2′eren. Jeg købte ikke 1′eren bl.a. fordi, der netop manglede en del ting. Men de ting er endelig blevet forbedret i 2′eren.

  Jeg håber, du kan bruge mit svar :)

 5. Wiper

  En 3′er kunne indeholde retina skærm, thunderbolt m.v. alle de magler som vi forventede i 2′eren…;0)

 6. Wiper

  En 3′er kunne indeholde retina skærm, thunderbolt m.v. alle de mangler som vi forventede i 2′eren…;0)

 7. René Merrild

  På nuværende tidspunkt bruger jeg Ipad 1g. til skolebrug, og er fuldt ud tilfreds.
  Dog skal jeg selvfølgelig have Ipad 2g. når den udkommer.

  Men hvor kan den forudbestilles, idet jeg gerne vil have den på dagen, og være sikker på at få en i første sending. :)

 8. Mads

  Regina display kunne være vildt lækkert! Tænker også hvorfor de ikke har givet iPad 2 det nu hvor de har teknologien. Måske er det for dyrt på så stor en skærm ? Kan det betale sig at købe 2 eren nu eller burde man vente? Og hvor længe ville der i så fald gå før iPad 3 vil udkomme ?

 9. Gæst

  Hey i kan være ret sikre på der allerde er en 3 er på vej. Konkurrencen om at være the Leader dog inden for tables / smartphones er godt i gang. Men ligesom alt teknologi kan du vente uendeligt længe med at købe noget hvis du tænker “skal jeg vente til næste model” det er bare med og få købt og nydt varen :) nogen der ved om man Kan bestille iPad hjem billigt fra uk ellers USA og så bruge den i dk ?

 10. Gæst

  3 eren er nok allereede lavet men de venter med at udgive den til folk har købt 2 eren :) of iPhone 5

 11. René Merrild

  Nogle der har hørt rygter om Ipad 2′eren bliver forsinket til danmark. Pga. hændelserne i Japan???
  Idet A5 processoren laves i japan.

 12. Sew

  Nogen idé om hvad den ca. kommer til at koste i DK ? (Rundt regnet)
  Siden danske butikker også skal have dem fra Apple (Utroligt nok ;P)
  får de jo nok en slags rabat, fordi de køber så store læs ad gangen.
  Far siger, at det helt sikkert kommer til at være billigere end hvis man skal bestille den fra deres hjemmeside, fordi ellers kan det ikke betale sig, for forbrugeren at købe den i DK. 499$+25% moms+9% told er ca. 3.600 kr.
  Så jeg regner med at den kommer til at ligge under 3.600 kr ;P

 13. simon ærø

  jeg har forhørt mig nogle forskellige steder, og prisen på den billigste ipad 2 altså den på 16 GB. kommer til at ligge på 3800.- så 1100.- dyre end i USA. jeg synes faktisk prisen er fair nok når man tænker på hvad den første ipad kostede da den kom til danmark. held og lykke med den der ude, fredag d. 25 <3

 14. simon ærø

  hørte bla. i fona, elpehuset & humac. de sagde alle sammen det samme, så det må man vel stole på :)

 15. Sew

  Ikke langt fra mit gæt ;P Men overrasker mig stadig, at de sætter prisen højere, end hvad det koster at få sendt den fra USA…

 16. Mb

  Jeg har haft en ipad 1 fra starten og køber nu en 2 r til min søn. Men du skriver du vil surfe og opleve det du oplever på din macbook den holder ikke helt desværre. Flash mangler og ja det giver nogle surf problemer mange sites bruger det i deres videoer. Desuden er ipad ikke god til sider hvor der er små vinduer der skal scrolles. Intel.com er et godt eksempel. Ellers er det en udemærket tablet

 17. Sew

  Snakkede med en fra Fona, og han sagde 5000-6000,- kr.
  Gælder så også alle modeller ;) Og ikke kun den billigste.

 18. Jan, redaktør Forfatter

  @Mb

  Hej :)

  Jeg troede, det var blevet fikset, det med flash? :S Men okay - jeg kan godt leve uden :)