Islandske heste - Også til salg

Islandske heste - informationer og salg. Denne smukke hest er virkelig fantastisk. Farvevariationerne er mange, og der er altså bare et eller andet over dem. En af mine bekendte fandt på et tidspunkt en vallak-islænder, som virkelig slog benene væk under mig, selvom jeg nu ikke er så meget til heste. Mange tager faktisk også på rideferie - islandske heste er nemlig ret populære, når det kommer til rideture rundt om i Danmark.

En islandsk hest har mange farvevariationer. Andre heste behersker skridt, galop og trav, hvorimod islandske heste behersker også tölt og/eller pas.

Islandske heste er stærke

Hestens gangarter, er noget af det, som har succesvejen for islandske heste i de senere år i størstedelen af Nordamerika samt Europa. Den islandske hest er en brugshest, hvor der ultimativt bliver lagt mest vægt på de rideegenskaber, som gør den så fantastisk.

Islands meget hårde klima har hærdet hestene, så i dag er utroligt hårdføre og hærdede. De er kompakte heste, som kan tåle lidt af hvert. De har udviklet sig meget siden det 9. århundrede. Det er jo egentlig ret interessant.

Da en af mine bekendte for nogle måneder tilbage skulle købe sådan et flot dyr, gik hun ind på dba.dk, hvor han fandt sig en islænder - nærmere betegnet en vallak, som var rødbroget. Den havde dog et par år på bagen (kan ikke huske den præcise alder), men det var helt sikkert en flot og alligevel smuk hest. Så jeg kan i hvert fald på vegne af hende anbefale dba, hvis du skal finde islandske heste til salg.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.