Januar-udsalg 2016 i London

Der er mange penge at spare, hvis du tager på januar-udsalg i 2016 i London. Rigtig mange starter deres januar-shopping i London, fordi der er mange penge at spare. Der er flere populære butikker, som holder januarudsalg i 2016, og det kan du med fordel drage nytte af. Men du skal være hurtigt!

Januarudsalget i London er utrolig populært, men der er en ting, du skal være bevidst om: Du skal være lynhurtigt ude, for alle vil gerne have fat i de ekstremt billige, nedsatte varer, der er på udsalg. Londons udvalg af varer er flere gange større end det, du finder i Danmark. Du kan finde alt lige fra kosmetik, super-fede, billige marguerit-smykker, lækkert modetøj - tøj som Acne-jeans, Mulberry-tasker og masser af andet dametøj, herretøj og accessories.

Du kan spare ekstremt mange penge på januarudsalget i London hvert år, og i 2016 sker det igen - men hvor er de fede udsalg helt præcis?

Du kan tage med easyjet på januar-udsalg i London til blandt andet Harrods, som er det absolut største stormagasin. De er kendte for deres januarudsalg, hvor du kan spare op til 50 % på tøj, smykker, makeup og meget mere. Harrods bliver besøg af flere hundrede tusind mennesker bare på førstedagen for deres udsalg, som faktisk allerede starter 28. december.

I London kan du på udsalget også spare ekstremt meget på de fede Mulberry-tasker. De koster normalt ret meget, men også dem kan du være heldig at få til halv pris. Det er en besparelse, der vil noget!

Andre steder, hvor du kan finde fede, nedsatte varer, er: Stormagasinet Liberty, modemekkaet TopShop samt Harvey Nichols. Tjek easyjet.com for flere oplysninger om, hvordan du kan komme til London og spare utroligt mange penge i 2016. Men husk at være tidligt ude - ellers bliver alle de bedste varer hapset af andre :)

Har du selv været på januar-udalg i London, og regner du med at gøre det i 2016?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.