Kategoriarkiv: Kærlighed

Denne kategori dækker over det brede emne kærlighed. Gode artikler om romantik og samliv, men også om singleliv, dating - online såvel som offline. Find kærligheden … eller læs i det mindste om, hvordan du finder den.

Søde digte til kæresten - Digte, der gør et godt indtryk, det er her!

Det giver bonus at give søde digte til kæresten - specielt, hvis kæresten er en pige/kvinde. Der er et eller andet “old school” ved et digt, og selvom det netop virker som en gammeldags ting, så sætter de fleste piger i alle aldre rigtig meget pris på et sødt digt. Her får du nogle tips, der kan komme dig til gode, hvis du agter at sende søde digte til kæresten.

Nuvel - lad os lige gøre op med, at jeg ikke er ekspert på området, men jeg ved en ting eller to om det at skrive et sødt digt til en kæreste. Og kodeordet er nemlig “skrive”. Hvis jeg var dig, og hvis du er interesseret i at gøre det bedste indtryk, så ville jeg glemme alt om at finde et tilfældigt digt på nettet. Det er den personlige tilgang, der tæller hos kvinder, og jeg kan love dig for, at hvis du selv skriver digtet, så får du en 1.000 gange større reaktion end, hvis du blot fandt et digt online, som din kæreste kunne spises af med.

2 Super tips til at skrive søde digte til kæresten

1. Bliv mester til rim: Tænker du digte, tænker du sikkert også rim. Og det er noget af det sværeste, men kender du det et lille trick, så er det faktisk den letteste del af at skrive et digt. Har du svært ved det med rim, så skal du blot besøge https://www.ebn.dk/rim/. Du indtaster blot det ord, du vil rime på, og så får du en masse forslag. Lettere bliver det sgu ikke :)

2. Vær personlig: Lav eventuelt en liste over de ting, du elsker ved din kæreste. Det kan være hendes lyse hår, blå øjne, den måde, eller bare noget så banalt som den måde, hun kigger på dig. Kvinder elsker, hvis man som fyr lægger mærke eller sætter pris på detaljer. Finder du nogle gode ting, er du allerede godt på vej til at starte med at skrive søde digte til kæresten, du elsker.

Vær ikke bange for at gå i gang. Det kan godt være, du tror, det er meget bedre at finde et digt på nettet, men hvis din kæreste bruger Google, er hun sikkert ikke så dum, og finder hun ud af, at du bare har hugget et digt på nettet, så er du på r*ven.

Vis din kærlighed med ærlighed :)

Handicap-dating - for handicappede og udviklingshæmmede

Alle uanset funktionalitet bør have mulighed for at finde den rette partner eller date. Handicappede mennesker og udviklingshæmmede - mennesker med funktionsnedsættelse - har nu bedre muligheder for at finde kærligheden via en ny hjemmeside.

På Handicap-dating.dk kan handicappede og mennesker med funktionsnedsættelse oprette en brugerprofil og komme i gang med date andre lige som på mange andre datingsider. Er man ikke på udkig efter den store kærlighed eller en kæreste, kan man nøjes med at finde chatvenner eller bare venner, man gerne vil mødes med i ny og næ.

Tommelfingrene op for et godt initiativ herfra. Vil du i gang med handicap-dating eller kender du en, der kunne være interesseret, kan du besøge hjemmeside her.

Russiske kvinder - Dating med smukke russiske piger og damer

Online dating med russiske kvinder er for alvor begyndt at blive populært i Danmark. Flere og flere datingsider, hvor danske mænd kan komme i kontakt med intelligente og smukke, russiske piger - og senere hen ender med at blive mand og kone - er begyndt at springe frem, og det lader til at være en stor succes hos mange par.

Mange russiske kvinder lever under trænge kår, og derfor er der et stort antal, som søger bedre steder og partnere i udlandet - herunder Danmark - partnere, de kan leve sammen med under moderne og økonomisk stabile forhold. De søger ganske enkelt en bedre fremtid, og dette kan de finde vha. de mange match making-services og online datingsider, hvor de kan finde en dansk mand, der kan give dem tryghed og en bedre tilværelse - en tilværelse, som Rusland ikke kan tilbyde på helt samme måde.

Jeg har hørt om flere, som med stor succes har fundet kærligheden i form af en russisk dame. Kvinderne i Rusland er kendt for at være målbevidste, intelligente og smukke. De vil gerne stifte familie, tage uddannelse, være gode ved sin mand og ikke desto mindre er de villige til at lære det danske sprog. Sådan en dedikation finder du bare ikke hos mange andre kvinder.

Det lyder måske som en voldsom generalisering, men det er det billede, jeg har dannet mig ud fra de samtaler og erfaringer jeg har gjort mig med danske mænd og russiske kvinder, der har fundet hinanden via dating, og som har skabt en god og stabil tilværelse sammen.

Har du selv erfaringer med dating af russiske kvinder, eller har du lige som jeg hørt nogle succeshistorier, er du velkommen til at smide en kommentar.

Romantisk wellness-ophold med den bedste atmosfære

Oplev stemningen af romantik på et wellness-ophold. Et romantisk ophold kan gøre meget, men det er ikke nok, hvis du vil gå hele vejen. Læs denne artikel, der måske kan give dig inspiration til bedre oplevelser - inspiration til at styrke jeres forhold.

På trods af, at jeg aldrig selv har været på et wellness-ophold - og slet ikke et romantisk et - så vil jeg gerne her komme med nogle tips til, hvad der kan gøre et wellness-ophold endnu mere romantisk. Læs resten