Kategoriarkiv: Romantik

Romantik fører til kærlighed. Men hvad er romantik, og hvordan skaber man en ægte, romantisk stemning? Læs om romantikken som en essentiel forudsætning for at to mennesker kan være sammen i kærlig samhørighed her.

Søde digte til kæresten - Digte, der gør et godt indtryk, det er her!

Det giver bonus at give søde digte til kæresten - specielt, hvis kæresten er en pige/kvinde. Der er et eller andet “old school” ved et digt, og selvom det netop virker som en gammeldags ting, så sætter de fleste piger i alle aldre rigtig meget pris på et sødt digt. Her får du nogle tips, der kan komme dig til gode, hvis du agter at sende søde digte til kæresten.

Nuvel - lad os lige gøre op med, at jeg ikke er ekspert på området, men jeg ved en ting eller to om det at skrive et sødt digt til en kæreste. Og kodeordet er nemlig “skrive”. Hvis jeg var dig, og hvis du er interesseret i at gøre det bedste indtryk, så ville jeg glemme alt om at finde et tilfældigt digt på nettet. Det er den personlige tilgang, der tæller hos kvinder, og jeg kan love dig for, at hvis du selv skriver digtet, så får du en 1.000 gange større reaktion end, hvis du blot fandt et digt online, som din kæreste kunne spises af med.

2 Super tips til at skrive søde digte til kæresten

1. Bliv mester til rim: Tænker du digte, tænker du sikkert også rim. Og det er noget af det sværeste, men kender du det et lille trick, så er det faktisk den letteste del af at skrive et digt. Har du svært ved det med rim, så skal du blot besøge https://www.ebn.dk/rim/. Du indtaster blot det ord, du vil rime på, og så får du en masse forslag. Lettere bliver det sgu ikke :)

2. Vær personlig: Lav eventuelt en liste over de ting, du elsker ved din kæreste. Det kan være hendes lyse hår, blå øjne, den måde, eller bare noget så banalt som den måde, hun kigger på dig. Kvinder elsker, hvis man som fyr lægger mærke eller sætter pris på detaljer. Finder du nogle gode ting, er du allerede godt på vej til at starte med at skrive søde digte til kæresten, du elsker.

Vær ikke bange for at gå i gang. Det kan godt være, du tror, det er meget bedre at finde et digt på nettet, men hvis din kæreste bruger Google, er hun sikkert ikke så dum, og finder hun ud af, at du bare har hugget et digt på nettet, så er du på r*ven.

Vis din kærlighed med ærlighed :)

Romantisk wellness-ophold med den bedste atmosfære

Oplev stemningen af romantik på et wellness-ophold. Et romantisk ophold kan gøre meget, men det er ikke nok, hvis du vil gå hele vejen. Læs denne artikel, der måske kan give dig inspiration til bedre oplevelser - inspiration til at styrke jeres forhold.

På trods af, at jeg aldrig selv har været på et wellness-ophold - og slet ikke et romantisk et - så vil jeg gerne her komme med nogle tips til, hvad der kan gøre et wellness-ophold endnu mere romantisk. Læs resten