Køb iPad 2 her

Du kan lige nu få iPad på afbetaling hos L’easy. Helt bestemt et besøg værd, hvis du vil nøjes med at afbetale i stedet for at lægge en masse penge på een gang :)

iPad 2 16gb Wifi

iPad 2 64gb Wifi + 3G

iPad 3 - 16 GB WiFi

Skal du have nallerne i Apples nye vidunder af en tablet, så er du ikke alene. Og hvis du vil spare penge, vil du også købe iPad 2 til den billigste pris, lige som mange andre. I denne artikel tager vi fat i steder, hvor du kan købe iPad 2.

Jeg glæder mig selv til at holde den lille ny i mine hænder. Det bliver næsten for godt til at være sandt. Jeg blev så fascineret af 1′eren, men jeg fik aldrig købt den, og det er jeg egentlig glad nok for, for 2′eren er meget mere mig.

Køb iPad 2

Bemærk: I skrivende stund kan du kun købe iPad 2 i udlandet via Apple.com. Prisen er 499 amerikanske dollars, og kan du ikke vente, så er den klar fra 11. marts. Dog skal den bestilles fra udlandet, og så skal du nok huske at medregne fragt, moms og hvad der nu ellers bliver pålagt.

Hvad er nyt?

Det mest bemærkelsesværdige er nok størrelsen. Som det sker med andre Apple-produkter, bliver de mindre og mere lækre i designet. Denne udvikling bliver man selvfølgelig heller ikke snydt for, når det kommer til den seneste nye udgave af deres tablet. Den er meget mere slim, og så er batterilevetiden boostet til 10 timer, hvilket er helt ideelt til blandt andet folk, der gerne vil nå at læse ekstra mange sider af den seneste nye e-bog. Den er naturligvis også blevet kraftigere og lettere, og så kan du videochatte med andre via FaceTime.

Alt i alt ser det ud til at blive en sikker succes.

Skal du købe iPad 2? Det skal jeg helt sikkert!

Læs også: Billige iPad 2-priser »

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.