Kunstige blomster

Er kunstige blomster sagen, eller det en dårlig idé? Der er vel ingen tvivl om, at naturlige blomster er flottest, eller hvad? Der er faktisk fordele og ulemper ved begge dele.

Er kunstige blomster sagen, eller det en dårlig idé? Der er vel ingen tvivl om, at naturlige blomster er flottest, eller hvad? Der er faktisk fordele og ulemper ved begge dele.

Kunstige blomster er flottere og “nemmere”

Grunden til, at kunstige blomster er - som jeg har valgt at kalde det: “nemmere” er, at de ikke skal vandes eller vedligeholdes på nogen måde; ikke lige som naturlige blomster. De holder i al evig tid - næsten da - og længere er den ikke. Det gode er også, at der finde rigtig mange forskellige slags kunstige blomster. Det er en billig måde at pynte hjemmet eller haven op på. Flot og simpelt.

Men hvad er så ulempen - eller lad os kalde det fordelen ved de naturlige blomster?

Det er ikke til at komme udenom, at den naturlige tilgang altid vinder. Når noget er naturligt, fremfor kunstigt, vinder du points hos de fleste. En hver sætter større pris på, hvad naturen kan byde på; desværre er der så også nogle ulemper, eller rettere sagt nogle ting, man skal finde sig i:

Den naturlige blomst kræver rigtig meget “vedligeholdelse”. Der skal vandes og i visse tilfælde skal der gødning til. En levende plante har også den fordel - ud over at se pæn ud - at den giver ilt og ikke mindst atmosfære.

Konklusionen må være, at begge dele kan være gode - alt efter, hvad man er til. Nogle mennesker holder mere af kunstige planter og blomster, mens andre vil have den ægte vare og alt det, der hører med til.

Hvor finder du tilbud og udsalg eller bare billige priser på nettet online?

Jeg foretrækker faktisk bare at gå til blomsterhandleren, men faktisk er der masser af muligheder online på nettet, som du bare kan søge på og finde nemt og hurtigt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.