Labradoodle

En labradoodle er en blanding (hybrid) af racerne labrador retriever og standard- eller miniature-puddel (engelsk: miniature poodle).

Se i øvrigt billige priser på hundeartikler til din labradoodle hos PetDreams.dk - Kan varmt anbefales :)

Labradoodles er meget populære i blandt andet U.S.A., hvor blandt andre flere kendte amerikanere også har stor glæde af dem. Idet labradoodlen er meget allergivenlig, og har denne hunderace opnået stor succes hos mennesker med hundeallergi.

Labradoodle sælges - Labradoodles til salg?

Jeg har læst mig til, at man på Labradoodles.dk kan bestille et kuld hvalpe. Om tilbuddet gælder her og nu, kan jeg dog ikke sige. Jeg har endnu ikke hørt om andre steder i Danmark, hvor man kan købe labradoodles, men hører gerne fra dig, hvis du har hørt om eller selv kender et sted. Skal man absolut have fat i en, kan man alternativt bestille i udlandet.

Da jeg selv har en formel 1 labrador, er jeg naturligt interesseret i denne hybridrace. Har du selv en doodle derhjemme, kender du en, eller ved du, hvor de kan købes i Danmark, må du hjertens gerne skrive en kommentar herunder.

2 tanker om "Labradoodle"

  1. Ib Tinghøj

    Jeg er ejeren af en fantastisk F1 labradodlee (Pedro) som vi gerne vil bruge til yderligere avl af en sund labradodlee race. Han er beskrevet på hjemmesiden Labradodlees.dk og har dokumenteret A i hofter og 0 i led. En 100% sund hund. Skriv hvis I vil vide mere. Ib

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.