Lamelgardiner - Priser på billigt lamelgardin til hjemmet

Turen er kommet til at lede efter billige lamelgardiner. Tilbud skal der ledes efter, men hvad er bedst og endnu vigtigere, hvor skal det købes? På nettet er det nemt at sammenligne lamelgardin-priser.

Bilka har faktisk nogle gode gardiner, som kan laves efter mål. Eller ja, det siger sig selv - man skal jo have lavet dem efter mål, så de passer. Så måske ender denne rejse hos Bilka, fordi de priser, de tilbyder, er overkommelige.

Jeg ved ikke. Er der nogen, som eventuelt læser dette, som kunne dele deres erfaringer med nogle gode tilbud på gardiner i lamel? Det SKAL bare være lamel, fordi det har vi besluttet herhjemme er det flotteste. Der er helt sikkert noget virkelig stilet over det. Det giver et helt anderledes look end mange andre typer gardiner. Altså, det er selvfølgelig ikke alle værelser her i hjemmet som skal have et lamelgardin. Selv om jeg skulle finde dem til en billig pris, så hænger det sgu ikke helt sammen at have den slags på for eksempel wc’et, vel?

Men ja - hvis der er nogen, der kunne henvise til et godt tilbud, vil jeg meget gerne høre det. Jeg er vist lidt for overtræt nu med alt det vrøvl, jeg skriver.

2 tanker om "Lamelgardiner - Priser på billigt lamelgardin til hjemmet"

 1. Gitte

  jeg kan roligt anbefale Topgardiner.dk de har kvalitet og virkelig god kundesevice. Billig priser og hurtig levering.

 2. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Gitte :)

  Tusind tak for din anbefaling. Jeg vil tage et nærmere kig på hjemmesiden :)

  Venlig hilsen
  Jan

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.